Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozycja 69 ohyda

Polecane posty

Gość gość

czy wy lubicie kochac sie w tej pozycji ?dla mnie to bylo nic przyjemnego wogole nie nawidze laski robic ale zmuszam sie by jemu sprawic przyjemnosc,,,czy ze mna jest cos nie tak ze mnie to nie kreci a wrecz obrzydza??moze ja sie nie nadaje do sexu wcale ale wole klasycznie i po sprawie a nie cuda robic..

Gość gość
uwielbiam 69 w tej pozycji jednak najbardziej lubie jak on robi mi palcami/wibratorkiem a ja jemu loda uwielbiam!

Gość gość
ale jak mozna lubic robic loda??jaka masz z tego satysfakcje?widac mam chyba nieodpowiedniego faceta ...

Gość gość
Kobieta, która nie lubi robić loda jest nic nie warta.

Gość gość
powaznie pytam czy ktos ma tak jak ja ze nie lubi tego??

Gość gość
ja lubię robić loda mojemu facetowi, bardzo mnie to rozgrzewa, a jak widze, że sprawiam mu przyjemność i dzięki mnie jest mu dobrze to podnieca mnie to jeszcze bardziej. A ile masz lat autorko? długo jesteście razem? kochasz go?

Gość gość
Sa Kobiety i worki na sp.... :D te drugie lubia wszystko co zadawala ich panow a swoje szczescie i przyjemnosc odkladaja na dalszy pan :)

Gość gość
lizanie sobie genitali no fakt obrzydliwe

Gość Piotr 24
raczej osoba która uważa, że jeśli kobieta nie lubi robić loda jest p*ierdoln*ęta porządnie z wieczną zmarzliną pod kopułą

Gość gość
Ja lubię tylko na misia.

Gość gość
A ja bardzo lubię pozycję 69 i loda też lubię robić, jak widzę, że mojemu facetowi jest dobrze to cieszę się z tego bardzo. Ale mam koleżankę, która do tej pory nie zrobiła swojemu facetowi loda, chociaż się bzykają jak króliki.

Gość gość
bo fiutttt i pipaaa oraz o***ty sluza do siku i kupy a nie do oblizywania pozostalosci po tych czynnosciach :) i tak sa dziewczyny co sa workami na speerme i sa takie co sie szanuja i swe potrzeby :)

Gość Jolka z Sieradza
69 bleeeeeeeeeeeeee! O fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Ohyda!

Gość Piotr 24
Dotyczy wypowiedzi 2013-11-09 16:43:03 [zgłoś do usunięcia] gość Kobieta, która nie lubi robić loda jest nic nie warta.

Gość gość
chyba tutaj siedzą same dzieci albo stare dewoty :O

Gość gość
Kobieta, która nie lubi robić loda jest nic nie warta.:" " Co za szmacisko to napisało? Nie lubię ,nie robię -ale kocham i jestem kochana! Autorko nie zmuszaj się.

Gość gość
no czyli ja sie szanuje to dobrze i niemam zamiaru sie zmuszac,mysle ze niema znaczenia czy sie kocha poprostu jest jakies obrzydzenie i tyle nawet jak sie umyje dokladnie to nic z tego

Gość gość
czyli jak robie loda mojemu facetowi to on myśli, że jestem worem na sperme i mnie nie szanuje? Jak to jest w końcu?

Gość gość
jesi nie lubisz i nie robisz to jakie pozycje macie inne?

Gość gość
ja mysle ze to jest zero szacunku ze to jest ponizanie sie i tyle nic nieporadze na to

Gość gość
Nie lubię samego loda i wybieram 6 na 9, jeśli już muszę zając się tymi rejonami.

Gość taka jedna jaa
Próbowałam tego kiedyś z drugą laską, tyle ze bylyśmy wstawione, chciałabym sprobowac na trzeźwo ale chyba nie miałabym odwagi

Gość gość
baba z baba?? o maj gad

Gość koniushykrolewski
baba z babą to , to nożyczki, bardziej przyjemne i widowiskowe

Gość gość
Gość 16:47 misie wydaję, że na misia najlepiej opartym o drzewo :)

Gość gość
a ja lubię op*******ć mojemu facetowi i uwielbiam z połykiem :P

obrzydza mnie lizanie kootasa facetowi i tego nie robie i nie zamierzam. Kto wie, może jakbym się zaochala, to zmienie zdanie, ale na chwile obecna iwazam to za obrzydlistwo. tak się ponizaci ciagnac jakiemuś kolesiowi....a ten ohydny zaach fiuta....feeee Niektóre laski, a chyba ich większość zrobi wszystko, żeby tylko zadowolić faceta, pozwola ze sobą zrobić dosłownie wszystko, byle mieć faceta...zero szacunku do siebie samej, a potem zdziwione, ze facet ich nie szanuje. Najwpierw trzeba szanować sama siebie (nie mylic z cnotliwoscia) a dopiero wtedy oczekiwać tego od faceta. fakt, większość lasek to worki na sperme, ale faceci chętnie korzystają. Bo jak można kolesiowi ciagnac po tygodniu znajomości. w glowie mi się to nie miesci, a nie jestem jakas mocherowa babcia....

Gość gość
obrzydlistwo !

Gość gość
nikt nie mówi po tygodniu!:O ja jestem ze swoim facetem już 7 lat i nie wyobrażam sobie żebyśmy nie urozmaicali lodzikiem/minetką