Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Czy to normalne u ładnej kobiety że wysyła swoim znajomym zdjęcie w bikini

Polecane posty

spaślak_-Widziałeś kiedyś jakiegokolwiek nazisty, który jest katolikiem? K****, przecież te dwa słowa się wykluczają, jak możesz być takim idiotą? Katolicyzm jest oparty na żydostwie czyli semityzmie a nazizm na antysemityzmie, jak ty byś te dwa wyznania chciał połączyć? A sam temat miał być założony po to, aby pow******ć tych, którzy mnie nie lubią, jak widać to się udało, moi wrogowie pogryźli się między sobą i o to mi chodziło.

Gość spaślak_
faszyzm przygłupie faszyzm napisałem.tak widziałem papież wzywał w latach 20 albo 30 wiernych do głosowania na faszystów w czasie 2 wojny swiatowej pius którys tam chyba 12 zawarł układ z faszystowskim dyktatorem pavelicem w chrowacji ktoremu udzielil nawet blogoslawienstwa katolicy bardzo dobrze zyli z faszystami pod warunkiem ze ci drudzy jak pavelic mordowali serbow(muzulmanie) czy romow. rezim w chorowacji byl najbardziej krwawa faszystowska dykataura. a co do nazimzmu to tez czesto w historii szedl w parze z katolicyzmem wiec poczytaj glabie to moze przestaniesz byc ksenofobem niejako przy okazji.

spaślak_-Głąbem jesteś ty, bo nazizm nie odróżniasz od faszyzmu. W polsce też był faszyzm za Piłsudckiego i jakoś rasizmy nie było, podobnie jak było z Duce czy z generałem Franco, generał Franko, który był faszystą, zrobił dla żydów więcej, niż lewicowa Francja. A katolicyzm był Hitlerowi potrzebny do poparcia, potem była wojna i nie miał na niego czasu, ale zapowiedział że po wojnie to weźmie się za te semickie wyznania, bo nazizm jest pogański a nie katolicki baranie.

Gość spaślak_
nazwalem cie FASZYSTA i uznalem - byc mzoe blednie - ze katolika, ty wyjezdzasz z nazizmem jak filip z konopi i trujesz jakies dyrdymaly wyuczone na pamiec z portali dla troglodytow. tylko nadmienilem ze nazizm tez czesto wbrew temu co piszesz szedl w parze z katolicyzmem. temat zaczal sie od faszyzmu ale ty uparcie swoje wiec albo masz klopot z czytaniem ale wklejasz te swoje dyrdymaly o nazizmie niezaleznie od tematu dyskusji. zreszta dla mnie wszystko jedno faszysta czy nazista dol wykopac i zasypac ziemia w najlepszym przypadku sterylizacja aby pula genetyczna nie ulegala zepsuciu przez takich degeneratow. :D od razu podpwiem ze to ostatnie zdanie to ironia bo w zyciu an to nei wpadniesz.

spaślak_-Jak Niemiec może być faszystą, skoro Niemcy uważają że nazizm upadł właśnie przez sojusz z faszystami. Generał Franco zdradził Hitlera, Duce natomiast nie umiał stworzyć podstawowej armii, bo gdzie makaroniarze się pojawiali, tam zawsze przegrywali. Wiele Niemców uważa że największym błędem Hitlera, był właśnie sojusz z faszystami.

Pomijam już innych, którzy wielce udawali przyjaciół Niemiec, czyli Chorwatów, Rumunów czy Węgrów a potem zdradzili swoich sojuszników.

Gość spaślak_
taki z ciebie niemiec jak ze mnie murzyn a z hitlera aryjczyk. zreszta moge dyskutowac z debilem czy przyglupem ale z ksenofobem i faszysta to juz przesadza jak to kiedys napisal tuwim "nie powiem nawety j***l cie pies, bo to mezalians bylby dla psa" to tyle ode mnie a ty dalej pisz te swoje dyrdymaly o wyzszosci ras :D

Gość gość
Kobiety są puste po prostu i dla nich najważniejsze jest ciało i z tego powodu wyzywają te mniej atrakcyjne kobiety.

Gość gość
:D