Jordan_pl 0 Napisano Listopad 13, 2013 Mi bardzo brakuje ćwiczeń... myślę że dopiero jakoś w lutym będę mogła cokolwiek zacząć. Puki co od dziś dieta, bez wyjątków! Wczoraj na wieczór jeszcze się najadłam tego co złe i to mi wystarczy:) Dziś na śniadanie dwie kanapki z białym serem no i oczywiście kawa...z mlekiem:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 13, 2013 Witam wszystkich:) Ja wlasnie przy platkach siedze:) Kilka dni nie dietkowalam bo mi sie moje jedzonko skonczylo, ale juz mam uzupelniona kuchnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 13, 2013 Dzien dobry;) ja zjadlam dzis 2 kromki ciemnego chleba, bez niczego, bo nie mialam smaka:/ jordan brakuje ci cwiczen? To powiedz mi co zrobic mam zeby sie zmotywowac i ruszyc dupsko. Narazie probuje jakies wygibasy ale 5 min i wymiekam:/ co dzis robicie dobrego na obiad? Bo pomyslu nie mam:( voa jak idzie? Dernika a wazylas sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 13, 2013 paczita po kilku dniach obrzarstwa bialym pieczywem waga pokazala kilka kg na plus, teraz musze odsczekac kilka dni az wroce do swojej wagi a pozniej bede myslec o spadkach :P A wan jak idzie? Duze spadki macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 13, 2013 Co do cwiczen, to staram sie cwiczyc te 30 minut dziennie i polecam raz ze czlowiek lepiej sie czuje a dwa waga szybciej spada:). Jak nie bedziecie cwiczyc to na samej diecie schudniecie, ale cialo wam sflaczeje i zmarszczki sie porobia. Podsumowujav to cala ta dieta wyjdzie wam na niekorzysc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 13, 2013 U mnie ok 1 kg w dol. Ruszylo w koncu bo waga stanela mi na 68 i koniec. A teraz jest 67. Mam nadzieje ze pod koniec tyg ujrze 66! Ale bym sie cieszyla. Ech te cwiczenia:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan_pl 0 Napisano Listopad 13, 2013 na obiad miałam ziemniaki (miała być kasza ale ok) i brokuły. Ja nie mam za bardzo czasu na wymyślanie jakichś ciekawych dań więc dla siebie robię tak żeby było szybko.. co do ćwiczeń to mi też zawsze było trudno się zmotywować ale tym razem pomogła mi Chodakowska, ćwiczyłam skalpel i na prawdę było widać efekty! Polubiłam też biegać, to chyba nawet bardziej niż ten cały skalpel. Jakieś 2 tygodnie temu musiałam sobie darować to wszystko bo przepuklina którą mam powiększyła się mimo zapewnień lekarza, że oczywiście mogę biegać itd :/ Czekam na operacje na początku grudnia po czym jak najszybciej chcę wrócić do aktywności. Zimą pewnie skupie się na Chodakowskiej. Ćwiczenia trwają 40 minut i naprawdę najgorzej zacząć, jak już spróbujesz to połowa sukcesu:) A na kolację dziś mam łososia z warzywkami z pieca mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 13, 2013 Oj ja dzis pozarlam:/ chyba z 5 kromek chleba wieloziarnistego z rzodkiewka plus kisiel z waflem tortowym. No ale wiecej dzis nic nie zjem. Za to sprobuje tych cwiczen z ewka;) kurcze przydalaby sie jakas dieta cud;) hehe dzis chyba lekki dolek bo stwierdzilam ze nie dam rady do konca roku schudnac te 7 kg:/ oby jutro byl lepszy dzien! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voa 0 Napisano Listopad 13, 2013 cześc Wam j Mam mało czasu i dużo problemów ostatnio, diEtę w miare trzymam. ruszma się miej ( ten brak czasu i pogoda nie sprzyjają ) co mnie dobija troszeczkę ale mam nadzieję się zmobilizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan_pl 0 Napisano Listopad 14, 2013 u mnie dziś na wadze 72,6 czyli jest nadzieja :) U mniej jest tak że najgorszy pierwszy dzień by wytrzymać na diecie, później już z górki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 14, 2013 Witam. Jordan jesli mozna wiedziec na jaka operacje czekasz? Ja dzis po musli i po bialym pieczywie z szynka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 14, 2013 A ja dzis zjadlam 3 pierogi. Mmmm pycha! I salatka z pekinskiej szynki ogorka i ciutke majonezu;) na dzis koniec no chyba ze mandarynki i kiwi sobie wszamam wieczorkiem;) jestem troche zrezygnowana dzis:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 14, 2013 a U MNIE BYL BIALY CHLEB I MASLO:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 14, 2013 Dernika to obie zgrzeszylysmy troszke;) a jak wasza waga? Ja co dzien wieczorem powtarzam sobie ze rano sie zwaze i zapominam:/ a moze to dobrze bo jakbym stanela a waga zamiast w dol to w gore..hmm chyba bym sie poddala:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 15, 2013 hej, hej;) zjadlam dzis 3! Kromki ciemnego chleb z maslem!i wedlina. Potem salatka z oekinskiej ( uwielbiam ja) i narazie glodna nie jestem. Na wahe dalej nie wskoczylam ale czuje sie ciutke lzejsza wiec chyba nie jest zle;) a co u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 15, 2013 Ja wlasnie po obiedzie ale zjadlam ponad plan pol mielonego kotleta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 15, 2013 ODSTAWIAM KAWE!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 16, 2013 Hejoo. Ja na szczescie kawy nie pije wogole;) co do dzisiejszego dnia to zjadlam 2 watrobki drobiowe smazone! Nie moglam sie oprzec, bo moj tata przyzadza je i sa mniam mniam! A potem 3 kromki ciemnego chleba z wedlina. Wieczorem robie dla meza gyrosa i pewnie tez sie skusze ale bez sosu! Ciekawe co tam u mnie z waga. Czekam do poniedzialku;) a wam ile juz kg ubylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 17, 2013 Witam ja przy musli. Na wadze 82,60 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 17, 2013 Dernika nie ma co sie poddawac! Jedziemy dalej! Ja jutro sie zwaze i czuje ze po weekendzie znow waga poszla w gore. Ale od jutra znow sie biore za siebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 18, 2013 No tak jak pisalam. Weekend obrzarstwa;/ czyli 67.7 masakra, ale jedziemy dalejz tym koksem hehe do konca miesiaca musi byc chociaz 65! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 19, 2013 Jak wam idzie? U mnie dupa;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 20, 2013 paczita u mnie tez , naswet nie pisze bo nie ma sensu. Dzis sniadanko przykladnie ale skusilo mnie 5 czipsow ech durna ja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 20, 2013 Dernika a ja dzis zjadlam 3 ciacha francuskie i co? Takie pycha ze nie moglam sie oprzec! Masakra! Cwiczylam troche ale mi sie odechcialo. I jak tu zrzucic te kg???;/ ale teraz sobie wbijam do lba ze musze dac rade... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 21, 2013 Paczita damy rade!!! ja dzis po musli teraz drugie sniadanie pieczywo lekkie plus szynka. Paczita najwazniejsze to przestawic sie z tych weglowodanow:O Dwa tygodnie wytrwac to pozniej juz bedzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 21, 2013 Ja po cwiczeniach:) zaraz wybiore sie na spacer:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 21, 2013 Kurde!tylko jak wytrwac te dwa tyg zeby pozniej polecialo z gorki?? Nie poddam sie tak latwo, czasem zjem cos slodkiego ale spale wieczorem! Oj dzis to bedzie sie pot ze mnie lal za te moje grzeszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 23, 2013 Czesc Paczita:) Ja znow grzecznie zaczynam od musli, chociaż wczoraj nie bylo tak zle a to pewnie dlatego ze caly czas bylam poza domem:) Jednak bardzo malo pilam i dzis czuje sie strasznie napuchnieta. Musze cos z tym zrobic koniecznie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 23, 2013 czyli ze same zostalysmy na polu walki? Reszta dziewczyn odpuscila. Szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 23, 2013 Widocznie dziewczyny odpuscily albo poszly na inne forum. No coz ja tak czy siak zostaje bo musze sie pochwalic 66,7 dzis rano pokazalo. Pare deko ale i tak jestem mega zadowolona ze widze juz 66! Nie katuje sie, nie chodze glodna, zaczelam cwiczyc 3 razy w tyg i pomalu zmierzam do celu;) prawdopodobnie nie uda mi sie na koniec roku dobic do 60 ale taki jest moj cel i napewno w 2014 bede tyle wazyc;) a u ciebie jak? Kg leca w dol? Milego dnia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach