Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczito

odchudzanie 26 pazdziernik 10plus

Polecane posty

Gość paczito

Czesc ludziki. Zalozylam swoj temat, bo chce w koncu dojsc do swojej wymarzonej wagi! Mam do zrzucenia 10 kg czy jest ktos chetny aby sie przylaczyc?

Gość gość
szkoda ze nie napiosalas ze rezgnujesz ztamtego topika , on juz chyba upadl.

Gość paczita
No dlatego wlasnie zrezygnowalam i zalozylam swoj. Moze tu ktos wbije;) tam nikt sie nie pojawial a szkoda;( szukam kogos do towarzystwa a tu pustki;/ tam tez zagladam ale cisza;(

Gość gość
nie, jestem nowa tu i szukam jakiegos topiku coby nie upadl

Gość paczita
Witaj;* ja mam 160 cm wzrostu i 68 kg. Chce spasc do konca roku do 60. A potem jeszcze z 5 kg;) bedzie mi z toba razniej;)

Gość paczita
Planujesz jakas dietke? Cwiczenia?

Gość gość
czesc dziewczyny, to ja sie dolacze tez by mi pasowalo z 10 kg zgubic

Gość paczita
To co do dziela;) dajemy sobie czas do konca roku. Zdrowo powinnysmy schudnac 1 kg przez tydzien;) ja diety zadnej rygorystycznej nie stosuje poprostu mniej i zdrowiej jem. Do tego od poniedzialku zaczne biegac i cwiczyc;) a wy?

Gość gość
a moze pismy co jemy - menu nasze -aby mozna bylo lepeij przez diete przejsc

Gość paczita
Witaj Derinka. Ja zaczelam przedwczoraj tzn mniej jem, mniejsze porcje a czesciej i chyba zdrowiej bo zero slodyczy i fastfoodow;) jak narazie nie jest zle;) mozemy pisac swoje menu. Ja dzis zjadlam jajecznice, pomarancza i pol parowki z polowa bulki;/ no moze na dzis koniec, najwyzej jeszcze zrobie sobie salatke z marchewki i jablka. A wy jak tam?

Paczita a nie obrazisz sie jak ci napisze zebys sobie obliczyla zapotrzebowanie na kalorie? Dietkujesz fantastycznie tylko czy nie za malo jesz? Zebys sie po kilku dniach nie zniechecila:) Ja trzymam diete plus minus 1500 kcal. Ale dzis na drugie sniadanie mialam kopytka mojej mamy pyszne ale to taka bombka kaloryczna :)

Gość Nissia90
Hej, to może ja też sie dołącze, mam 172 cm i waga 69kg, CEL->60kg, kiedyś stosowałam diete (bez chleba i ziemniakóa) i udało mi sie schudnąć 9 kg, teraz potrzebuje więcej mobilizacji..

Gość paczita
Derinka kochana nie smiem sie obrazac. Wszystkie rady przyjme i przemysle;) znajde sobie na necie taki kalkulator i oblicze. Dzieki za podpowiedz;) ogolnie to ja duzo nie jadam. Zgubily mnie slodycze;/ hej nissia;)

Gość gość
snaidanko: dwa jajana twardo pol chlebka ciemnego dwa wafle ryzowe dwie mle activie cytrynowe obiad: kilkanasdie malutkich kawaleczko9w piersi z ikurczaka w panierce z piekarni8ka 3 frytki kolacja: garsc chrupek kukurydzianych pol kiwi pare3 kawalkow ananasa maly jogurt naturalny

Gość paczita
Derinka obliczylam sobie i wyszlo mi ze powinnam jadac 2-2,5 tys kalorii! Czy to aby nie za duzo?

Paczita to moje obliczenia; Moje dzienne zapotrzebowanie energetyczne 665,09 + 9,56 x 62 (ta waga jest idealna dla Twojego wzrostu i ją tu podstawiamy!) + 1,85 x 168(wzrost) - 4,67 x 36 (wiek) = 665,09 + 592,72 +310,8 - 168,12 = 1400,49 x 1,4 =1960,686 - 20 % = 1568,54 . nie przekraczać 1568,54 kalorii /dzien.

Gość gość
fajnie tu u was moze sie dolacze:)

Drugie sniadanie u mnie pieczywo lekkie z maslem:) paczita gdzie ty sie podziewasz? Im nas wiecej tym lepiej:)

Gość paczita
Jestem ;) w pracy siedze;/ sniadanko 1. To jogurcik a 2. Kromka ciemnego chlebka z poledwica. Dzieki za obliczenia. Skorzystam napewno! Jak ci dzionek mija?

Gość paczita
Gosc;) jasne, zapraszamy;)

Gość paczita
Derinka a ile teraz wazysz i jaki masz cel?

Gość paczita
Aaa i sorki ze przeksztalcam Twoj nick ale jakos mi wpadlo derinka i tak juz zostaniesz ;) wytrwalosci;)

paczita dzis rano waga pokazala 81,40 chcialabym zgubic jakies 10 kg no moze 11 na rowny rachunek 70:).Dzionek mija powolutku, rano bylam w kosciele teraz wrocilam ze spaceru, a po poludniu ide na imieniny do rodziny. Tadeusza:)