Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po tym jak uslyszalam zwierzece krzyki na porodowce nie chce rodzic naturalnie

Polecane posty

Gość gość
" Ja urodzilam 4 dzieci sn bez zadnego znieczulenia i jakos sie nie darlam, te drace sie kobiety to nawet podziwiam,bo ja za cholere sily bym nie miala by sie wydzierac heheh" Zastanawiam się co ja bym musiała czuć żeby coś takiego napisać. Już wiem. Żeby wydzieranie się mnie męczyło to musiałabym czuć ból niedostatecznie silny do darcia. Ale jak próg toleracji bólu zostaje przekroczony no to już nie potrafię się nie drzeć. A chciałam dodać że mam 34 lata i przez całe swoje życie nigdy mnie nic nie bolało tak żebym krzyczała. Ten ból porodowy był dla mnie dużym zaskoczeniem, a moja własna reakcja to że przez kilka bitych godzin krzyczałam na całe gardło aż sie personel zleciał to jeszcze bardziej mnie zszokowało. Naprawdę nie potrafiłam znosić tego w milczeniu. Milczenie by sprawiło chyba żebym chyba zwariowała. Zresztą już i tak wariowałam od samego tego bólu.

Gość gość
Zwierzęce krzyki :D

Gość bardzowazneeee2014
W wielu krajach zachodniej Europy można rodzić z bardo dobrym znieczuleniem i wtedy poród wcale nie boli lub mieć cesarskie cięcie na życzenie można to znieczulić w 100 % po i w czasie. W Polsce też tak można ale trzeba dać łapówkę lub iść do prywatnego szpitala. Poród też można przyśpieszyć aby nie trwał 16 h tylko kilk minut w wielu krajach zachodniej Europy bez problemu a w Polsce łapówka lub w prywatnym szpitalu.

Gość kobietyrodząbosągwałcone
Bardzo często kobiety nie chcą mieć dzieci bo poród bardzo boli ale są gwałcone przez partnerów którzy chcą mieć dzieci a one je rodzą bo nie chcą aby je partner wyrzucił z domu na ulicę. Kobiety często podczas porodu z bólu krzyczą walą pięściami w łóżko rzucają się po łóżku tracą z bólu przytomność a lekarze biją je po twarzy aby się obudziły i dalej rodziły.

Gość gość
ja przy bolach partych krzyknelam dwa razy, wydawalo mi sie, ze bedzie wtedy lepiej i skuteczniej ;). polozna powiedziala, ze na to sie zuzywa duzo energii i jesli nie musze, to lepiej zebym nie krzyczala. i tak tez bylo, nie krzyczalam ani razu juz potem. a bol jest spokojnie do zniesienia.

Gość gość
Ja urodzilam syna4220,mam 158cm wzrostu i 48 kg wagi i napewno lzej rodziloby sie mniejsze dziecko.nie krzyczalam,porod trwal 13godz,znieczulenia mi odmowiono.przeklinalam.

Gość Poródbezbólu
W wielu krajach zachodniej Europy można rodzić z bardo dobrym znieczuleniem i wtedy poród wcale nie boli lub mieć cesarskie cięcie na życzenie można to znieczulić w 100 % po i w czasie. W Polsce też tak można ale trzeba dać łapówkę lub iść do prywatnego szpitala. Poród też można przyśpieszyć aby nie trwał 16 h tylko kilk minut w wielu krajach zachodniej Europy bez problemu a w Polsce łapówka lub w prywatnym szpitalu.

Gość Poródbezbólu
W wielu krajach zachodniej Europy można rodzić z bardo dobrym znieczuleniem i wtedy poród wcale nie boli lub mieć cesarskie cięcie na życzenie można to znieczulić w 100 % po i w czasie. W Polsce też tak można ale trzeba dać łapówkę lub iść do prywatnego szpitala. Poród też można przyśpieszyć aby nie trwał 16 h tylko kilk minut, nie 10 miesięcy tylko 9 i aby byl wtedy kiedy chcemy a nie z zaskoczenia w wielu krajach zachodniej Europy bez problemu a w Polsce łapówka lub w prywatnym szpitalu.

Gość Bezbolesnyporód
Poród też można przyśpieszyć aby nie trwał 16 h tylko kilk minut, nie 10 miesięcy tylko 9 i aby byl wtedy kiedy chcemy a nie z zaskoczenia w wielu krajach zachodniej Europy bez problemu a w Polsce łapówka lub w prywatnym szpitalu.

Gość gość
Często kobiety mogą rodzić dzieci ale nie chcą bo np wolą zaadoptować, albo chcą iść do zakonu itd

Gość gość
Jeśli jest poważne wskazanie do cesarki to będzie jak nie zrobią to do sądu, poród można znieczulić, można dać łapówkę można prywatnie można za granicą w Grecji podajrze cesraka jest an /życzenie

Gość gość
Ja sie nie darlam. Nie mialam jak bo ustnik od gazu mialam w ustach :P a poza tym nie bylo potrzeby.