Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40stolatek

czy sa tu czterdziestolatki

Polecane posty

Amishi, odpowiedź na pierwsze pytanie już nie ma znaczenia; na drugie w sumie też, tym bardziej że "odczarowałem" się z własnej woli; a na trzecie nie odpowiem bo jest źle zadane :P Chodziło mi o witaminy które poprawiają wzrok i apetyt. Wzrok, żeby przestać widzieć w czarnych barwach, a apetyt... no właśnie, żeby żyć z całych sił :)

widzę wszystkie kolory, czarny też do nich należy.... więc po co udawać, że go nie ma....? :) a apetyt.... no cóż.... wypadałoby brać coś na obniżenie...... :p

grozą powiało..... :p skoro tych rzeczy forum erotyczne nie przyjmie..... strach się bać :D

chyba że.... :) pat tak czy tak, prywatnego kontaktu nie rozdaję ot tak, muszę mieć ku temu ważny powód ;)

Amishi, przecież Ty byłaś już zadowolona z poprawy relacji wewnątrzmałżeńskich. Znowu się popsuło, czy tylko niewystarczająco poprawiło? A może wraz z poprawą wzrósł Twój apetyt? Ja się zdecydowanie nastawiam na sukcesy pozałóżkowe, tylko jakoś brak mi motywacji do regularnego zarywania nocek (bo dzień jest zbyt krótki by zaspokoić wszystkie potrzeby mentalne).

Doświadczony, na jakiej podstawie takie wnioski wysnułes...?? Nigdzie słowem nie wspomniałam o swoich relacjach małżeńskich, a mają się całkiem dobrze :) moja opinia na temat starzenia nie ma z nimi nic wspólnego ;)

Gość gość
amishi:) jak by wszystko było tak dobrze to byś tyle czasu tu nie spędzała:)

gościu, nie zwróciłam na to uwagi. masz rację.... :( i co ja teraz zrobię...? a byłam pewna, że wszystko jest w porządku, że wreszcie dobrze nam się układa..... :( Dobrze, że otworzyłeś mi oczy...

Gość gość
up up

Gość gość
odświeżam