Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy wszedzie

Polecane posty

Gość gość

gość Pomóżcie proszę.. Mam 14 lat ,jestem brunetka (ale taka naprawde ciemna ) juz jak mialam z 8 lat zaczely mi rosnac wlosy ....wszedzie... kolo 10lat sie tym zaczelam przejmowac troche i na nogach sobie golilam ,ale teraz mam je na nogach ,udach,rekach,nawet na palcach,posladkach,plecach,brzuchu. Teoretycznie to glownie taki meszek ,ale np na brzuchu mam taki pasek od pepka w dol ciemniejszy a na udach i pupie wloski sa cienkie ale dluuugie ;/ na twarzy tez mam lekki meszek i wasy ale wasy sobie wyrywam. Nie wiem co robic z tymi na udach ,pupie i brzuchu bo strasznie sie tego wstydze i ni wyobrazam sobie za parenascie latt jak bed miala partnera pokazac sie mu nago ;// P.S : Moja mama tez ma bardzo duzo wloskow na ciele wiec to moze dziedziczne ,ale radzicie cos na to ?

Gość 23Ewa
Najlepiej pójdź do lekarza, bo być może masz jakieś problemy zdrowotne, i dlatego rosną ci włosy wszędzie. A do depilacji nóg stosuj dokładnie taki preparat - www.skracaj.com/8077.html , to nie będziesz musiała tak często się golić. Ja go używam i jestem zadowolona.