Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona232351

Dziewczyny prosze o pomoc test ciązowy zdjęcie

Polecane posty

Gość gość
ona zrób drugi test nawet teraz i bedzie wiadomo

Gość ona23235
No i chyba rozpoczynamy starania na nowo , hm . .. luteina w szafce, beta <0.100 ..... Jestem głupia , i nadziei nadal nie trace ze wzlegu iż , skoro spóźnia sie @ - mogła przesunąc sie owulacja, .. - a skooro tak, to wyglada na to, że jesli byla opozniona, to i zaliczona. - takie tam moje myslenie, żeby sie nie łamać, . bo po odczytaniu wyników, siedzialam w korytarzu, i sie poplakałam, .. no cóż, .... i nie wiem , czy tą luteine brać, czy też nie ... ostatnie przytulanko 7 dni temu , oraz 3 dni temu, .. - co będzie to bedzie... , Tylko czy ta luteina, na siłe nie wywoła okresu ? ;|

Gość ona23235
to chyba uczy nas wszystkie, ze co do objawów , nie ma się co nastawiać. nigdy tyle dni nie bolały mnie piersi , ani podbrzusze, i co, hm , pstro . .... tak więc. głooowa do góry, ii lepiej nie doszukiwać sie w sobie objawów, .. gdzieś czytałam ze najlepszą metodą na zajscie w ciąze jest, się kochać, a nie płodzić- czyli kochając się , nie myśleć od razu ,,a moze dzis sie udało '' .. niby głupie, ale podobno sprawdzone! . ... u mnie to troche z tym bedzie problem, bo mii bardzo zalezy, tak jak i wam, no ale trzeba będzie troszkę myślenie zmienić, i będzie napewno niespodzianka. Tego życzę Wam wszystkim dziewczyny , no i nieskromnie - sobie. :)

Gość gość
smieszny temat jak powkręcałyście sobie objawy ciąży. Jedna krwią sie zalała, druga przy becie poryczała :D masakraaa

Gość gość
hehe nooo, spojrz, jedni maja jakis cel - którego bardzo pragna i sie staraja, a jedni ,debile - wchodza i w ten sposób komentuja :) co ci do tego drogi gosciu , ze dziewczyny sie wspierały tu wzajemnie i pisały jak jest?., nie podoba sie temat , nie masz jak widac nic madrego do napisania, nawet cwierc zrozumienia, to opusc to forum, bo masakra jest twoja wypowiedz. pozdrawiam

Gość kita1234
Autorko trzymam za Ciebie kciuki :) Oby to była ciąża, tak jak mówisz okres się nie pojawił więc nic straconego... Mój powoli się już kończy... Ale przyznam , że pierwszy prawdziwy okres po tabletkach to nic przyjemnego , brzuch bolał cały czas raz mniej raz mocniej, przy tabletkach mój okres trwał 2 dni :D Bardzo chciałabym być w ciąży , a z drugiej strony mam jakieś dziwne obawy ehhhh :) Tak jak mówiłam chciałabym zajść w ciążę w ciągu tych trzech miesięcy , ale liczę na jednego bobasa :D

Gość kita1234
Dziewczyny , coś jest nie tak ze mną... trzymam się tego, że skoro okres był 4 dniowy to ciąża jest w zupełności wykluczona. I właściwie już w to uwierzyłam, odłożyłam nakręcanie się do dni płodnych, a co się okazuje? Palę fajki ( wiem, masakra ) może nie tyle co przestały mi smakować ale... po spaleniu papierosa dostaję strasznej zgagi :o NIGDY tak nie miałam ...i ten straszny ból w dole krzyża ... i takie dziwne rwanie... jakbym dźwigała nie wiadomo co.. dziś miałam dziwne pulsowanie w dole brzucha, szok... Nie wiem już co o tym myśleć, a z drugiej strony... OKRES BYŁ.... co wyklucza ciążę... jeszcze żeby okres trwał z dwa dni to mogłabym uwierzyć w domniemaną ciążę.

Gość ona23235
Kita1234 , kochana , wiesz - ja Ci powiem ze ten ból w dole pleców, - oj , ja wiem jak to jest, do tej pory - niby ciaza wykluczona - leci ze mnie na brazowo, 29 - 30 dc. - i pulsowanie w samym dole brzucha - skądś to znam - aktualnie to znam, ... co do palenia papierosów, ... zalezy tez kiedy palisz, .. ech , no głupio sie przyznać ja też palę, - i jednego dnia mi podchodzą dobrze, a drugiego kreci mi sie w glowie, nie dobrze mi , słabo, albo mam zgagę - np. jak mało zjem , a po czasie zapale - ... kwestia wrednej anatomii, - ... kiedy po posiłku - nie malutkim i nie kwaśnym , zaapalisz, wtedy chyba nie powinno nic być, ... tak z moich doświadczeń , lub jak bylam chora i wymiotywalam, a potem zapaliłam to zgaga była jak stąd do meksyku przez radlin , - takie moje powiedzenie, ale naprawdę, dość mocno było czuć , i strasznie uporczywie.. Ja , też skonczylam sobie wkręcać, choc wczoraj byly myśli - hmm, jesli nadal bedzie na brąz, to moze to implantacja.. , ale nie.. myślę ze to zwyczajnie @, .. i trzeba starać sie dalej . Być może twoje objawy są zwiazane też z odstawieniem tabletek ? . poczytaj skutki uboczne twojego leku ,.. Naprawde nie mam juz pomysłu - chyba ze swoją myślą całkowicie się podzieliłam, Pisz kochana jak tam dalej samopoczucie, postaram się coś poczytać i pomóc. Głowa do góry, trzymaj się !

Gość gość
Nie wiem, możliwe , że to od małych posiłków.. A ze mnie dalej leci :o 6 dzień ! :o Paranoja normalnie... czasem przestaje na parę chwil.. leci brązowy okres, typowo jakby miał już się kończyć, a po paru godzinach żywa czerwona krew. I do tego strasznie boli mnie dół pleców.... Czekam aż się skończy i nie mogę się doczekać, mój pierwszy tak długi okres...

Gość malenka1519
Dziewczyy jak tam starania?:) bo u mnie bez przesady spokojnie spontanicznie:D trzymajcie się cieplutko w juz chłodne dni