Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapalenie pochwy a brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Trzy tygodnie spóźnia mi się okres, ale podejrzewam u siebie stan zapalny pochwy bo często mnie ona swędzi, czy to przez to zapalenie okres mi się spóźnia czy jest tego inna przyczyna. Nie uprawiam seksu, mam 18 lat, dzięki za odp.

Gość gość
Infekcje pochwy raczej nie wpływają na przesunięcia okresu,bardziej zmiany hormonalne,ale to może stwierdzić tylko lekarz i to jeszcze po badaniach hormonów-nie zwlekaj z wizytą. A czym leczysz infekcję? na swędzenie i pieczenie dobry jest clotrimazolum i dopochwowo invag przez 7 dni. Idź do lekarza..

Gość gość
Swędzi to znaczy,ze się chce

Gość gość
jeśli stosowałabyś leki na zapalenie to one delikatne przesunięcia miesiączki mogą powodować, ale jeśli niczym tego nie leczysz to przyczyna spóźnienia musi być inna - także stres, zła dieta, przyjmowane inne leki na to wpływają. W każdym bądź razie udaj się do gin. bo każdą infekcję powinno się wyleczyć, a do codziennej pielęgnacji włącz lactacyd i provag żel - najlepiej właśnie taki zestaw bo znacznie redukuje ryzyko wystąpienia infekcji w przyszłości.

Gość gość
Stres, zmiana klimatu (wyjazdy), leki, to wszystko może wpływać na przesunięcie miesiączki. Jeżeli odczuwasz swędzenie okolic intymnych to wybierz się do ginekologa, w trakcie leczenia i po nim zażywaj provag, który kolonizuje układ pokarmowy i płciowy bakteriami mlekowymi, tym samym wzmacnia odp***ość całego organizmu. Stosowałam go przy leczeniu grzybicy w pochwie i o*****e, leczenie nie trwało długo i co najważniejsze problem nie wrócił.

Gość gość
Wiele razy leczyłam grzybicę ale nie miało to wpływu na przesunięcie terminu miesiączki, większy wpływ ma stres, zmiana klimatu, osłabienie przez grypę. Na co dzień warto smarować się provag żelem, który zawiera kwas mlekowy, nadtlenek wodoru dzięki czemu pomaga w utrzymaniu właściwego pH pochwy, zapobiegając infekcjom. Dzięki niemu pożegnałam się z infekcjami.

Gość gosiaaa85
na świąd kup sobie provag żel, ma bardzo dobre działanie łagodzące, można go dostać bez recepty, natomiast infekcja może mieć wpływa na opóźnienie miesiączki, więc jak ci nie przejdzie idź do ginekologa