Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozycja 69 ohyda

Polecane posty

Gość gość
Nigdy nie zwiążę się z laską, która nie będzie mi robić loda, NIGDY!!

Gość gość
Ja nie robiłam tego i nie robię. Zresztą miałam ogromne szczęscie że znalazłam normalnego faceta który uważa podobnie jak ja że tego typu praktyki godne są jedynie prostytutek.

Gość gość
No jasne, że tak. Nie obciągasz - jesteś skazana na samotność, albo na faceta ciotę, proste ;]

Gość gość
Kobieta nie musi mi robić laski, ale minety sobię nigdy nie odmówię i nie jestem ciotą ^^

Gość gość
nie nawidze wacka obciagac bleeeeeeeeeeeeee co za jakies metody macie zero szacunku dla siebie samej! a niech se idzie na d****i ch*j mnie to

Gość gość
nagle wszystkie takie święte się zrobiły - oral o co to to nie, ale dzień w dzień zakładają tematy o rypaniu w anal

nigdy w zyciu żaden facet mnie nie namowi do robienia laski, jak sama tego nie będę chcieć.....a raczej nigdy. Nic nie jest moim zasranym obowiazkiem i nic nie musze. Jak cos nie pasuje, to wypad z baru.....zmuszać inne. A tak poza tym musicie być niezwykle "fajni" skoro musicie zmuszać laski do obciągania.....hahaha brzydzę się męskim kootasem w buzi....tfu!!!! ten organ jest przeznaczony gdzie indziej i tam mi się podoba, wiec niech tak zostanie ! a tak w ogole, jak facet wiaze się z kobieta tylko dla sexu, to nic dziwnego ze chcą wyeksploatować. Milosc to jednak cos innego! ale co wy zboczki możecie o tym wiedzieć...

Gość gość
A jaka to pozycja te nożyczki, bo się zaciekawiłam, to dziewczyna z dziewczn,a tak?

Gość gość
same tematy o analu, braniu na 2 baty, dawaniu d**y w aucie po dyskotece byle komu itd., ale to oczywiście mieści się w granicach szacunku do samej siebie:]

Gość gość
Bierzcie przykład chociażby z niej: tiny . pl/qt9vz Taka dziewczyna przynajmniej wie jak dogodzić każdemu facetowi :)

Już ktoś to napisał, ja się podpiszę, nigdy nie będę z kobietą która będzie mówiła, że zrobienie loda ją brzydzi i poniża, no po prostu nigdy. Nawet nie musiała by mi go robić, ale sama perspektywa że nigdy bym tego nie zaznał przez 50lat małżeństwa wystarczająco mnie odpycha.

Gość gość
Naoglądają się tacy p***oli za młodu i usiłują przenieść taki model "miłości" do reala...Niestety to ma niewiele wspólnego z miłością. A te głupiutkie dziewczątka dają sobie wmówić, że tak wygląda prawdziwa miłość i w jej imię muszą zrobić wszystko czego "ukochany" się w p***oskach naoglądał...:O Oral i anal to dziś dowód miłości. Idiotki gotowe są do wszystkiego by zadowolić pustych półgłówków...:p Fuj, debilki...Wcale mnie nie dziwi, że wasi faceci was nie szanują...

Gość gość
tez uwazalam robienie loda za fuj itd a gdy sprobowalam zmienilam zdanie. na obecna chwile robie i nie tylko mego faceta to podnieca i tez mnie:) co do pozycji 69 to dawno nie robilismy

Gość gość
A mineta to co? Pewnie każda wymaga tego od faceta

Gość gość
A poza tym zwierzęta nie oglądają p***oli a lizą sobie genitalia

Gość gość
A ty zwierzęciem jesteś?:p

Gość gość
lubię sex oralny, ale uważam, że taki powinien być zarezerwowany tylko dla męża i tylko jemu robiłam,

Gość gość
oral, anal, inne udziwnienia na tak, ale po ślubie i tylko z mężem :)

Gość gość
Co was cnotki obchodzi to ze inne kobiety robią loda? Pilnujcie swojej d**y i nie obrażajcie ich

Gość gość
Przerażacie mnie kobiety. Wychodzi na to, że większość z was robi loda tylko po to, by facet nie zdradził albo nie porzucił. Żałosne. Pewnie w kakao też dajecie ze strachu. Ciekawe, do jakich jeszcze "przyjemności" życie was zmusi :D

w kakao nie probowalam i nie sprobuje nigdy !!!! ta dziurka sluzy do srania panowie.!!! może najpierw sami zakosztujcie jak to jest, a potem dopiero proponujcie pseudogeje!

Gość gość
Autorko bardzo dużo zależy od mężczyzny. Przed mężem miałam dwóch partnerów i wielkie opory aby dawać im przyjemność w ten sposób. Z mojej strony był to tak zwany "prezent urodzinowy". Zupełnie inaczej jest z moim mężem. Uwielbiam zadowalać go właśnie w ten sposób. Mi samej sprawia to ogromną przyjemność i frajde. Nie wiem może trzeba do tego dojrzeć a może chodzi właśnie o odpowiedniego partnera.

Gość gość
nie każdego kootasa chce się wziąć w usta. musi odpowiednio wyglądać ( sino-brunatnej fujary w życiu bym nie tknęła), do tego odpowiednio pachnieć ( nie tylko higiena ale i naturalny zapach intymny, który nie razi), no i musi to być ktoś, kogo darzę uczuciem. Rozmiar raczej w granicach średniej europejskiej, bo nie lubię się dławić. :)

Gość gość
tak jak gośc z 19:27

Gość gość
ale moj ma duzego nawet do ust mi sie nie zmiesci wiec jak mam sie zadusic czy co jaka ma byc wwtedy przyjemosc???

Autorko, nie nabierać się na głupoty, które piszą. Większość kobiet nie lubi robić loda. To normalne. Może tak nie powinno być.... ale tacy już jesteśmy.

Gość gość
to napompuj wary kolagenem :D

Gość gość
nie stac mnie pozatym chodzi o pojemnosc a nie wielkosc warg

Gość gość
ja lubię, ale tylko ukochanemu i musi kootas być ładny wtedy jestem mega napalona