Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Czy to normalne u ładnej kobiety że wysyła swoim znajomym zdjęcie w bikini

Polecane posty

Gość BSA

Co to może znaczyć, czy może czuje się nieatrakcyjna, czy też może oczekuje na propozycję seksu. Czemu kobieta dobrowolnie(bez namawiania) wysyła swoim znajomym na maila swoje zdjęcia w bikini z wakacji. Czy waszym zdaniem jest coś w tym głębszego?

Gość gość
tylko jakas k***a tak potrafi robic, trzymaj sie z dala

Nieważne kto, ale zdziwiło mnie to, bo już dużo widziałem. Nawet byś nie uwierzył kto to taki.....

Gość gość
a co jest dziwnego w fotkach w bikini z wakacji ? Skoro sa z wakacji to sie chwali a)wakacjami b)wakacjami i ciałem Gdyby to były pozowane fotki to co innego

Gość gość
pewnie żelek ci wysłała?

Gość O_GARRY_EK
kolejna pozyczka bez BIK? :P, :P, :P

Opcje są takie: 1. Chce komplementów. 2. Szuka seksu. 3. (Najbardziej prawdopodobne) Chwali się zdjęciami z wakacji.

Gość Zuzanna Amelia ææ
4. Chwali sie ze ma ladne cialo i chce o tym poinformowac jak najwieksza ilosc osob. Na pewno nie chce seksu

Gość gość
nienormalni ci ludzie

czyli rozumiem że takie zdjęcia są bez podtekstu? Ale czy aby na pewno seksu jej się nie chce, czy aby na pewno nie tęskni za czasem kiedy była w związku?(dodam że teraz jest samotna) W sumie po h*j wysyła obcym facetom takie foty? Co będzie mieć z komplementów? Nie boi się że ją uznają za desperadkę, która sobie nie radzi z samotnością?

zależy od kontekstu. Jeżeli to znajomy z którym wcześniej rozmawiała o danym wyjeździe to wysłanie zdjęć jest całkiem normalne.

Gość gość
kobiety nie sa desperatkami jesli nakrecaja facetow. to ze udaje im sie ich nakrecic zawsze podbudowuje ich ego. wianuszek adoratorow, zabiegajacych , starajacych sie. co trzeba zrbic zeby facet zabiegal adorowal i staral sie ... ? dokladnie tak. trzeba go nagrzac i zaszlabanowac aby marzyl a nie dostal. wtedy sie najlepiej stara.

Gość gość
Jakaś lafirynda, jakby chciała się pochwalić wakacjami i gdzie była to by widok wysłała albo zdjęcie gdzie jest ubrana. To, że chce sie pochwalić swoim ciałem to tez źle świadczy wg mnie. Ja jestm szczupła w miare, mam wszystko na miejscu i w dodatku duz ćwicze. Słysze wiele komplementów, ale to co najlepsze zostawiam narzeczonemu, jeśli będzie gadał z kumplami o dziewczynach przynajmniej nie usłyszy od nich, tak wiemy jak wygląda twoja dziewczyna w bikini, wysłała nam zdjecia.

Gość gość
Zle swiadczy hahaha widze, ze muzułmanski styl zycia juz macie w głowach bez muslimow :D Zdjecie w bikini z wakacji jest takie straszne ? co w tym złego ? Plaza, morze, majtki , na golasa przeciez sie nie pokazuje :O Ten KatoPoland nigdy nie upadnie :(

Już nie przesadzaj, nie ma nic złego w zdjęciach w bikini. Skoro chodzisz tak publicznie to czemu pokazanie zdjęcia gdzie jesteś w samych majtkach i staniku otoczona ludźmi miałoby robić z ciebie lafiryndę? :D

Gość gość
jesli jesteś na plaży, to nie jesteś sam/sama rozebrana i nie czujesz wzroku innych na sobie, ponieważ jest natłok ludzi..

taaa...kompletnie nikt na ciebie nie patrzy...a fotka akurat zrobiona jak tego natłoku ludzi nie ma więc twoje skąpo odziane pośladki to jedyny tyłek w kadrze :D

Gość gość
Dobra, w każdym bądź razie nie rozumiem wysyłania takich zdj znajomym, może rzeczywiście jest zakompleksiona i potrzebuje duzej ilosci komplementow, zreszta jak każda kobieta :) tylko niektóre je dostaja gdy są ubrane, inne przesyłają zdjęcia w bikini żeby je dostać:)

Moor, no wybacz, ale dla mnie nie jest normalnym rozsyłanie zdjęć w bikini do znajomych facetów którzy nawet o to nie pytają. Też się chwalisz w ten sposób swoimi wakacjami kolegom?

krwawa - dlatego napisałam, że zależało od kontekstu. Jak akurat rozmawiała z tym znajomym o wakacjach to wysłanie zdjęć ma sens.

Gość gość
Mozliwe, ale mogła wysłać zdj na którym jest ubrana z ładnym widokiem. Chyba,że jest to jej jedyne zdj z wakacji albo cały czas chodzi w bikini. Ja nie pojmuje po co sie na starcie obnażać dot. sfery fizycznej jak i psychicznej. Gdzie gracja, tajemniczość?

zwłaszcza jak chciała wysłać zdjęcie z plaży :P Poza tym jak to tylko znajomy i nie ma żadnych podtekstów to o jakiej tajemniczości mówisz? Inna sprawa, że obnażyła tą tajemniczość przed wszystkimi na plaży ;)

Nawet wtedy dla mnie to średnie jest. Może będę zarozumiała teraz, ale wiem jak patrzą na mnie faceci. I nie widzę powodu dostarczać im dodatkowych bodźców. Może wynika to z tego, że mam bardzo szczere relacje z nimi i trochę wiem co siedzi im w głowie.

A może właśnie specjalnie to robi, aby faceci wyli na jej widok. Może po rozstaniu z facetem, który ją ostro wykorzystał, to ma żal do facetów i chce się jakoś na nich zemścić, choćby po przez pokazywanie im czegoś a i tak im tego nie da..

krwawa - ok, rozumiem. Tylko ona mogła tak o tym nie myśleć i po prostu chciała się pochwalić tym jak z***biście bawiła się na plaży.

BSA - już nie przesadzaj, mogła liczyć na jakieś komplementy, ale nie rób z tego teorii spiskowych.

Moorland-Nie robię, zastanawiam się czy udało by się mi od niej wyciągnąć nagie foty, kiedyś na kafe byłym w tym specjalistą.

ta...pamiętam jakim byłeś specjalistą ;) sorry, ale nie wierzę. a próbować możesz, najwyżej będziesz miał jedną znajomą mniej.

Gość gość
krwawa-popieram. Jak bardzo można się bawić na plaży? co innego jakby przesłała zdjęcie ze skoku ze spadochronem-coś oryginalnego i mało ludzi tego doświadcza, ale z plaży? Jesli była zraniona i teraz tak się zachowuje,że chce "pokazać a nie dać", to ja sie pytam: czy ta dziewczyna jest zdrowa na umyśle? Jeśli chce się "zemścić" to niech robi to w sposób bardziej "inteligentny", mianowicie niech wykorzysta swój charakter, uwodzicielstwo, a nie d**e w bikini..