Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy razem od 2 lat. Ona coraz bardziej działa mi na nerwy. Kiedy ja korzystam z toalety, to akurat jej też się wtedy chce, mimo że łazienka była wolna przez długi czas wcześniej. Ja gotuję wodę na herbatę dla siebie i znajomych, to ona też akurat wtedy wody pilnie z czajnika potrzebuje. Ja chce śniadanie sobie zrobić albo pranie w weekend o 9 albo 10 to ona akurat śpi do 12 i ma pretensje, że ja śniadanie chce jak człowiek zjeść o tej 9 czy 10. Poza tym pleśnieją jej gary w kuchni. A jak gotuje jakiś obiad to wszystko jej kipi i kuchenka zasrana sosami i cholera wie czym. Rozmawiałyśmy już na ten temat, ale sytuacja się nagminnie powtarza. Musiałam to tutaj napisać bo mnie szlag jasny zaraz trafi. Liczyłam, że ona w końcu się wyprowadzi i weźmie ślub ze swoim fagasem a tu klapa. Ja bym nie chciała się wyprowadzać , bo mieszkanie jest fajne i w dobrej lokalizacji.

Gość gość
Dlaczego blondynka ma na suficie w sypialni wypisane - "Aaach"? - Na wypadek gdyby zapomniała tekstu.

Gość gość
a wy studentki?

Gość gość
Studentki.

Gość gość
Szkoda że nie załatwiamy spraw rękoczynami. Mogłabym się wyżyć.

Gość gość
to weź jej te brudne gary zanieś do pokoju na łóżko postaw, tak samo ze wstawaniem - masz prawo wstać o 9 i zjeść śniadanie, chyba kuchnie macie oddzielnie z pokojem to co jej przeszkadza? tak samo nastawianie prania? że za głośno?

Gość gość
No kuchnia oddzielna, ale bez drzwi. No pranie ponoć głośne, bo pralka w kuchni.

Gość gość
no ale do pokoju drzwi macie?