Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozycja 69 ohyda

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem, że nie każda to lubi, ale zawsze sądziłam, że jednak większość praktykuje lodziki. Ja przyznam szczerze, że sama się do tego rwę, łącznie z połykiem. Hmmm.... po raz pierwszy od dawna czuję, że coś ze mną nie tak :O

Gość gość
Większość facetów też nie lubi robić minety a jednak robią to dla kobiet

Gość gość
obrzydliwa to jest mineta jak wam ryba z c**y smierdzi!

Gość gość
faceci lubią robić minety i sami błagają o to kobitki

Ja często słyszę, że lubią robić minety. Podnieca ich to, sprawia przyjemność. A ci, którzy nie robią, nie robią z lenistwa. Wolą być obsługiwani. Ale za to geje lubią robić laski :D Tak przynajmniej się mówi :D

Gość gość
i obrzydliwe jest sie calowac z wami wy nalogowe palaczki!

Gość gość
Słyszysz bo faceci nie chcą wyjść na dewiantów. Ja jako facet mówię nie lubię, ale robię to dla kobiet

Ale Ty nie jesteś większością. Jestem lesbijką i normalnie rozmawiam o tych sprawach z facetami. Najczęściej słyszałam, że to lubią. Przynajmniej takie jest moje doświadczenie.

Gość gość
Ja poniewaz uwielbiam minetke, odwdzieczam sie tym samym facetowi, bo wiem, ze dla niego tez jest to mego przyjemne a egoistka nie jestem. Na szczescie nie zdazyl mi sie nigdy brzydki czy smierdzacy k***s, higiena to podstawa przy seksie oralnym. Jakby mi sie trafil smierdzacy czy wyjatkowo brzydki okaz, to nie tylko bym nie wziela do buzi ale w ogole nie doszloby do stosunku.

Gość gość
A co mają powiedzieć k***a prawdę? Śmieszna jesteś. Też mówię kobietom ze lubię, ale to nie znaczy ze naprawdę lubię

No spoko. Jeżeli jedyną obiekcja co do zrobienia loda jest to że śmierdzi, to rozumiem, koleś musiałby być idiotą żeby takiego bruda wgl wyciągać. Ja lubię zabawy oralne i nigdy mi nawet nie przyszło do głowy, że to może być jakieś ponizające. Tekst śmierdzi mi jakimiś feministkami.

Gość gość
to jak w końcu faceci lubią robić minete czy nie???

Gość przegrany stuleya prawiczek
:(

Gość gość
Ja lubię robić minetę, bo lizanie stawiam wyżej nad j****ie i nie ma mistrza w mym powiecie, by prześcignąć mnie w minecie :)

Gość mistrz__patelni
:classic_cool:

Gość gość
kobiety a połykacie na końcu czy wypluwacie?

Heh, a czemu mają mnie kłamać, skoro nie jestem ich partnerką i mam w doopie co lubią, a co nie? Zastanów się lepiej nad tym co piszesz.

Gość gość
Dlatego żeby nie wyjść na dewiantow, frajerow?

Gość malalallalalala25
A ja jestem otwarta i pieściłam ustami (pot. robiłam loda ale nie chcę być wulgarna w wypowiedziach :D ) każdemu mężczyźnie, z którym sypiałam. Jeśli któryś z nich np. lubił być szczypany czy gryziony po tyłku to też to robiłam. Dlaczego nie? Skoro sprawia mu to przyjemność a ja mogę mu to dać. Każdy z nich też robił mi rzeczy, które lubię. To działa w dwie strony. Mam w ogóle takie podejście do seksu, że to jest taki akt odwzajemnienia przyjemności, rozkoszy, dawania tego co najlepsze a jednocześnie takie intymne poszanowanie. Lubię się kochać, lubię widzieć u mężczyzny przyjemność i sama lubię, gdy ktoś sprawia mi przyjemność. Obecnie mam romans z 40latkiem, który uwielbia pieścić ustami sfery erogenne kobiety - podnieca go to. Więc to podwójna przyjemność. Chociaż obecnie mając romans robię to bez miłości nie uważam się za "worek na spermę". Jeśli dwoje ludzi może sobie wzajemnie zrobić dobrze, bez żadnych żali i pretensji to ja nie widzę w tym nic złego.

Gość gość
malalallalalala25 a lizałaś mu anala?

Gość malalallalalala25
Dodam, że jedyne czego nie preferuję i do czego się nie przekonam to seks analny. To jest dla mnie obrzydliwe. I nie połykam spermy partnera, może skończyć na moim ciele ale nie połykam. Poza tym cała reszta jest dla mnie przyjemna i podniecająca :) co do pozycji 6 na 9 - nie mam nic przeciw ale wtedy jest tak, że nie skupiasz się całkowicie na sobie czy swoim partnerze, to jest podzielone. Przyjmuję taką pozycję ale prędzej czy później muszę działać w pojedynkę - skupić się 100% na nim a później dzięki niemu 100% na sobie.

Gość gość
masakra jakaś :D większość tu to katole jak widać. Współczuje. Zaścianek, typowe polactwo :D

Gość gość
dla mnie robienie loda jest poniżające i uwłaczające jako kobiecie która się szanuje mam w d***e co wy cwele zasrane o tym myślcie ...... znajdźcie sobie obciągarki ruskie które wam zrobią to za 2 zł i s p i e r d a la j ci e na drzewo i zrozumcie że większość kobiet nie lubi brać waszych fujar do ust a niektóre zmuszają się bo boją się być same .. sierotki miernotki !!!!!!

Gość Magda876
przecież oral jest z******ty!!!

Dewiantów? Zabawne określenie... Rozmawiałam z nimi szczerze, uwierz, że nie próbowali wyjść na mega z******tych i perfekcyjnych, nie przedstawiali siebie w takim świetle. Zresztą niektórych dobrze poznałam i bez sensu byłoby kłamać w takich sprawach. Nie zwalaj na innych swoich własnych problemów, bo wydaje ci się, że każdy facet jest taki sam jak ty. Jakiś czas temu rozmawiałam z jednym gościem i powiedział mi, że każdy kolo dochodzi w czasie gry wstępnej, zanim w ogóle zacznie uprawiać seks, typu penetracja itd. Tak się podnieca przy grze wstępnej ze szczytuje. Powiedział, że każdy facet tak ma, bo myślał, że każdy jest taki sam, jak on. Odpowiedz mi. Czy miał racje? Nie wydaje mi się.

Gość gość
Kolejny katol. Co jest uwlaczającego w robieniu loda? Masz zjechaną psychike

Gość gość
Brawo malalallalalala25!!! Jedyna normalna tutaj dziewczyna ze zdrowym podejściem do seksu. Wszystkiego dobrego Ci życzę :)

Gość do dupy z taka pozycja
żenująca pozycja, jak się na nią patrzy z boku, w ogóle jak sie patrzy na ludzi uprawiających sex to wygląda to śmiesznie/ groteskowo/ zenujaco/ czasami obrzydliwie, na szczescie w czasie dymania sie, nikt o tym nie mysli XD

Gość do dupy z taka pozycja
anal to w ogole odpada, faceci kochaja analki, gdyby mogli to nie pogardziliby odwlokiem swojego kolegi, i polykanie spermy to tez jakas masakra i nieporozumienie, za duzo p***osow