Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida6

Kobiety z innej galaktyki

Polecane posty

Gość niestała  czytaczka
Ładne :) Do kogo to przesłanie gościu ?

Gość gość
do pokaranego horoba i cherbata ;) morze jeszcze bedzie zygal :P

to ja sobie w ramach solidarnosci :P:P:P:P zjem jeszcze czosneczku i pojde pochorowac :D trzymajcie sie

Gość niestała  czytaczka
Mewko zdrowiej szybko :) 🌻

Gość niestała  czytaczka
Dla bez słownikowej wielbicielki mefki 👄 ;) :):)

Gość niestała  czytaczka
Piszę po kilka słów bo mnie zasik blokuje :O a grzeczna byłam, więc wniosek, że nie ma po co bo i tak nikt nie doceni ;) :D

Gość niestała  czytaczka
Frida :) Nie widziałam na żywo, dlatego dziękuję, chociaż za możliwość odsłuchania w przestrzeni internetowejhttp://youtu.be/zydf_yyr8lU Dobranoc :)

Gość niestała  czytaczka
Nie mogłabym nie zajrzeć, choćby na sekundę. Skoro Romeo i Julia furory nie zrobili, to dzisiaj Pani Selah Suehttp://youtu.be/psijNGmGaxs :)

Gość gość
Zatem zdrówka życzę , czosnek smaczny - zwłaszcza w maśle wyciśnięty z odrobiną soli , ja dziś smaczki mam do pichcenia . Czekam niecierpliwie wypłaty by tworzyć sobie nowe smaki , w mym umyśle sobie drzemie spora smaczek na pizzę w sosie z pomidorków cebuli i odrobiny zieleniny . Będzie sie działo , a jak ! Champtar

Gość będzie zabawa
Smofik gdzie się szwendasz ośla pało :P:D

Gość niestała  czytaczka
Champter jak możesz ? Tylko nie o jedzeniu. Zaraz mi się żołądek przyklei do kręgosłupa ;) :D :D A zjadłabym risotto z kurkami i zieloną pietruszką :) albo chociaż pieczarki w sosie śmietanowym z białym pieprzem i sałatą :D

Gość gość
Risotto to na razie za wysokie progi dla mnie , w kurkach się lubuję - ale w moim asortymencie mam jedynie pieczarki pizzę jutro zacznę wyrabiać jak wrócę z pracy więc zapraszam jeśli jesteś w okolicach śląska ;) . Wybacz że temat taki wybrałem ale smaczki w pracy miałem ogromne :p . " O zmierzchu wątpliwości niczym czarne kruki stalowym dziobem nadzieje me rwały " ~Champtar~

Gość niestała  czytaczka
I byłem niczym jeździec bez głowy. Gnałem przed siebie, choć celu nie znałem ;) :D Niezwykle mi przykro, ale akurat moja miotła będzie latać nad innym regionem. Gdybyś był tak miły to mógłbyś za to ewentualnie, wrzucić zdjęcie Twoich dłoni wyrabiających ciasto na pizzę. ;) http://youtu.be/W5d3Md1BARA Spokojnej nocy :) Frii żyjesz ? :)

Gość gość
Champtarów nie ma za wielu ak1.okccdn.com/php/load_okc_image.php/images/150x150/558x800/0x37/1125x1162/0/8459503798135397531.jpeg Niestety wstawienie mych dłoni ugniatających ciasto uznałem za nieznaną mi formę perwersji .

Gość gość
najwyzszy czas stac sie perwersem i pokazac dlonie.

Gość gość
.. a straże ognisk strzegące bezsilnie zastygły , niczym w kamienie zaklęte posągi . I mknąłem galopem szalonym przez pola i cichych miast cienie . Odszukać dom ukochanej nim wzejdą ranka promienie i tak bez końca w galopie mkną przez świat dwa cienie . Księżyc wskazuje im drogę pustkowia ich przeznaczeniem ." ~ Champtar ~

Gość gość
umazałbym komurkę ciastem i nadawała by się już tylko do wypieku . Gdzieś w necie jest 1 moja dłoń .

Gość gość
jasne przebrać się w obcisły kostium i zostac power rangersem zbyt infantylne Champtar

Gość poetastro
noc ciemna zakryla swiaty i zostawila bez zycia w niej nawet konie zblakane pedza do nikad nie ma ksiezyca ani gwiazd cienia ni drogi do zbawienia

Gość gość
I pędzą zbłąkane w pustkowie , pędzą tak bez chwili wytchnienia . Już nie ugaszą w szemrzący strumieniu swego straszliwego pragnienia . Strach co wielkie ma skrzydła rozum ciągle przysłania a biedne zwierzę tak gania i gania

Gość gość
dziw bierze że słucha tego szaleństwa , które do tego go skłania .

Gość niestała  czytaczka
:) Champtar pierwsze słyszę, żeby moje upodobanie do męskich dłoni ugniatających ciasto, było jakąś perwersją ;) :) Moja Sabatowa siostra Wiedźmą zwana twierdzi, że największą perwersją na tym forum, jest pokazywanie twarzy, więc jeśli to Ty, to mnie przebiłeś raczej. ;)

Gość Najszybszy w mieście
pokazywanie czyjej twarzy?