Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Czy to normalne u ładnej kobiety że wysyła swoim znajomym zdjęcie w bikini

Polecane posty

a ja myślę, że chciała usłyszeć, ze ładnie wygląda (samoocena pewnie padła jej po rozstaniu).

Gość gość
a czemu nie w takim bikini to kazda pieknie wyglada sa na to rozne sposoby by zwiekszyc sobie biusyi w ogole i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi i to super pomysl tak sie ubierac i takie zdjecia wysylac : ❤️ ❤️ http://www.youtube.com/watch?v=bH_yfrBq-lE

Specjalisto od jtpegów się trafił BSA przecież Ty kobiet nienawidzisz, uważasz je za idiotki ,więc po co Ci nagie fotki płci której nienawidzisz?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moor - nie pokazujesz sie w bikini w miejscu publicznym. Po ulicach miast tak nie chodzisz. W bikini pokazujesz sie w miejscu do tego wyznaczonym. na przyklad na plazy. Zwroc uwage ze nawet w miejscowosciach wypoczynkowych do zamknietych restauracji w bikini sie nie wchodzi. Wracajac do wysylania zdjec - chce sie pochwalic ze ma ladne cialo. Tak jak dziewczyny , ktore maja ladna buzie a nie maja dobrej figury czesto i chetnie wysylaja zdjecia samej twarzy. Z ta lafirynda to przeginacie.

Moorland- A czemu mi nie wierzysz? Chyba słabo znasz kobiety. Twoim zdaniem czemu kobiety przychodzą na plażę naturystyczną i się rozbierają? Czemu na seks fotkach jest masę kobiet? Wiec czemu cię dziwi, że wyciągałem od kobiet nagie foty? Oczywiście nie jako BSA, nie jako tym kim jestem.

Gość gość
A co za problem? Jesli to sa zdjecia z wakacji to zupelnie normalne, Gorzej, jesli robi sobie foty komorka przed lustrem w tym bikini i takie wysyla :P

zuza - w górze od bikini spokojnie się wchodzi do restauracji, w dole już niekoniecznie...chyba, że jest się mną ;)

BSA - bo opowiadałeś na forum, że masz zdjęcia moje i mojej siostry. Z tym kłamałaś to czemu mam ci wierzyć, że ktoś inny ci zwykłe zdjęcie wysłał, o nagim nie wspominając.

Pavlo1985-Kobiece ciało mi się podoba i to bardzo, lubię na nie patrzeć, to dla faceta normalne, ale tyś lewak, wiec facetem nie jesteś.

Moorland- A jaka jest różnica, czy mam nagie foty czy też nie. Nicków ci nie podam, zdjęć też nie, wiec gadka jest jałowa. Wierz lub nie, twoja sprawa, kto wysyłał nagie fotki gością z kafeterii, to wie że niektóre są w moim posiadaniu i tyle. A kto nie wysyłał to ma problem, bo BSA nie zaszczycił ich w ogladaniu ich nago ;) :P

cóż, tam gdzie byłam na wakacjach laski sobie luźno chodziły po ulicy np. w bikini + koszulce, albo górze od bikini i czymś tam na dole. a faceci w kąpielówka. | ja sama przynajmniej 1 dzień spędziłam calutki w bikini, dopiero jak już zapadał zmrok to dorzuciłam do tego spódnicę, ale w tym stroju byłam m.in. w sklepie i nikt się tym nie rajcował. | moi znajomi też mają moje zdjęcia nie tylko w sukienkach, spodenkach, ale także w bikini. skoro setki ludzi widziały mnie na plaży, to czemu nie mieliby widzieć mnie znajomi? nie rozumiem. | plażę naturystów mijaliśmy jedną podczas rejsu - siedzieli tam wyłącznie podstarzali panowie, więc naprawdę nie ma na co patrzeć 🖐️

Gość gość
Chyba coś nie tak ze mną w takim razie.. mam wysportowane, młode ciało. Twarz normalną, jednak żadnych fotek w bikini nikomu nie wysyłam..

kąpielówkach* | a BSA żadnych fot nie ma, kiedyś tu nawet pacan ściemniał, że ja mu jakieś foty wysyłałam, podczas gdy nigdy w życiu z tym psycholem nie wymieniłam nawet jednego maila. | ale pomarzyć zawsze można :)

Alicja Donnikova-czyli musiałaś być na plaży dla pedałów. Bo Chorwacja słynie z plaż naturystycznych, wielu twierdzi że są ta w większości same młode osoby na tych plażach. Dużo polaków mówi, że jak na plażę naturystyczną to tylko do Chorwacji. Natomiast wiocznie ty była na plaży dla pedałów, takie to my nawiedzamy jedynie w strojach galowych, czyli w bojówkach i wojskowych butach...

Gość Zuzanna Amelia ææ
BSA - jest malo prawdopodobne aby bylo tak jak piszesz. Chorwacja to katolicki kraj. Tak samo jak Polska.

Pavlo1985-Kobiece ciało mi się podoba i to bardzo, lubię na nie patrzeć, to dla faceta normalne, ale tyś lewak, wiec facetem nie jesteś. X Masz rację , jestem lewak, bo zamiast jarać się jotpegami wolę działać w łózku z realną kobietą, zamiast ją sobie wyobrażać i się masturbować :O

Zuzanna Amelia-Chorwacja to przedewszystkim kraj turystyczny, przynajmniej miejsca w Chorwacji turystyczne, są rajem dla naturystów, wystarczy wpisać chasło "raj dla naturystów" i wyświetli się Chorwacja. Tam są całe miasteczka naturystyczne.

Pavlo1985-Uważaj na paznokcie, bo gumowa lala nie lubi ostrych paznokci...:D Bo raczej nie sądzę aby na d****i było cię stać, lewaki to za bardzo do pracy się nie garną, a tym samym na d****i nie mają...

"No jasne, bo BSA ma mail jako BSA" | nie pisuję z żadnymi "anonimami", więc tę ściemę wrzucaj komuś innemu :) | a mój mail w profilu kafeteryjnym też nie jest tak naprawdę do korespondecji, tylko do łapania spamu. prawdziwego - nie imiennego ofkors, tylko do kafe - nawet nie znasz :)

Alicja Donnikova- A swoją drogą, to sama się wygadałaś że wysyłaś foty w bikini, żeby nie było potem na mnie, że cię wsypałem. Mogłaś siedzieć cicho, to by się nie wydało że to o ciebie chodzi. Pewnie nawet nie wiesz komu swoje foty w bikini wysłałaś.... Żebyś ty wiedziała z kim ty mailujesz....

"Pavlo1985-Uważaj na paznokcie, bo gumowa lala nie lubi ostrych paznokci..." X Zapomniałeś,jeszcze tej lali imię nadać. Skoro już fantazjujesz to postaraj się nawet o njdrobniejsze szczegóły ;) X "Bo raczej nie sądzę aby na d****i było cię stać, lewaki to za bardzo do pracy się nie garną, a tym samym na d****i nie mają..." X Widzisz BSA ja na d****i nie musze chodzić, ale jak to mówią głodnemu chleb na myśli ;) Teraz już wiem gdzie Ciebie boli :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
BSA - a masz jeszcze swojego starego maila. Mozna z Toba "slowko na stronie wymienic" ?

Chyba nie mam, ogólnie mam kilkanaście maili, nie wiem pod którym z tobą gadałem. Napisz najelpeiej pod ten noz84@o2.pl

"- A swoją drogą, to sama się wygadałaś że wysyłaś foty w bikini, żeby nie było potem na mnie, że cię wsypałem" | BSA, strasznie naiwny jesteś wierząc we wszystko co piszemy sobie z maćkiem. | "Żebyś ty wiedziała z kim ty mailujesz...." | z maćkiem, argenem i zuzą. z nikim więcej :P

"moi znajomi też mają moje zdjęcia nie tylko w sukienkach, spodenkach, ale także w bikini. skoro setki ludzi widziały mnie na plaży, to czemu nie mieliby widzieć mnie znajomi? nie rozumiem." Czyli co, po każdym pobycie na wakacje siadasz i wysyłasz foty znajomym? No dla mnie to dość komiczne. Rozumiem jeszcze jak kto pyta i chce zobaczyć, albo nawet wrzucenie na fb, ale siadanie i wysyłanie fot w bikini facetom dla mnie nie świadczy o normalności tej osoby. BTW, Twojemu facetowi nie przeszkadzała taka działalność? ­ Ale ja jestem moherem pewnie:P