Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Czy to normalne u ładnej kobiety że wysyła swoim znajomym zdjęcie w bikini

Polecane posty

"w następnym zdaniu sugerujesz,że maciuś nic nie dostał. Na nastepnej stronie z kolei twierdzisz,że dostał od Ciebie fotkę." | sugestie i podpuchy to moja specjalność. handluj z tym, albo się popłacz :)

za to moja siła nieprzebicia powoduje, że pavlo z wywieszonym jęzorem podnieca się topikiem, a śnić będą mu się dziś moje liczne zdjęcia w bikini i bez, rozsyłane wszystkim oprócz niego :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
23.10.13 [zgłoś do usunięcia] krwawa Mniemam, że Zuzie chodziło o wykonywany zawód I Tez

Racja, Moor. Mogę jeszcze porozsyłać nasze zdjęcia (moje w bikini, jego w kąpielówkach) ludziom z kafe:classic_cool:

argen, nie płacz. poślę ci więcej zdjęć w bikini i jakoś to będzie! | wprawdzie nie moich, bo jak powszechnie wiadomo mam 150 cm w kapeluszu, 130 kg, pryszcze, kartoflany nos i jestem łysa, ale ściągnę jeszcze kilka ze strony laseczki.com i wyślę :P

za to moja siła nieprzebicia powoduje, że pavlo z wywieszonym jęzorem podnieca się topikiem, a śnić będą mu się dziś moje liczne zdjęcia w bikini i bez, rozsyłane wszystkim oprócz niego X Powtórzę to co już kiedyś napisałem - masz fantazję żabciu. Masz zadatki na bajkopisarkę :)

pavlo vel Fluorescencyjny Maczo Menie - idźta lepiej wyrywać lachony na fluorescencyjne dodatki, z czego jesteś na kafe bardzo znany. nie zapomnij o oczojebnych różowych spodenkach i takichże trampeczkach.

Różową mam jedną koszulę więc z ubiorem nie trafiłaś ;) Co do takich dodatków to nie przypominam sobie,żebym pisał,że ja tak akurat robię , więc nie wmawiaj mi kolejnej rzeczy ;) Skąd w Tobie tyle mitomanii żabciu? Brak seksu się udzielił? :P

Co Wy tu robicie? wysylanie fotek w bikini maciusiowi, to trochę obciach, ale kto Żabie zabroni?:) A poza tym, żeby temat o tym zakladac to trzeba byc niewyżytym ABSem;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Przyniesc kisiel ?

"Co do takich dodatków to nie przypominam sobie,żebym pisał,że ja tak akurat robię" | no i tu ewidentnie kłamiesz, bo pamiętam tę dyskusję o podrywie i fluorescencyjnych dodatkach. zaraz pogooglam i możesz się zdziwić.

Gość gość
jeszcze tego starego chooja zapijoczonego brakuje, salutra

pavlo - voila! | http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5685114&frame=1&start=30 | "2013-08-25 12:40:30 [zgłoś do usunięcia] Pavlo1985 Nic z tych rzeczy, po prostu eksperymentowałem kiedyś jak przekłada się styl ubioru na relacje z płcią przeciwną i wyniki eksperymentów były zaskakujące. Tak długo jak wyróżniałęm się z tłumu na brak powodzenia nie narzekałem. Nieważne było to że jednego dnia nosiłem w c**j biżuterii, drugiego sweter z szpicem, trzeciego fluorescencyjne gadżety itd. Ważne natomiast było to ,że w ten sposób wyróżniałem się z tłumu i zawsze miałem towarzystwo płci pięknej zapewnione z racji właśnie tego,że się z tłumu wyróżniałem." | i czemu kłamiesz? :P

Lomatko, byliscie kiedyś w Holandii, dzieci PRLu? Tam nawet jeżdżenie rowerem w bikini w styczniu nie wystarcza żeby sie wyróżnić;)

Zauważ,że już wtedy użyłem czasu przeszłego co oznacza,że już wtedy tego nie robiłem i teraz też tego nie robię zabciu :) Czas przeszły mówi o tym co się robiło, a nie co się do tej pory robi :) To chyba jest oczywiste? Dlatego śmiem twierdzić,że nie kłamię , bo zaprzeczyłem Twojemu zdaniu na temate,że to robię, a nie,ze robiłem :P Teraz rozumiesz? Czy bardziej szczegółowo Ci wyjaśnić?

Dlatego prosze uprzejmie o nie wmawianie mi czegoś co robiłem jako czynności którą robię dotychczas. Jak napiszę,że kiedyś pracowałem w stoczni, to mi wmawiać będziesz ,ze dalej tam pracuję? ;)

no i pavlo przyłapany na kłamstwie spieprzył, jak na tchórza przystało :) a taki był pyskaty. | ja się wyróżniam charakterem, nie muszę robić z siebie papugi.

a ch*j, kafe nie wyświetla postów. | ale kłamstwo jest faktem 🖐️ | "Co do takich dodatków to nie przypominam sobie,żebym pisał,że ja tak akurat robię" | była mowa o pisaniu na ten temat. a pisałeś, że robiłeś. więc kłamałeś. dobranoc 🖐️

Jeszcze nie widzialam, żeby Pavelek "spieprzal" , morale wyniosl z armii. Również nie widzialam, żeby warowal na kafe 24h na wyścigi odpowiadając na posty. Mamy odmienny gust Żabo, ale postaraj sie na drugi raz nie wysylac fotek tchorzom i nolife'om, bo zaczne sie o Ciebie martwić. bo cos slabo rozpoznajesz wporzo menów, a to Ci nie wróży...

"Co do takich dodatków to nie przypominam sobie,żebym pisał,że ja tak akurat ROBIĘ" | była mowa o pisaniu na ten temat. a pisałeś, że ROBILEŚ. więc kłamałeś. X Widzisz różnicę żabciu między tymi dwoma wyszczególnionymi słowami?

A najlepsze w tym wszystkim jest to, że wszyscy na tym forum to mnie wciskają że kłamię i wymyślam historyjki....Widać mierzą wszystkich swoją miarą. Wydało się kto kłamie a kto nie. A teraz nadal możecie mi zarzucać że wymyślam historyjki i nie mam żadnych zdjęć.....

Gość spaślak_
tylko na tym forum ludzie moga sie zastanawiac nad takimi idiotyzmami. wniosek z tego taki ze na plazy powinno sie chodzic w burkach i to wysnul go forumowy faszysta jak mniemam katolik :D