Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Gdy odrzucicie znajomość kobiety na etapie dobrej już znajomości / przyjaźni. Choć kobieta ogólnie nie zrobiła wam krzywdy w każdym słowa tego znaczeniu i lubicie ją, ale nagle przestajecie się odzywać bez słowa wyjaśnienia kontakt i znajomość kończycie. Męczy was czasem sumienie, że w taki sposób ją potraktowaliście ?

Gość gość
Nie mam pojęcia czy Wy mężczyźni to posiadacie, dlatego pytam na tym przykładzie.

Gość TRolek
Jeżeli mi się nie podobała (charakter +wyglad) to potrafię to urwać ot tak. Jeżeli z kolei mi się podobała, to nigdy w życiu. Musi coś przeskrobać, żeby to urwać. Np zdradzić mnie... Ale zawsze lepiej pogadać i wyjaśnic sobie i wtedy cos zakonczyc:)

Gość gość
Czasem z byt różny tryb życia przeszkadza w znajomości. Ile to związków nie wytrzymało czasowej rozłąki z powodu wyjazdu jednej ze stron?

Gość gość
Nie chodzi tu o żaden związek, ani o rozstanie. Tylko zwyczajne olanie bez szacunku.

Gość gość
kolejna nie myśląca kobieta :( to był przykład kobietko. jak związki nie wytrzymują rozłąki to jak zwykłe koleżeństwo ma wytrzymać?

Gość gość
A dlaczego by nie ? Jeśli 2 strony lubią swoje towarzystwo? Ale nie rozpisujmy się chodzi mi o sumienie więc proszę o odp. na to pytanie.

Gość gość
Nie męczy. Jak się zastanowiłem spokojnie, to tak naprawdę się nie znaliśmy.

Gość Heniuś
"Męczy was czasem sumienie" - nie. Jeśli kogoś zignorowałem to w 100% zasłużył na to. Jeśli np. napisałem 3 razy a baba poza odpisywaniem ani razu, to na 100% nie będzie mnie męczyło sumienie jeśli ona teraz umiera "ach, księciunio już nie pisze, co się mogło stać?". Ale zazwyczaj nie jestem aż tak niemiły i piszę po prostu "sp....j". A jeśli ktoś wykazywał dobrą wolę ale mu nie wyszło (np. przez wrodzoną głupotę) potrafię nawet zakończenie znajomości uzasadnić w stylu "módl się o zdrowie bo o rozum za późno". Ale to już jest zarezerwowane naprawdę dla kobiecej, bardzo wąskiej elity.

Gość gość
"Męczy was czasem sumienie" - nie. Jeśli kogoś zignorowałem to w 100% zasłużył na to. Jeśli np. napisałem 3 razy a baba poza odpisywaniem ani razu, to na 100% nie będzie mnie męczyło sumienie jeśli ona teraz umiera "ach, księciunio już nie pisze, co się mogło stać?". Ale zazwyczaj nie jestem aż tak niemiły i piszę po prostu "sp....j". A jeśli ktoś wykazywał dobrą wolę ale mu nie wyszło (np. przez wrodzoną głupotę) potrafię nawet zakończenie znajomości uzasadnić w stylu "módl się o zdrowie bo o rozum za późno". Ale to już jest zarezerwowane naprawdę dla kobiecej, bardzo wąskiej elity. - dobra odpowiedź, trafiłeś w samo sedno.

Gość gość
hhaa niepowtarzaj sie hen ,nie jesteśadnym księciem hhaa masz wyobrażnie i jeszcze lamentującą babę :D haha

Gość gość
Oj męczy męczy męczy

Gość gość
To teraz kolejne pytanie dorzucę, do tego co zadałam. Odrzuciliście bez wyjaśnienia, a gdy spotykacie na ulicy gapicie się. To jakaś gra ? Czy przemyślenie tego co zrobiliście, ale nie macie odwagi się odezwać ?

Gość gość
Jak facet ma kulturę osobistą to powie cześć, przywita się, a jak nie ma, to będzie udawał, że Cię nie widzi, albo patrzył się na Ciebie, z myślą, że Ty się odezwiesz lub będziesz za nim latać. Tak dowartościowuje swoje niskie ego, zwłaszcza jak koledzy patrzą.

Gość gość
O, zastanawiałam się dziś, czy nie założyć pewnego wątku, przeglądam Kafe i nagle widzę temat dość podobny do mojego, może nawet tej samej Autorki, co wątek "Faceci, co czujecie?" Pozwolisz, że wkleję też tutaj swoje pytanie, które powstało w wątku "Kocha jednego, a jest z drugim", a też dotyczy takiej urwanej przyjaźni? "Czy ktoś potrafi powiedzieć, czy jeśli mężczyzna ma tak dobry z nami kontakt, jak my mieliśmy, tak jak to wyżej opisałam (poznaliśmy się wcześniej osobiście i polubiliśmy, wytworzyło się między nami coś w rodzaju przyjaźni, bo byliśmy bratnimi duszami i wspieraliśmy się, choć na dużą odległość), a potem podczas przypadkowego spotkania bardzo się cieszy na nasz widok i buzia mu się nie zamyka, bo tyle chce nam odpowiedzieć, po czym nagle przeprasza i daje nogę, a potem już więcej się nie odzywa, to jest jeszcze jakaś szansa, że mogło być jakieś zainteresowanie z jego strony i że za jakiś czas może jeszcze chcieć wrócić do naszej relacji? Czy taka ucieczka raczej oznacza, że nie zamierza więcej mieć z tą kobietą do czynienia? Ktoś z Was się z czymś takim spotkał albo sam podobnie postąpił? Nie szukam powodów, dlaczego nagle sobie poszedł, bo tego nikt nie zgadnie, ale pytam, czy skoro się ucieszył na mój widok i tyle mi opowiadał, zamiast powiedzieć tylko na odczepnego "cześć" i sobie pójść dalej (jeśli nie miał ochoty się ze mną widzieć), może oznaczać, że mnie w jakimś stopniu lubił i że za jakiś czas jeszcze może zatęsknić za tym, co nas łączyło, za tą przyjaźnią i długimi, ciekawymi dyskusjami? (nie odzywa się już 3 m-ce i na jego uczucie nie liczę, ale brakuje mi naszych ciekawych rozmów na tematy, które innym są mało znane)".