Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40stolatek

czy sa tu czterdziestolatki

Polecane posty

Gość janka44
powiedzmy, że jej jest tak "dobrze". Faktycznie to ty masz problem, ona dopasowała się. Moim zdaniem nie ma na co czekać, bo się nie doczekasz. Co ja bym zrobiła? Postawiłabym na ostrzu noża! Musisz podjąć jakąś decyzję, bo zwariujesz kiedyś. Zastanawiam się po jaką cholerę wchodzą w związek ludzie, którzy nie wiedzą czym jest związek! Pomijam przyczyny tego stanu rzeczy, a czym tłumaczy swój egoizm?? Jej nie jest potrzebny seks, a ty co masz cale życie zrobić? Nawet jak ktoś jest wierzący, to wie że takim postępowaniem grzeszy, bo w efekcie skłania małżonka do grzechu/zdrada , masturbacja która nawet nie wiem czy dalej jest uważana za grzech bo była/. To jest grzech zaniedbania w małżeństwie.

Gość janka44
powiedz mi co ci z tego "luksusu" jak ty nie masz nawet procenta tego co ma normalny facet w normalnym związku? Niejeden nawet na to nie zasługuje to inna rzecz :(

Gość janka44
może nawet gorszy standard byłby lepszy, gdyby było uczucie, wolność, miłość, normalność! Nie chciałabym być w złotej... to zawsze jednak klatka!!!!

Gość janka44
wiesz, że ty tracisz cały czas większy majątek.... weź to przeanalizuj jeszcze raz, pewnie juz to robiłeś. Jak się widzisz za rok, dwa dziesięć? Luksusowe mieszkanie i straszna samotność............. Masz gwarancję, że będziesz miał do kogo gębę otworzyć? Jak zachorujesz, to ktoś cię przytuli? Czy będziesz się pocieszał wciąż rozmową z obcymi ludźmi przez internet? Uciekniesz w pracę, już się tu pieprzy... Źle to widzę, to ostatni dzwonek, bo potem juz wiek nie pozwoli.

Gość 40stolatek1
witam wszystkich ja juz po kompieli ogolony wygolony pachnacy BONDEM ZIELONYM i na lini kurcze co tu sie dzialo podczas mojej nie obecnosci

Gość robert196
Czekam na panie z znina

Gość 40stolatek1
ania jest z bydgszczy no popatrz a ja koscierzyna

Gość 40stolatek1
witamy kolegę ze znina na portalu NIE RANDKOWYM o tak tu sobie narzekamy

Gość 40stolatek1
a co to tu taka grobowa cisza

Gość gość
witam cię 40stolatek1, Chojnice znam dobrze i byłam kiedyś w Koscierzynie ,Ania

Gość 40stolatek1
a co tam robiłaś w tych Chojnicach

Gość gość
mam rodzinę w okolicach Chojnic i znajomych,Ania

Gość gość
muszę sobie jakiś pseudonim nadać..Ania

Gość 40stolatek1
no jo może Taja

Gość 40stolatek1
słyszę ostatnio wiele o libidzie CO TO TA KEG TO LIBIDO tylko bez smiacia no mi tu smiachac będą nie wiem i już

Gość Taja2
ok, to ja Anna,2 bo już ten był zajęty..

Gość Taja2
libido, jest związane z hormonami ,wysokie tzn chęć na sex,niskie to nie ma chęci...:)

Gość 40stolatek1
aaaa a czy to sie leczy by wróciła ochota?mi to kojarzy się ze dziewczę trochę przybrało na wadze a to odwrotność

Gość Taja2
można się przejść do lekarza,on już oceni sytuację,ja niestety mam wysokie,to ja Ania:)

Gość 40stolatek1
mało nas dziś tu gdzie reszta

Gość 40stolatek1
oooooo stary star poszedł po całości ty uważaj ze byś sie nie zarżnął

Gość Taja2
to jest właśnie podmiotowe traktowanie kobiet przez satyra...

Gość 40stolatek1
siedzę sobie i myślę ze wasze libido maleje przez nas facetów złe traktowanie i chyba to jest przyczyna

Gość Taja2
też tak myślę,czytając tego satyra...

Gość Taja2
doświadczony gdzieś uciekł?

Gość 40stolatek1
nikogo pustki tylko ja i ty biadoliłem na Skypie

Zniknąłem, bo musiałem samochodem i dziećmi się zająć. Żona dzisiaj była na cytologii więc była okazja zagadnąć o nurtujące nas tematy. Odpowiedź była zgodna z tym, czego mogłem się spodziewać, czyli, że ona chętnie mnie zaspokoi, tylko ona jest śmiertelnie niewyspana. A nie może się wyspać, bo jak w nocy się obudzi, to nie może zasnąć w hałasie jaki generuję chrapaniem. Sam się zastanawiam jak powinienem z nią dalej postępować. Znowu stracę rok albo dwa na leczenie chrapania i znowu okaże się, że jest coś nowego, co przeszkadza w seksie. Okaże się, że jest uczulona na spermę albo coś jeszcze głupszego. Chyba znów udam się do mojego doktorka na konsultacje. Zrobiłem podstawowy błąd 15 lat temu. Ale jak zwykle Polak mądry po szkodzie. Orientując się zaraz po ślubie, że z seksem jest i będzie cienko powinienem od razu podziękować za współpracę. Ale sobie tłumaczyłem, że mieszkamy u teściów, warunki nie takie, pewnie poprawi się jak przeprowadzimy się do siebie (właśnie remontowałem mieszkanie). Gdy po 6 latach remontu wreszcie zamieszkaliśmy na swoim i nadal nic nie dało się wskórać pierwszy raz trafiliśmy do seksuologa. Niestety pan doktor zamiast otworzyć mi oczy, że seksu nie będzie tłumaczył, że musimy dojść do porozumienia i znaleźć własne rozwiązanie. Jest w perspektywie rozwiązanie, które odcięło by żonie pępowinę. Za rok lub 2 powinienem wyjechać na starz zagraniczny. Mogę zakombinować, by był to roczny pobyt w Edynburgu. Zabrałbym rodzinę ze sobą, a potem starz można przedłużać praktycznie w nieskończoność. Tylko, że ja mam straszliwe problemy z językiem. A teraz znikam, bo muszę biec do Ani, do Bydgoszczy ;-)

Gość Taja2
to kiedy mogę się ciebie spodziewać w bydgoszczy:)

Gość Taja2
jejku mój też chrapie jak zwierzak,ale jakoś daję radę ,też się budzę kilka razy w nocy ,ale to ja chcę sexu ,a on nie:(