Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duza roznica pomiedzy terminem porodu wg ostatniej miesiaczki a USG

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, termin porodu wg ostatniej miesiaczki mam na 2 grudnia a wg USG ostatnio wyszlo na 13 listopada...to az 3 tygodnie roznicy. czy ktoras z was tak miala??? i jak urodzilyscie? w ktorym terminie?

Gość gość
u mnie ciąża na USG była ok. 2 tyg. młodsza niż wg om, ja miałam pilne cc w 37 tyg.

Gość gość
ja mam 2 tygodnie różnicy tylko że na usg dzidzia była młodsza o 2 tyg. i w pierwszej ciąży też tak miałam i urodziłam wg usg czyli później niż wg miesiączki i teraz ginekolog mówi że bierzemy ten termin z usg

Gość gość
Ja miałam jeden termin na 11 stycznia z usg a drugi wg om na 29. 18 dni różnicy.Mały urodził się 11 :)

Gość Alutka30000
ja sobie wyliczyłam termin na 20 lipca, a termin wyznaczony przez lekarza i USG był na 8 sierpnia.... urodziłam 19 lipca :-D

Gość taka sobie żoneczka
wg mojej gin najbardziej rzetelna data to z pierwszych usg a nie robione już w środku czy pod koniec ciązy

Gość gość
dzieki dziewcyzny za odpowiedz :) mam nadzieje,ze jednak urodze troszke wczesniej niz 2 grudzien, te dwa tygodnie,coby ciaza byla donoszona,bo jest co raz to ciezej.

Gość gość
Z każdym usg termin mi się oddalał bo dziecko było małe. Wg om miałam rodzić 16 wg usg po 25 a urodziłam 9. Nie ma co się tak tym sugerować.

Gość gość
z om termin mialam na 23 luty z usg na 3 marca.w sumie duzej rownicy nie bylo a i tak urodzilam 17 lutego

Gość gość
Ja mam termin z miesiaczki na 12kwietnia a z uzg mam na 5maja ale kaza czekac . I tez nie wiem co robic