Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarinkakameliowa

jak zdobyc faceta ktory ma kobiete

Polecane posty

Gość gość
W takim razie w jaki sposób zaczęły się wasze związki??? czyżby nie od niewinnych flirtów? Nie rozśmieszajcie mnie. " A twoj zwiazek zaczal sie od tego, ze mezczyzna powiedzial, ze masz ladne nogi? Wypytywal o potencjalnego chlopaka? Moze ow podrywajacy powinien jeszcze mnie klepnac w tylek na poczatku?Ty mnie nie rozsmieszaj! Zgadzam sie z Moorland. Plus- moj zwiazek zaczal sie, gdy i ja i moj przyszly maz bylismy WOLNI!!! Mowi ci to cos? _____________________ Tak, mój związek zaczął się od tego że podczas pierwszego spotkania mój facet zapytał mnie czy kogoś mam. A potem gdy nasza relacja się ociepliła komplementował mnie, zapraszał na imprezy, umawiał się na spotkania w kafejce, pubie. Co w tym dziwnego jeśli facet zapyta kobietę: czy ona kogoś ma? to chyba świadczy o zainteresowaniu tej osoby.

Gość gość
Gdy ciało A oddziałuje na ciało B to ciało C się nie wpie**ala." To tak w przenośni. A tak naprawdę to zastanawiam się czy jesteś taka głupia czy udajesz? Doprawdy nie wiem skąd biorą się na świecie takie wyrachowane szmaty... Też do niedawna TYLKO mieszkałam z moim chłopakiem, ale niedawno się dowiedziałam, ze będziemy mieli dziecko. Ta dziewczyna też w każdej chwili może zajść w ciąże usmiech.gif skoro mieszkają razem to napewno w celibacie nie żyją a przypadki chodzą po ludziach. Jakby mi jakaś szmata chciała chłopaka odbić to bym jej łeb w kiblu spuściła. Może by się odechciało cudzołóstwa. _________________________ jakie cudzołóstwo? Ślubu NIE macie, więc o cudzołóstwie i przykazaniach tu nie truj!

Gość gość
No wlasnie. Niby to mezczyzna jest winny a nie kochanka. Ale jednak sa rozne przypadki. Nie mowie, ze nie moze zdarzyc sie jakies zauroczenie, zakochanie osobie, ktora jest w zwiazku. I czasem ludzie sie rozstaja, rozwodza.Odchodza do kogos innego. Tak sie zdarza. Ale inaczej sytuacja wyglada, gdy ktos tak perfidnie zastawia pulapki. Jak czytam rady typu " zrob z zony idiotke", to uwazam, ze ta wina lezy posrodku. Po polowie - i wina kochanki tez tutaj jest bezwzgledna.

Gratuluje autorko - jesteś na najlepszej drodze do zostania czasoumilaczem faceta w związku. I lepiej dla Ciebie jak się z nim jak najszybciej prześpisz, bo jak nie dasz zbyt szybko jemu tego czego on che to wogóle wasz kontakt sie urwie. To co on robi teraz to sprawdzanie gruntu. On już wie,że masz mokro z powodu kazdego jego idiotycznego komplementu i nawet gdyby Ci powiedział,że masz oczy zamulone jak dwa jeziora to Ty i tak odbierzesz to jako komplement. Nie musisz jego zdybywać, poczekaj on niedługo sam zachce się umówić z tobą i Ciebie przerżnąć w taki sposób w jaki tego z swoją kobietą nie robi. I wybij sobie z głowy,ze to będzie coś więcej jak przygodny seks, bo na nic więcej raczej liczyć nie możesz. Facet któremu ZALEŻY na kobiecie stara sie jej zaprezentować jak najlepiej, a ten Twój kolega swoim idiotycznymi komplementami prezentuje się....... jak amant spod monopolowego,

dziwne jest takie sformułowanie: "Jesteś sama...niemożliwe, taka ładna dziewczyna". Zabiłabym takiego amanta śmiechem.

Gość gość
O cudzołustwie napisałam w przenośni. Chodziło mi o to, ze może odechciałoby jej się brać za cudzych facetów. Tak trudno się było domyślić?

Brakuje jeszcze tekstu - r***asz się czy trzeba z Tobą chodzić. Ale pewnie i tym tekstem amant uraczy autorkę ;)

Gość gość
Nad czym tutaj dyskutować? Facet jest zajęty i po sprawie. Bedzie to trudne, ale zacznij go traktować z dystansem. No chyba, że odejdzie od swojej ówczesnej kobiety, to rozumiem:) Inaczej przeminęło z wiatrem.

"jakie cudzołóstwo? Ślubu NIE macie, więc o cudzołóstwie i przykazaniach tu nie truj!" X Jakiekolwiek stosunki seksualne przed slubem to cudzołóstwo w swietle przykazań bożych. Żeby tego nie wiedzieć w kraju w którym 90% osób to katolicy :O

Gość gość
Boże, co ja czytam, co za chamstwo. Czy do was nie dociera , że różne są związki? Może on chce odejść od tej laski, chce się z nią rozstać i szuka drogi ewakuacyjnej. Przecież to takie pospolite wśród facetów! I jeszcze kolega Pavlo dowalił. Kurcze , a ja myślałam, ze faceci to są jednak bardziej konkretni i zorientowani w temacie. Ten tekst : będzie chciał cię przerżnąć w sposób jaki nie robi tego ze swoją kobietą wołą o postę do nieba. No a druga sprawa tak na marginesie to dobry sex jest podstawą związku. Skoro facet i kobieta są niedopasowani seksualnie, kobieta nie zaspakaja wszystkich potrzeb swojego mężczyzny, to czemu tu się dziwić , ze tak wiele związków się rozpada.

tak, zacznijmy analizować związek tego faceta. jeżeli naprawdę chce poderwać autorkę (chociaż ciężko powiedzieć, że się o to stara) to jest d**ek i tyle. Tu nie ma się nad czym zastanawiać, a ona głupia, że tego nie rozumie.

dziwne jest takie sformułowanie: "Jesteś sama...niemożliwe, taka ładna dziewczyna". X Moor dla Ciebie dziwne - dla r****cza nie. R****cza nie interesuje charakter kobiety a tylko i wyłącznie wygląd owej. Taki tekst od razu daje poznać z kim mamy do czynienia. Szkoda tylko,że kobiety często nie potrafią tego zauważyć

Pavlo - ktoś kto używa takich tekstów dużo raczej nie wyrwie, bo są tanie. Żeby być "r****czem" to trzeba mieć gadane. Takie coś to chłopcy w szkole mówią, a nie dorośli faceci :)

Gość gość
Po co analizować związek tego faceta. Trzeba zaczekać aż zacznie ją oficjalnie zapraszać na randki, albo zacznie od sporadycznych spotkań gdy akurat nie będzie miał co robić. Zresztą nie, sporadyczne spotkania też są beee. Z kobietą należy umawiać się oficjalnie najlepiej z miesięcznym wyprzedzeniem.

"Boże, co ja czytam, co za chamstwo." X To się nazywa dyskusja,a dyskusje jak wiadomo wywołują emocje, które są później wylewane w postach. Az takie to ciężkie do zrozumienia? X " Czy do was nie dociera , że różne są związki? Może on chce odejść od tej laski, chce się z nią rozstać i szuka drogi ewakuacyjnej." X Właśnie - może. Czemu innym zabraniasz gdybać jeżeli sama pewności nei masz,że tak jest? Hipokryzja? X " Przecież to takie pospolite wśród facetów! I jeszcze kolega Pavlo dowalił. Kurcze , a ja myślałam, ze faceci to są jednak bardziej konkretni i zorientowani w temacie. Ten tekst : będzie chciał cię przerżnąć w sposób jaki nie robi tego ze swoją kobietą wołą o postę do nieba." X Jak widzę psa, to mówię,że to pies, jak widzę ,że facet to r****cz i zalezy jemu tylko na r*****iu to też w bawełnę nie owijam i nazywam rzeczy po imieniu X " No a druga sprawa tak na marginesie to dobry sex jest podstawą związku. Skoro facet i kobieta są niedopasowani seksualnie, kobieta nie zaspakaja wszystkich potrzeb swojego mężczyzny, to czemu tu się dziwić , ze tak wiele związków się rozpada." X Ale ten się nie rozpadł i nie rozpadnie. Amant zauważył,że może mimo bycia w związku skoczyć w bok i autorka jako taka odskocznia będzie traktowana. Facet wyżyje się seksualnie w najbardziej prymitywny sposób na autorxe, na dowidzenia nawet dzięki nie powie i wróci do obecnej partnerki. Bo popęd seksualny to jedno, a przyzwyczajenie do partnera to drugie.

Moor znam r****czy z bardziej prymitywnymi tekstami. Idiotek nie brakuje a takiej byle jaki komplement wystarczy

Gość gość
Co pavlo, na jakąś, twoje komplementy nie podziałały i tak kipisz?

Gość gość
" Skoro facet i kobieta są niedopasowani seksualnie, kobieta nie zaspakaja wszystkich potrzeb swojego mężczyzny, to czemu tu się dziwić , ze tak wiele związków się rozpada." Czy to naprawde pisze kobieta??? Czy ty zaspokajasz WSZYSTKIE potrzeby swojego mezczyzny? Ja nie zgodzilabym sie na WSZYSTO! Sa takie rzeczy, ktorych w zyciu nie zrobie! I jezeli to mialby byc powod, dla ktorego ktos mnie zostawia, to z Bogiem! Jak mozna zawsze winic kobiete, ze poszedl do innej, bo nie zaspokajala go na WSZYSTKIE sposoby. W lozku robimy to, na co oboje sie zgadzamy. Oboje!

Gość gość
Czy ty zaspokajasz WSZYSTKIE potrzeby swojego mezczyzny? Ja nie zgodzilabym sie na WSZYSTO! Sa takie rzeczy, ktorych w zyciu nie zrobie! I jezeli to mialby byc powod, dla ktorego ktos mnie zostawia, to z Bogiem! Jak mozna zawsze winic kobiete, ze poszedl do innej, bo nie zaspokajala go na WSZYSTKIE sposoby. W lozku robimy to, na co oboje sie zgadzamy. Oboje! ______________ Nie wszystkie. Ale na szczęście w łóżku się dopasowaliśmy. A odnośnie Marloo ciekawa jestem jakie to górnolotne teksty twój ukochany Ci prawił i na co cię poderwał skoro zwyczajne flirciarskie zagrania są dla ciebie prymitywne i poniżej poziomu.

Już pisałam. I to nie są zwyczajne flirciarskie teksty, koło flirtu to nawet nie stało. Nie ma w tym żadnego polotu, żadnego humoru, nic.

Gość gość
Czyli w takim razie flirtuje z innymi kobietami?

Gościu ja sobie z niczego nie kpię. Piszę jak sprawa wygląda z mojej perspektywy. X Moor ja nie piszę ,że wszystkie tak się zachowują, ale idiotów i idiotek nie brakuje na tym świecie i takie idiotyczne teksty na idiotki działają. Niektóre kobiety idą nawet dalej bo podniecają się wszystki co taki amant im mówi - bo nieważne ,że mówi prymitywnie, ważne,że mówi do mnie i o mnie :O

Gość gość
Sorry, źle zrozumiałam :) myślałam, ze twój z tobą nie flirtowała stąd pytanie: czy zatem flirtował z innymi skoro nie z tobą ? :)

flirtował, ale nie tak. Przecież takie teksty wołają o pomstę do nieba...facet nie umie nawiązać normalnej rozmowy, że musi tanich chwytów używać?

Gość gość
" ciekawa jestem jakie to górnolotne teksty twój ukochany Ci prawił i na co cię poderwał skoro zwyczajne flirciarskie zagrania są dla ciebie prymitywne i poniżej poziomu." Moze ja cos odpowiem, chcociaz to pytanie nie jest skierowane do mnie, ale sie z Moorland zgadzam. Moj mezczyzna byl wolny. Staral sie spedzac ze mna swoj czas. Nie wypytywal mnie o szczegoly mojego zycia intymnego. Zachowywal sie normalnie. Poznawalismy sie, polubilismy, zakochalismy. Potem byla ta wspaniala wiosna:) Upojne dni i noce. Ech, wspomnienia... Nie moge powiedziec jak mnie poderwal. Po prostu, byl ( i jest) inteligentnym, madrym, czlowiekiem. Ujal mnie swoim sposobem bycia, kultura, imponowal mi i dobrze sie z nim czulam. Nie stosowal chyba specjalnych technik podrywu. Powtorze, ze zagrania i teksty bohatera tego watku sa , dla mnie, ponizej godnosci. Czyms takim, takimi tanimi tekstami nie ujalby mnie, a jedynie odrzucil na duza odleglosc. Ale coz, kazdy ma swoj styl i swoja wrazliwosc.

Gość gość
sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem latwo zostawic jak inna tez to bedzie robiuc tutaj sa takie przyklady : ❤️ ❤️ http://www.youtube.com/watch?v=bH_yfrBq-lE

Gość gość
Moorland, to dobrze ze tylko z tobą a nie z innymi babami. Bo takich babiarzy na pęczki, co z pewnością widać choćby na przykładzie autorki topiku. Z drugiej strony nie mogę pojąć dlaczego zapytanie kogoś czy ma narzeczonego jest czymś złym. Przecież to normalne pytanie a nie wypytywanie o szczegóły życia intymnego.

Samo zapytanie nie jest niczym złym (trochę to wścibskie, ale nie jest niczym złym). Chodzi o jakość komplementów jakie ten facet jej prawił.