Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kohog

czy to koniec malzenstwa

Polecane posty

Gość huhuhuhuhu
ahahahah ale żenadka :D ojoj nie moge bez niej zyc, zetsaczeć sie chce, ale dopiro tero to wim.

Gość gość
jesli zaangazowala sie gdzies indziej to nic nie poradzisz , nie powie ci tego

Gość gość
jesli wypowiada sie na zimno to prawdopodobnie podjela jakąs decyzje

Gość gość
ale na czym polegało to naniedbywanie żony? duzo pracowałeś , czy jeszcze coś?

Gość gość
Spaprałeś to małżeństwo i żyj w poczuciu winy

Gość kohog
Była przez lata samotna - zresztą ja też. Zaniedbywałem ją, robiłem głupie rzeczy - ale nigdy nie zdradziłem. Chyba się nie zaangażowała - zresztą nie ma czasu na takie rzeczy.

Gość gość
nie rozumiem , czules sie samotny , dlaczego?

Gość gość
czy aby na pewno to tylko twoja wina

Gość gość
właśnie ,dlaczego czułes sie samotny przy tej "fantastycznej" kobiecie?

Gość przyszła ex żona
" jezzz Nie chcę Cię dołować.....ale ona kogoś ma.......kobieta tak sobie nie odejdzie z dwójką dzieci od faceta.....chyba, że ją zdradzał albo bił" wyobraź sobie że odejdzie, znam takie kobiety i sama jestem w trakcie takiego odejścia, mam dziecko i nikogo na horyzoncie. Pustka w moim małżeństwie jest tak dobijająca że wolę być samotna sama niż z nim.

Gość gość
czuł sie samotny to znaczy ze taka fantastyczna nie jest , po prostu

Gość gość
"Ze względu na sytuację finansową ona nie zdecyduje się na razie na rozwód" a podobno to faceci są wyrachowani , wygodni

Gość gość
na bank kocha innego

Gość gość
Do ex.... Nie przejmuj się pustką!! Ja tez ją mam ale przyznaję Ci rację wolę 1000 razy tą pustkę niż trwanie w g****e bagnie czy jak to można nazwać........to jest dno!

Gość gość
Faceci to egoiści..

Gość gość
Autorze, jaki sport uprawiasz?

Gość gość
Bilardzik:-D

Gość kohog
Pisałem, że od dłuższego czasu była samotność w związku. Brak seksu (mimo moich wielokrotnych inicjatyw) i czułości. Wzajemne obwinianie itd. Czułem się samotny, stąd jakieś inwestowanie w siebie i durne flirty. To chyba po to, by zwrócić jej uwagę. Jak pisałem - nie wiem czy kogoś ma. Nie sądzę. Ale pewnie jest gotowa na poznanie kogoś.

Gość gość
"Była zimna od 2-3 lat i deklarowała, ze nić do mnie nie czuje" autorze dlaczego właściwie jeteście razem , chcecie razem wychowywać lodowe dzieci ?

Gość gość
Jesteś wyrachowany i zimny te piszesz ze ona byla zimna a ty? Durne flirty dla ciebie a moze dla tej trzeciej to nie byly tylko durne flirty i kogos zraniles? Kuźwa co za lodowy d**ek.

Gość kohog
Nie osądzaj tak lekko. To były tylko gadki-szatki.

Gość gość
teraz twojej żonie chodzi tylko o twoją kase ,do miłości jej nie zmusisz

Gość gość
Piszesz ze inwestowales w siebie. To chyba powinna docenic co nie?

Gość gość
autorze ty nie wiesz co to znaczy fantastyczna kobieta , przy takiej kobiecie facet nie czuje sie samotny , mam taką :) ty sie zwyczajnie boisz zmian

Gość gość
niech zgadne, żona autora nie potrzebuje seksu z nim ale jego kasy i wywiązywania sie z obowiązków wygodnie sie ustawiła i nadal bedzie wpędzac faceta w poczucie winy. człowieku ty sie lepiej zastanów z kim mieszkasz , pomyśl tez na zimno, moze zobaczysz całą sprawę z innej strony. z jakiegoś powodu przecież wam sie nie układało, teraz jestes pod wpływem silnych emocji i bierzesz wine tylko na siebie

Gość gość
trafiła ci sie zimna kobieta i nic na to nie poradzisz , twój dotyk będzie wywoływał obrzydzenie

Gość kohog
Pytałem wiele razy: zarzeka się, że nikogo innego nie ma. Trochę zaczyna mnie to męczyć: obiektywnie nie zrobiłem nic strasznego, a te moje dziwne zachowania wynikały z poczucia odsunięcia na boczny tor. Wpadłem w poczucie winy, ale czy rzeczywiście powinienem to wszystko brać na siebie. Rozumiem, że miłość wygasła ale wiele małżeństw żyje bez jakiejś wielkiej miłości, dając sobie wsparcie i zrozumienie, jak przyjaciele. Może rzeczywiście to oziębłość - w sumie dla innych jest miła i ciepła, a na mnie przerzuca wszystkie negatywne emocje. Nikogo nie traktuje tak źle jak mnie. WTF?

Gość gość
też zostawiłam męża i wzięłam rozwód. Nikogo nie mam. Po prostu przestałam go kochać, oddaliliśmy się od siebie i żyliśmy bardziej osobno niż razem. Byłam nieszczęśliwa. Teraz jestem sama i jest mi dobrze....

Gość gość
hah nie mogę. na ,mnie podziałałoby wręcz odpychająco jeżeli bym była w związku gdzie oddalamy sie od siebie a facet zamiast próbować sie do mnie zbliżyć to zaczyna sie ubierać jak c***a i oblewać wodą kolońską, jeszcze bardziej jej pokazałes że ci nie zależy i że chcesz żyć sam z d****i i ciuchami. jeśli naprawdę ci na niej zalezy zamiast dbac o siebie zadbaj o nią, o JEJ samopoczucie, JĄ zabieraj, z NIĄ chodź a nie sam na dyski pewnie na d**y. od razu bym pogoniła jakby mój zaczął sie stroić i gonić za d****i po mieście. zajmij sie nią, rozmawiaj o życiu, o codzienności, nawet o rachunkach, o pogodzie, rób jej jedzenie, przytulaj, uśmiechaj sie. to działa dużo lepiej niż robie z siebie c**y

Gość gość
nie jestescie przyjaciólmi w tym małżenstwie i dlatego nie licz na wsparcie