Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panigość

Najbardziej pociągające kobiece ciało

Polecane posty

Gość panigość
No rzeczywiście Kim jest bardzo seksowna;)

Gość gość
Kim ma monstrualną i niepoporcjonalną d**ę :o Może nicky mintaj też ma fajny, silikonowy zadek, co? :D

Gość gość
to ostatnio gdzieś mówili, że Kardashianowa sobie wstrzykuje tłuszcz, by mieć większą d**ę, wiadomo że to jest sztuczny, cycki pewnie tez, ale mimo wszystko roochałbym :D

Gość panigość
Mi chodziło o jej proporcje duży biust-wąska talia-szerokie biodra( rozstaw kości, niekoniecznie tyłek):)

Gość gość
A co sądzicie o figurze mirandy kerr?

Gość gość
Fuj, jak dla mnie to tyłek Kim to stanowcza przesada :P Widziałam gdzieś ostatnio zdjęcie tyłka jakiejś laski, matko, dałabym sobie rękę uciąć za taką figurę :D

Gość gość
Ee tam kaleki też nie mają zbytnio brania :p

Gość gość
no i jest figura prawdziwej kobiety, a nie jakieś zasuszone szkieletory

Gość gość
Z taką figurą to żaden facet nie zauważyłby, że nie mam ręki :D Ech, no cóż, jak czasem oglądam te fotki kobiet o idealnych figurach to mi tylko pomarzyć pozostaje :D

Gość panigość
Ja marze o figurze Marilyn Monroe z tego zdjecia:) Brakuje mi jeszcze takiej talii jak ona ma i mam troszkę większy brzuch :D

Gość panigość
Cycki, cycki, cycki itp. To takie ciekawe;D

Gość gość
za wysoka, za szeroka i za małe cycki, tyle w tym temacie 🖐️

Gość IQ172
piekna, idealna, tyle w temacie prawiku 🖐️

Gość Ja rozumiem
że są gusta i guściki, ale jakim trzeba być żałosnym, zakompleksionym kafeteryjnym koniobijca, żeby napisac o takiej bellucci, że to - uwaga - pasztet! :D Prawiku żałosny, taka kobieta nie zauważyłaby cię, nawet gdybyś jej rymnął do stóp :D Boże, jacy ludzie są żałośni teraz, ta gimbaza, żal patrzeć, bez godności to to :O

Gość 15019000
ta miranda ...wyglada jak wyyyysoka (185cm) 17 nastolatka....taka dziecięco chuda i small cycki AA...ale plus za delikatnosc ,proporcje i ta mlodosc.

Gość IQ172
Belucci?? pasztet nad pasztety, mogłaby mi doope całować gdybym jej tylko pozwolił :D:D:D

Gość Ja rozumiem
tak, tak, walikoniku, na pewno marzy o całowaniu twojej doopy, idź już dziecko lulu, bo mama ci na internet nie da w przyszłym miesiącu i co zrobisz :D

Gość IQ172
nawet po Photoshopie jest obrzydliwa :o

Gość prawictwo pospolite125
Miranda kerr na pewno nie ma ciała seksbomby i nie powoduje szybszego bicia serca.. Ale jest drobną atrakcyjną kobietą .. I nie ma kanciastego tyłka jak doda.. Wiec zdecydowanie może sie sie podobać.. MA idealna figure , ktora pasuje do jej twarzy.

Gość prawictwo pospolite125
co do moniki bellucci .. To pani po 50-tce więc jej czas minął.. W jej wieku już do playboya nie biorą.

Gość panigość
Miranda jest bardzo dziewczęce, delikatna i eteryczna . Natomiast Panie Monroe, Bellucci, Kardashian są kobiece:) moim zdaniem oczywiście. Uważam, że wszystkie wymieniane wyżej kobiety śa na swój sposób seksowne:)

Gość malygrubydupiatykonus
NAJMNIEJ POCIĄGAJĄCE - MOJE. Mój facet mówi, że pragnie mojej duszy, a nie mojego ciała. I że wygląd się nie liczy. A to znaczy, że podświadomie uważa mnie za brzydką. Nie dziwota, wszak jestem niska, mam krzywe, krótkie i grube nogi, tłusty kuper z cellulitem, oponę na brzuchu, nie mam wcięcia w talii ani biustu. I do tego jestem mocno owłosiona. W końcu zostawi takiego brzydala, a ja wówczas stracę sens życia.

Mogę ty podać wzorzec. Proporcje talia biodra 0,7 długie nogi (waskie kostki, zarysowane łydki o obwodzie mniejszym niż uda. Uda rozszerzające się od kolan w górę.) Kragła pupa w kształcie jabłka. Przyzwoite wcięcie w talii. Biust3-4 (C - D), o promieniu większym w przód niż w boki. czyli nie szerokie placki, tylko taki nieco więcej niż półkula. Oczywiście jerny i sterczacy, a nie oklapły. Brodawki (zwane przez innych sutkami - te małe czerwone do ssania) duże, na tyle, zeby kobieta przyjemnie nimi pieściła klatkę i genitalia mężczyzny robiąc masaż body body. No i do ssania takie są dobre. Wąskie, delikatne ramiona, smukłe dłonie, o nieskazitelnie gładkiej i delikatnej skórze, z zadbanymi paznokciami. Usta w kształcie serduszka (wcięcie w górnej wardze i pełne). Burza, gęstych, grubych i lśniących włosów. Twarz lekko pociągła, z wystającymi kośćmi policzkowymi i symetryczna. Nosek delikatnie zadarty. Do tego najnowszy model mózgu.

Gość panigość
malygrubydupiatykonus: zacznij dbać bardziej o siebie, zrób depilacje, spróbuj znaleźć 30minut dziennie na ćwiczenia i sama poczujesz sie lepiej:)

Gość gość
tylko Avril Lavigne 🖐️)))