Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lakoniczna

DIETA MZ plus cwiczenia

Polecane posty

Wczoraj zaczelam :) Mniej zjadlam- 5 posilkow i 40 min na steperze. Moj cel to 90cm w biodrach, 50cm w udach. Milego dnia

Gość Moik
Heja:P Możemy się wspierać:) Ja mam 172cm i w biodrach 92 w udach 54 ale już sporo schudłam około 11kg ale pracuje jeszcze nad wymiarami :) Będę zaglądać

jasne- zagladaj :) wczoraj nie cwiczylam-zle sie czulam, ale dzis planuje skakanke i steper :) od poniedzialku Jilaian Michaels i BODY REWOLUTION :) dzis na sniadanie tylko jajko - heh zaraz robie serek grecki z owocami lub platkami zamiast wody pije pokrzywe i skrzyp-odwadnia i dziala na wlosy i paznokcie. przyjmuje rowniez drozdze piwne :) walcze o dluzsze wlosy. dzis robie henne- wlasnie sie utlenia i wieczorem naloze -efekty sa rewelacyjne, henne zamawiam na ebayu uciekam sprzatac i pozniej pocwicze :)

Moik- fajne masz wymiary :) 92 cm w biodrach to brzmi dumnie , w dodatku jestes wysoka :) super

Gość jRenatta
Ja też się piszę na odchudzanie, bo mam spooro do zrzucenia. Moja nadwaga jest dwucyfrowa - 15 kilogramów, i zamierzam się jej wreszcie pozbyć. Stosuje oczywiście dietkę MŻ i ćwiczenia w domu - brzuszki i kręcenie hula - hop. Do tego chodzę dwa razy w tygodniu na fitness. To pomaga. Ale liczę jeszcze na lepsze efekty,dlatego postanowiłam się wesprzeć kapsułkami odchudzającymi. znalazłam dokładnie takie www.skracaj.com/8552.html i myślę, że one mi pomogą. Co wy na to?

Gość humanuka
hej ja zaczelam w pt. Odcinam pieczywo, wszelkie maczne potrawy typu placki, pierogi, nalesniki. W zastepstwie fastfoodow mam zamias jesc 1-2 razy w tyg makaron z jakimis warzywami, pomidorami. W ramach slodkosci galaretka owocowa < szklanka galaretki bez owocow = 150 kcal> Trudno bedzie mic pic duzo wody, co wskazane przy dietach. Mam zamiar tak z 2 tyg odzwyczajac sie od duzych porcji. Co potem zobaczy sie. Jem sycace rzeczy, zeby nie doprowadzic do glodu. Fitness planowany- 2- 3 razy w tyg < od pon...>

Gość humanuka
najgorsze co dla mnie mozna zrobic to wejsc w diete skrajnie rozna od naszych przyzwyczajen i obcinajaca mocno kalorie - moze i skuteczne ale w skali powiedzmy pol roku skazane na powrot kilosow z nawiazka. Wiem co mowie bo doswiadczylam. Mam zamiar sprobowac z nieduza zmiana, nie narazajaca na wyglodzenie, kompulsywne myslenie o jedzeniu w ciagu dnia. Z 5 kg schudnac, lub skrocic obwod talii o 5 cm byloby dla mnie mega sukcesem :)

Gość hamanuka
przejrzalam zasady roznych diet i poza takimi 10dniowkami typu szybki szok, zwykle powtarzaja sie podobne zasady - 5 posilkow w rownych odstepach - duzo wody - konczenie posilku z poczuciem niepelnej sytosci - ograniczenie kalorii roznie pisza - 1000 - 1800 - unikanie laczenia tluszczu z weglowodanami - koniec z cukrowymi i slonymi przekaskami - kolacja tak skapa jak sie da - ruch Mysle, ze juz samo wykreslenie przekasek + ruch + bardzo male kolacje musza dac efekt. A dodac reszte to czlowiek skazany na spadek wagi. Dla mnie najtrudniejsze zmniejszenie porcjii i picie wody.A dla was? Jesli chodzi o kalorie, to nie wyobrazam sobie schodzenia ponizej 1500.No moze raz w tygodniu. Dlatego musze zaczac sie ruszac, by spalac.

Gość Moik
A jaki wzrost/wagę macie?

witajcie na topiku - razem damy rade :) ja wczoraj 40 min steppera :) dzisiaj 5000 skokow na skakance- jestem z siebie dumna tez odstawilam pieczywo, slodycze, smazone potrawy polecam Wam Jilian Michaels-mialam zaczac body rewolution ale chyba zrobie 30 DAY SHRED - sprawdzcie efekty w necie to tylko 30 min dziennie a jakie efektowne. DUZO SAMOZAPARCIA ZYCZE

ja zagladam :) odpowiadam na Twoje pytanie- mam 168 cm i ok 60 kg wagi teraz nie mam baterii w wadze ale 1,5 tyg temu bylo 59 kg wczoraj 40 min steppera :) dzis skakanka-5000 skokow

Po tygodniu diety i cwiczen zmierzylam wymiary: Biodra 98.5 cm. - 1.5 cm pas. 81 cm. - 7 cm Uda. 56.5 cm - 1 cm Pas mierze w najszerszym miejscu razem z boczkami dlatego roznica jest duza- moze mialam wzdecie tydzien temu :) A jak u Was?

Wczoraj zepsulam skakanke :) nie mam juz licznika, zamowilam nowa, ale zanim przyjdzie paczka bede cwiczyc z Jillian michaels

A moje takie talia-63 pas -73 biodra- 92 udo-54

dzisiaj 5000 skokow na skakance -w 50 min wiec jak dla mnie szybkie tempo. wlasnie zjadlam zupe porowa :) drugiego dania dzis brak. pozniej jakies owoce a na kolacje nie mam pomyslu :) milej soboty

Dzis bez zmian- 5000skokow na skakance :) Mam smuklejsze ramiona, chudszy brzuch i jedrniejsze cialo :) Waze nie w czwartek :) Powodzenia

Wczoraj nie cwiczylam bo zlamalo mnie przeziebienie, apetytu tez nie mialam :( Jak przestanie mnie bolec glowa to poskacze. Widze zmiane w talii :) brzuch szczuplejszy

Dzis zmierzylam obwody Po 2 tygodniach diety i cwiczen mam nastepujace wymiary Biodra 96 cm. bylo 100 Uda 55 cm. bylo 57.5 Pas. 79.5 cm. bylo 85 cm

wczoraj 5000 skokow , dzis powtorka- wlasnie chwytam za skakanke :) jestem zadowolona z wynikow :)

Cały czas zapominam o tym forum albo nie umiem znaleść Cie lakoniczna:)Widze ze sama tu poczynasz:) ja też dalej ciagne a przynajmniej próbuje. Odpowiadając na Twoje pytanie to zajeło mi to okolo 3 miesiace czyli zdrowo a cel to podobnie jak Ty ponizej 50 w udach i poniżej 90 w biodrach:) Podaje Ci moj mail może bedziemy sie razem wspierac na innym komunikatorze jesli chcesz :) moiczek52@gmail.com

Gość gość
zapisz temat w ulubionych

hej hej nie bylo mnie bo mialam urwanie glowy :) dzisiaj kolejny tydzien i czas na pomiary waga 57.7 kg biodra 95 cm :) pas 74 cm :)- w najszerszym obwodzie w talii duzo mniej uda 55 cm :) Moik - wysle Ci na maila mojego skypa :) jak u Ciebie? pozdrawiam

dla porownania- po 3 tygodniach biodra -minus 5 cm bylo 100 cm Brzuch - minus 10 ! cm :) bylo 85cm Uda -minus 2.5 cm bylo 57.5cm

Gość Cytrynowa_Panienka
cześć można do Was dołączyć? zaczęłam w zeszły czwartek i przydało by się wsparcie :)

Jasne :) witamy Opowiedz jakie masz cele i z jakiej wagi startujesz- Chociaz dla mnie osobiscie waga nie ma znaczenia-wazniejsze sa wymiary. Np 2 lata temu wazylam mniej-ok 55 kg a d**e mialam ponad 100 cm! I grube uda. Teraz waze wiecej a jestem smuklejsza. Milego dnia :)

Gość Cytrynowa_panienka
Cześć Zaczęłam z wagą 63,3 kg, mam 160 cm wzrostu. Dziś moja waga to 62,5 kg czyli powoli spada. Mój cel to 54 kg. zazwyczaj ważyłam około 57 kg bo mam dosyć rozbudowane mięśnie ud, łydek i ramion. głównie nastawiam się na zmniejszenie wymiarów. Lakoniczna - bardzo ładnie widać te spadki w pomiarach, gratulacje :) Trzymajcie się ciepło, pozdrawiam :)

nie mialam czasu na pisanie... w ciagu tego tygodnia nie skakalam ale jezdzilam na rowerze-godzine dziennie zapomnialam sie zmierzyc- teraz mam okres wiec w nastepny czwartek wpisze:) dzis 4000 skokow na skakance- pekla mi w pol hehe jutro kupie nowa :) zycze wytrwalosci :)

Gość Olcia Dubicka
Ćwiczenia wspomagają odchudzanie ale to że zjesz polowe nie do końca bo tu chodzi o to by jeść odpowiednio a nie o to by byle co ale o połowę ;/ Może i schudniesz trochę ale i tak waga się zatrzyma ;/ Mnie pani u której zajmuję się dziećmi chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno opakowanie w upominku a też można je dostać na allegro. Jako że najlepiej jest brać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego po miesiącu zrzuciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez GIS. Skład to tylko naturalne składniki co jednocześnie zwiększa bezpieczeństwo