Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczony chce zebym sprzedala kawalerke

Polecane posty

Gość huwawey
do ----7778945653----w sumie lepiej mieszkac do starosci osobno, bo po co miec wspólne do czego ten topik dazy bo nie bardzo wiem? co chcesz osiągnac autorko topku??? moze napisz cego ty chcesz,bo mało si ewypowiadasz

NIGDYYYY nie sprzedawaj.zamieszkajcie w twojej kawalerce,w razie czego to TY jestes PANIA SYTUACJI a facet nie z********a na wieksze lokum.ksiaze sie znalazl,dolozy laskawie pare centow bo mu sie wieksze mieszkanko zamarzylo.moze on ma cos na sprzedaz?auto?dzialke?akcje?jak ma no to niech sprzedaje,jak nie to wara od twojego.

Gość gość
gdzie moje posty?:O

Gość love shack
w razie czego to TY jestes PANIA SYTUACJI ************************** Takich glupot jeszcze nie slyszalam. Jestes bardzo niedojrzala i zgorzkniala. Skad w tobie tyle jadu? Malzenstwo to nie gra, w ktorej sa wygrani i przegrani. Jak ktos do tego tak podchodzi to faktycznie powinien sie kisic sam w tej swojej kawalerce. Proponuje nawet z niej nie wychodzic miedzy cywilizowanych, normalnych ludzi.

Gość huwawey
czarna79xxx-- a nie bedzi epania sytuacji we wsplnym? jezuu, ludzie z kim wy sie zadajecie? to lepiej do starosci si egneizdzic w małym mieskznaku To jak im sposobem ludzie buduja duze wspólne, wspaniałe domy...????????? a jset tego mase

Gość grettabe
:D:D:D o matkoo..widzisz i nie grzmisz to jest Kafeteria, w wiekszosci jest tu młodziez szkolna, ew. studenci... a my o dorosłym odpowiedzialnym zyciu chyba coś wam si epomyliło, a jak wasi rodzice meiskają??? mają 2 ODDZIELNE mieszkania???

love shack w razie czego to TY jestes PANIA SYTUACJI ************************** Takich glupot jeszcze nie slyszalam. Jestes bardzo niedojrzala i zgorzkniala. Skad w tobie tyle jadu? Malzenstwo to nie gra, w ktorej sa wygrani i przegrani. Jak ktos do tego tak podchodzi to faktycznie powinien sie kisic sam w tej swojej kawalerce. Proponuje nawet z niej nie wychodzic miedzy cywilizowanych, normalnych ludz nie jadu a wyrachowania droga pani.swiat sie dzieli na madre kobiety i durne,naiwne cizie.

Gość gość
jeśli kasa ze sprzedaży kawalerki wynosiłaby połowę wkładu w większe mieszkanie to ok, pod warunkiem, że facet spłaca drugą połowę.

Gość grettabe
Malzenstwo to nie gra, w ktorej sa wygrani i przegrani. BRAWO BRAWO ;) dodałabym małżenstwo - czy inny powazny dorosły związek dwojga kochajacych sie ludzi ;)

Taak w idealnym swiecie tak by bylo, ale ja znam osoby, ktore będąc tylko para kupiły wspólnie mieszkanie, potem facet znalazł sobie inna i nie chce sie wynieść, nie chce sprzedaży mieszkania, mieszka ze swoją nowa kobieta w jednym pokoju a jego była panna w drugim. Sprawa sądzie juz ponad dwa lata. oto bardzo dobry argument na nie.

Gość gość
bron boze nie sprzedawaj!!! karz jemu kupic mieszkanie i nie daj z siebie zrobic niewolnicy!!!!

Gość tootsiee
,,jeśli kasa ze sprzedaży kawalerki wynosiłaby połowę wkładu w większe mieszkanie to ok, pod warunkiem, że facet spłaca drugą połowę.'' --a jak inaczej?? a jakby miała wiecej, to zapłaci dokłądnie połowe za duze, a reszte schowa dla siebie, co za problem?????:D:D gdzi ejestes AUTORKO TOPIKU>??? :)

Gość tootsiee
bron boze nie sprzedawaj!!! karz jemu kupic mieszkanie i nie daj z siebie zrobic niewolnicy!!!! i co im z tego? ona w swoimmieszka, on w swoim TAKK??? PO ILE WY MACIE LAT?? :D:D:D

Gość gość
bron boze nie sprzedawaj!!! karz jemu kupic mieszkanie i nie daj z siebie zrobic niewolnicy!!!!

Gość huwawey
czarna - gorąco ci WSPÓŁCZUJE takiego życia naparwde, kondolencje, trafiłąs na lych ludzi dobzre ze ja takich nei znam :) tzn. znam, ale neisa moimi znajomymi,

Gość gość
no w razie gdyby nie wyszło w związku to jest problem, bo jedna strona nie chce sprzedać a nie ma pieniędzy na wykup. I oddaje drugiej stronie po 200-300zł miesięcznie....

Gość gość
nie sprzedam.troche w zyciu przeszlam i wiem,ze co moje to moje.nie mam milionow wiec tymbardziej.

Gość huwawey
a jak wy zyjecie w małzenstwie - tez macie 2 domy, w razi eczegO?? tak zyli wasi rodzice - dom mamy, dom taty?? tak zyli wasi dziadkowie, kazde miało swoje i na swoje zycie grało??? jezuuuu, gdzi ej a jestem? wy wiecie co to zwiazek dwojga ludzi no chyba ze to ma byc takie na niby, byle, co

Gość grettabe
czyli nie chcecie miec wspólnego? nie wiążesz z nim zycia rozumiem? PO CO SIE ZARECZYLISCIE?

Gość gość
Czarna moze troche ostro pojechala ale ma racje##potem facet zaczyna latac na d****i,mieszkania sprzedac nie chce albo jak ktos napisal bedzie dawal po 300zl miesiecznie jako splate:Ofacet to facet

Gość do autorki topku
a tak zapytam - po co jestescie razem?:) po co te zareczyny, po co rozmowy o mieszkaniu przeciez miedzy wami nic nie ma, tyn bardziej zaufania :)

Gość gość
bo zaczelo sie o tematu sprzedazy moje mieszkania a mi to nie pasuje.tez wole byc przezorna niz wierzyc w milosc do grobowej deski.ludzie sie zmieniaja.spytam czy on moze cos sprzedac,dobry pomysl.zobacze co on na to.

Gość do autorki topku
a to trzymaj weź kredyt 500 tys. na 30 lat :) po prostu luxus :P idiotka :O

Gość grettabe
aha, czyli nie wiazesz z nim przyszłosci? czyli wolisz mieszkac osobno? twoja wola przeciez ;)

Gość gość
nie wyzywaj mnie,ja ciebie nie wyzywam.idiotka to taka co bez zastanowienia sprzedaje dorobek swojego zycia.

Gość buahahahahhahah
trafisz na kogos bogagtsego, kto kupi ci wille i bedziesz wniej mieszkała jako utrzymanka :P ajhahahhahahhahah

Gość gość
nie chce sprzedawac mieszkania czy tak ciezko to zrozumiec?myslicie ze ktos mi je dal pod choinke?:Oi ze mam jeszcze 4 apartametny i 3 porsche w garazu i jedno mieszkanie sprzedac to pikus?

Gość buahahahahhahah
:D:D:D dorobek zycia... a ile masz lat? 70 i własną wille to jest dopiero dorobek, a nei kawalerka :O

Gość gość
moja matka też nie planowała rozstawać się z moim ojcem, ale jak zaczął pić i ją bić to nie mogła nawet mieszkania sprzedać, bo nie miała go za co spłacić. I tak siedział kat z ofiarą pod jednym dachem