Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja 21 21

Jak zrobić pyszna paste rybna

Polecane posty

Gość Kaja 21 21

Macie swój sprawdzony przepis ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ryba najlepiej wędzona:) gotowane na twardo jajka. ogórki kiszone cebulka majonez sól, pieprz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ten sam przepis, sprawdzony i pyszny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ryba wędzona (makrela),ser owczy bryndza,cebula szalotka,pieprz do smaku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
szprotki serek kanapkowy naturalny, sól, pieprz, ulubione przyprawy (to baza jest) do tego można dodać: szczypiorek, paprykę, kwaszone ogórki, groszek konserwowy, jajko na twardo, oliwki, itp. Robię bardzo często takie pasty i zjadam z chrupkim pieczywem, mniam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kaja 21 21
A z łososia wędzonego robiłyście kiedyś ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie pastę z łososia ale taką sałateczkę, łosoś wędzony, puszka groszku konserwowego, jedno duże jabłko kwasne, tylko popieprzyć i majonez, proste i pychota

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kaja 21 21
Coś mnie wzięło na ryby. Bardzo lubię pasty rybne lisnera, ale przecież można taką pastę zrobić samemu z większą zawartością ryby. ;-) Jak znacie jeszcze jakiś fajny przepis to napiszcie :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kaja 21 21
Piszcie jeszcze :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
szprotki lub śledzie w sosie pomidorowym, szczypior, 2-3jajka przyprawiamy majonezem i łyżką ketchupu smacznego:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Niebieskimis
Ja zwykle robię z makreli wędzonej, cebulki drobno posiekanej, szczypiorku, jajek na twardo i przypraw - zagęszczam naturalnym Bieluchem i wcinam. Wychodzi pyszna i zdrowa :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×