Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40stolatek

czy sa tu czterdziestolatki

Polecane posty

Gość 40stolatek1
i tak bywa ale po zlym idzie na dobre

Gość Taja2
już do mnie biegnie doświadczony,więc idzie już ku lepszemu,haha

50 godzin marszu to chyba mniej więcej 30 godzin biegiem, więc wychodzi w sobotę rano. Mi podobno wystarczy powiedzieć "odwróć się" i od razu przewracam się na bok i cichnę, ale gdy tylko przysnę znowu ląduję na wznak i zaczynam udawać silnik diesla na biegu jałowym.

Gość janka44
dobrze, że jeszcze umiecie żartować :) kiedyś, dawno temu dla mnie, nie umiałam już tego z siebie wydobyć...i nie miałam nawet z kim się podzielić swoimi sprawami. Zróbcie coś ze swoim życiem, zarówno ty Aniu jak i ty Doświadczony póki nie jest za późno. Mykam spać, dopiero zrobiłam co miałam, ale gadanie wyczerpałam na dziś....dobranoc:)

Gość Taja2
to tak jak mój mąż,ale on ze mną śpi tylko w weekendy,a ja nie jestem tez przyzwyczajona do tych odgłosów,budzę się kilka razy w nocy,a w sobotę czekam z herbatką jaśminową na ciebie:)

Gość Taja2
dobrej nocy janeczko i dziękuję za radę:)

Gość Taja2
uciekam już spać,miłych snów życzę wszystkim:)

Gość gość
jest tu ktoś

Gość Taja2
Witam was wszystkich serdecznie,co tam u was się dzisiaj działo?

Dobry wieczór:) Intensywny dzień ale pełen uśmiechu:)

Gość janka44
Wieczór dobry :) a dzień jak dzień, nic szczególnego, śpiący jakiś i pochmurny. Nie lubię listopada.

U mnie nie dość, że było pochmurno to wietrznie i deszczowo ale dobrze, że nie śnieżnie:) Z natury jestem ciepłolubna więc wolę cieplejsze klimaty ale cóż....lato już niedługo;) a i o klimat można się postarać tyle że sypialniany:)

Gość janka44
sypialniany tutaj może się dwojako kojarzyć..hihi

Jeśli kojarzy się in plus to już połowa sukcesu a wtedy może i dwojako:)

Gość janka44
najważniejsze by kojarzyło się dobrze :)

Jutro piątek, długi weekend można zaszaleć tak jak kto lubi lub jak umie:)

Gość janka44
właśnie szleję w ogródku, u was też taka ładna pogoda? ....i czyżby jakieś argumenty dotarły do waszych połowic, bo taka cisza nastała...;)

Gość janka44
jej szaleję ;)

Gość Taja2
hej ,Janka44,u mnie po staremu,żadnych zmian:(

Gość gość
janka ! Szalejesz tylko w ogródku czy gdzieś poza nim z ... :) Chyba jesteś ognista :)

Gość janka44
Ja już po....:D ...szaleństwach w ogródku :) Aniu, tak mi przykro :( wiem przez co przechodzisz, wiem jakie to uczucie gdy mężczyzna jest obojętny. Nie wiem z jakich powodów tak jest u was... u mnie złożyło się kilka rzeczy. Na prawdę radzę ci przyjrzeć się bacznie sprawie, bo stracisz kobiecość w swoich oczach, stracisz poczucie własnej wartości, zatracisz się w tęsknotach....:( Gość, pewnie że szaleję jak mogę, wszak już czasu nie tak wiele..;) pozdrawiam 40latki:)

Gość Taja2
Janeczko44 nie mam pojęcia co się stało. Pytam się dlaczego tak jest to mi odpowiada ,że nie wie . Już czuję się nie atrakcyjna i taka szara ,jakby mnie nie było.Nie chodzi mi o sam sex,ale o bliskość z nim związanym,przytulanie i czułość,brakuje mi tego,ale jestem twardzielka ,jakoś jeszcze daję radę. Od wczoraj już nie walczę i nie ratuję tego małżeństwa ,jak on tego nie chce...

Gość janka44
Aniu, tym bardziej musisz coś z tym zrobić. Facet nie potrzebuje zbliżeń, czułości, jest inny niż zwykle był.. Coś się stało. On jest tego świadom. Nic nie robi, by naprawić. Nie wiem jaka jest wasza sytuacja, ale coś wspominałaś że jesteście razem tylko w weekendy, on gdzieś dalej pracuje? Nawet gdyby stres związany z pracą, sytuacją rodzinną był powodem wszystkiego, to starałby się o tym mówić. On milczy jakby tematu nie było... Nie zauważa cię, a przecież każdy facet wie, że dla kobiety taka sytuacja jest bardzo bolesna i co tu dużo mówić krępująca.. Pomimo całego "wyzwolenia" również w sferze erotyki, jakoś tak niefajnie, gdy to kobieta naprasza się na zbliżenia a mąż odmawia :( Czy nie zauważyłaś jakiś innych jeszcze zmian w zachowaniu męża? Pilnowany telefon, wychodzenie z rozmową poza twój zasięg, smsy itd... Zmiana w ubiorze, może widać że czeka na pójście do pracy? Wiem, że to oczywiste co piszę, ale musisz prześledzić wszystkie zachowania. Albo ma kogoś poza tobą, albo ma problemy w pracy itp, problem zdrowotny. Innego wytłumaczenia nie ma :( Tak może się też stać, gdy kobieta zdradzi i facet o tym wie. Normalnie mężczyzna jak kocha, to nie robi takich uników. Czy on dawniej był uczuciowy? Nie mówię o seksie, tylko tak w ogóle...

Gość janka44
nie podejmuj takiej decyzji "nie walczę" dopóki nie będziesz znała przyczyny... Zadawanie mu tego pytania nie ma już sensu, sama musisz dojść jaki to powód. On raczej nie powie..

Gość 40stolatek1
witam wszystkich już jestem po wojażach

Gość 40stolatek1
no jo jak ja jestem nie ma nikogo

Gość gość
witaj 40latku :) dalekie wojaże to były?

Gość janka44
to ja :) komputer mi się zawiesza i wylogowało mnie

Gość 40stolatek1
nie nie daleko tuz za rogem

Gość 40stolatek1
jeszcze nic pewnego ale szykuje sie wyjazd do Austrii juz auto serwisowe załadowane częściami czekam na tele