Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia_fikmik

Zdrowa dieta a brak czasu

Polecane posty

Gość sylwia_fikmik

Dużo pracuję, nie mam czasu, siły i ochoty na przygotowywanie posiłków do pracy... trochę boje się o swoje zdrowie z jednej strony, ale z drugiej strony jestem leń. Macie jakieś pomysły jak sobie z tym poradzić?? Jak znaleźć w sobie motywacje?

Gość Irka349
Motywacja jest baardzo ważna. wiem coś o tym, bo sama próbuję od czterech miesięcy pozbyć się kilkunastu kilogramów. Czasem myślę sobie, ze ta moja dieta nie jest zbyt skuteczna, ale potem idę szybko poćwiczyć na hula - hop i humor mi się poprawia. Te ćwiczona trochę tylko pomagają, no ale w ostateczności kupię sobie takie kapsułki wspomagające odchudzanie http://wsad.it/gosc/acai-extreme . Koleżanka od niedawna je bierze i naprawdę spooro schudła.

Gość gość
ostatnio kobieta sprzedająca w piekarni powiedziała mi, ze najlepszy sposób na zrzucenie wagi to zatrudnić się w właśnie piekarni w r****iwym punkcie będzie zapieprz od 5 do 18, praca fizyczna oraz brak czasu na jedzenie, po pracy brak sił na jedzenie oraz brak apetytu, sama schudła w kilka m-cy 15 kg

Gość patki
Nic innego tylko picie zielonej kawy , w 100% naturalna metoda a wiec juz powinna przemawiac, mozna sie wiele dowiedziec o niej w necie, a w skrócie to ma o wiele więcej antyoksydantów i przeciwutleniaczy niz zielona herbata, przyspiesza spalanie tluszczu , wspomaga przemiane materii i oczyszcza z toksyn, ja pije od ponad miesiąca regularnie i udalo się pozbyc 3 kg to wynik jest niezly jak myslicie?Nie trzeba sie katowac jakimis dietami, pije i chudne a do tego jestem bardziej energrtyczna Ja kupuje w sklepie www.filizankaherbaty.pl więc polecam

Gość ojejeoleje
Wpisz w wyszukiwarce "zdrowa ja", wyskoczy stronka z radami jak zdrowo żyć, gdy nie masz zbyt wiele czasu na to.