Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TO FACET KOCHA A KOBIETA WYMAGA

Polecane posty

Gość nytytyj
''bo miał w tym czasie dziewczynę '' czyli robiłaś dobrze zajętemu facetowi? nie no super jesteś... było was malutko-ale ci spokojni tez byli-tylko pewnie tak nie kręcili-i tu wychodzi ze to raczej z tobą był problem.-bo cię ci nadający się na partnera nie podobali

Gość tralalilalila
to było jeszcze dziecko, niepoukładane, wchodzące w dorosłość ... co tu tłumaczyć, połączył nas ogromny pociąg seksualny, dzięki temu potrafię rozgraniczyć pociąg od drezyny [co za beton, wiem :/]

Gość nytytyj
''miałam wtedy silną potrzebę przyjęcia na siebie czyjeś troski'' ''nie jestem samarytanką, bez przesady. '' to chcesz przejąć czyjaś troskę czy nie jesteś samarytanką?

Gość tralalilalila
ze mną był problem, że podobał mi się jeden facet? och proszę, to z tobą też jest problem, że podoba ci sie Kasia, a nie akurat Marta, nie pomyślałeś? :D

Gość tralalilalila
to może tak w ciągu tego wywiadu zapytam, skoro powoli wychodzi, że jestem złą kobietą, bo miałam przygodę seksualną z kims kto mnie seksualnei pociągał - a jaka mi grozi kara? dożywocie? :D

Gość słabsza genetycznie
Tralalilalila poleciałaś na typowego alfika i tyle. Ja do tego ,,swojego" przystojnego disco boy'a czułam naprawdę niemałe pożądanie, do tej pory potrafi mi się przyśnić. Biologia, ot co. Nie ma co się tłumaczyć, to są procesy fizjologiczne niezależne od nas.

Gość nytytyj
kurczę.....ale bawiłaś się faflunem zajętego chłopaka!!!!!! poza tym to czemu nie wzięłaś sobie jakiegoś poukładanego gościa tylko takiego fircyka ''że jestem złą kobietą, bo miałam przygodę seksualną z kims kto mnie seksualnei pociągał '' 1.czemu cię pociągał taki nieodpowiedzialny, a nie jakiś spokojniejszy odpowiedzialny? 2.złe to było zabawianie się dla przyjemności z zajętym

Gość tralalilalila
Dokładnie! chociaż czy to był typowy alfik - polemizowałabym, dodam, że przez pierwsze parę mcy zdecydowanie mi się nie podobał, i dużo ludzi się z niego smiało, bo był naprawdę bardzo osobliwy Tak, miał dziewczynę - napisał mi to w smsie po tym, jak już do czegoś doszło. Kiedy był podniecony, mówił zawsze, że nie ma żadnej dziewczyny, że to bzdura. Tak to jest z wami, facetami Ja się cieszę że miałam to doświadczenie, dzięki temu umiem odróżnić zwykłe pożądanie od czegoś więcej

Gość słabsza genetycznie
No zabawa z zajętym to już nieładnie, nu nu nu.

Gość słabsza genetycznie
A no własnie, faceci często ,,nie chwalą się", że mają partnerkę. Też się na to nacięłam. Trzeba uważać z tymi przebiegłymi nosicielami kiełbasy i jajec.

Gość nytytyj
i tu jest tragedia takich porządnych facetów ze nie kręcą kobiet tak jak taki fircyk-discoboy ,a starać się musza dwa razy bardziej trochę to smutne :/ pisze trochę jak ten koleś od tematów ''normalny facet nie ma szans na przygodny sex'' ale naprawdę smutne jest to ze jakiś facet jest w związku z kobieta kocha ja ,stara się ,opiekuje-a nigdy nie będzie tak przez nią pożądany jak taki dyskotekowy j**aka -po prostu gadzia kobieca natura :/ i tu trala powinnaś się cieszyć ze masz urodę bo przynajmniej jak z kimś się zwiążesz to dla niego to ty będziesz ta najlepsza i najpiękniejsza-niestety wielu ludzi nigdy tego nie dostanie od swojego partnera ,mimo ze jest on dla nich całym światem ehhhhhh...... :(

Gość nytytyj
'Kiedy był podniecony, mówił zawsze, że nie ma żadnej dziewczyny, że to bzdura.'' to mogłaś napisać od razu

Gość tralalilalila
myślę, że z jego strony brzydziej :)

Gość słabsza genetycznie
Ja też nigdy nie będę tą najlepszą, choćbym na przysłowiowych rzęsach stawała. Nawet takiemu brzydkiemu się wymsknęło i to nie raz, że cytuję: ,,nie masz czym oddychać". Cha cha.

Gość tralalilalila
czy ja będę najlepszą, najpiekniejszą? niekoniecznie. zawsze znajdzie się ktoś z większymi cyckami (o to akurat nietrudno w moim wypadku), młodszy, świeży, tajemniczy, nieznajomy... to nikt nie ma takiej gwarancji że będzie "naj"

Gość nytytyj
i tu trala powinna dziękować bogu za urodę-bo będzie mogła dostać od partnera takie emocje jakie wielu ludzi nigdy nie dostanie-chodźmy nie wiadomo jakimi dobrymi partnerami nie byli ;(

Gość słabsza genetycznie
Mi ten disco-boy niby mówił patrząc w oczy ,,jesteś piękna", ba nawet raz nie wiedzieć czemu proponował związek (!), nie wiem po co i na co (żeby mnie upokorzyć?). Ale widać w tym było nieszczerość, sztuczność, tandetny teatrzyk dla niedorozwiniętych emocjonalnie i intelektualnie. Nie wiem jak inne dziewczyny mogą się na to nabierać. Ech... :/

Gość nytytyj
ale na pewno jeśli jesteś ładna -t o będziesz wzbudzać większe emocje w potencjalnym partnerze niż słabsza genetycznie czy ja my nigdy nie zobaczymy tego podziwu w oczach-to pozostanie dla kogoś innego ,niekoniecznie lepszego jako człowiek .

Gość nytytyj
i dlatego przeciętni faceci pewnie uciekają od ciebie-bo skoro zarywają ciebie przystojni faceci-to potencjalny twój wybranek ucieka do przeciętnej by być dla niej tym naj.

Gość tralalilalila
jakoś tego nie widzę jak na razie nikt nawet nie myślał o mnie na serio, jak tu myślec na serio o takiej, która podoba się wszystkim ?

Gość tralalilalila
ale po co mi podziw w oczach? w milości nie chodzi o to by stać na piedestale widzę ze się podobam facetom, i to tyle, nic więcej już nie będzie teraz tylko pora poznać co to sekssss :P

Gość słabsza genetycznie
Swojego czasu się zdarzało, że zarywali przystojni, ale po pierwsze wcale nie było ich tak wielu, po drugie to już raczej czas przeszły, po trzecie nie było adoracji z ich strony. Żaden przystojny facet nigdy się o mnie na serio nie starał, może właśnie dlatego że nie jestem piękna i zgrabna? Oni chyba tylko wobec extrapięknych lasek z pierwszej ligi się starają.

Gość tralalilalila
hihi dzięki, to miłe :) może Tak jest i już chodzi o to, że 90% przystojnych jest przyzwyczajonych do tego, że to laski się o nich biją? nie przesadzam

Gość nytytyj
ale jak się z kims zwiążesz (tu chyba bardziej problem leży w tobie niż ci się wydaje) to będziesz dla tej osoby piękna-a ja będę tylko przeciętnym partnerem-a zachwyt zostanie dla kogoś gdzie tam z kąś tam -mimo ze bym się starał nie wiadomo jak :(

Gość nytytyj
''tralalilalila ale po co mi podziw w oczach? '' ale dla tego jedynego/jedynej raczej chcemy być naj w każdym calu

Gość słabsza genetycznie
Nytytyj no niestety, co na to poradzić? Taka rola przeciętniaków. Natura promuje najlepsze geny i tym najlepszym genom ułatwia życie, daje przywileje.

Gość nytytyj
i temu chyba nie zaprzeczysz