Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vipekdmx

Wierszyk na wkładkę potrzebuje małej pomocy

Polecane posty

Gość Vipekdmx

Witam. Mam małą sprawę czy jest ktoś w stanie zrymować wierszyk że zamiast prezentów chcemy pieniążki a zamiast kwiatów pluszaki. Nasz ślub odbędzie sie razem z chrzcinami. Nasz synek ma na imię Kacper i dla niego te misiaki. Podam mały przykład: Goście nasi ukochani my już w domu wszystko mamy chcecie coś nam podarować dajcie śwince się radować Jeśli kłopot to niewielki zamiast kwiatów małych, wielkich Przybądź z maskotką, a malutkiemu Kacperkowi uśmiech dasz. Chodzi o taki wierszyk tylko żeby to się zgrywało razem. Najlepiej żeby to był jeden krótki wierszyk. Bardzo proszę o pomoc, bo sam z drugą połówką nie możemy nic zrymować.

Gość gość
ale teraz to już mało kto idzie z kwiatami na wesele i taki wierszyk byłby po prostu niesmaczny ,co do prezentów to tylko ktoś kto nie ma kasy daje prezent,więc taka osoba co ma już jakiś prezent dla ciebie po prostu nie przyjdzie na wesele

Gość Vipekdmx
Dzięki za odpowiedź ale moja prośba nie tego tyczyła czy mam taki wierszyk dołączyć czy też nie, osoby które będą zaproszone bez problemu przyjdą, jeszcze sie będą cieszyć jak ich znam ze kłopot z głowy.

Gość gość
wydaje ci się ze bedą się cieszyć,jestem po weselu i na moje wesele nie przyszło 60 osób ,właśnie przez taki wierszyk,babcia miała dla mnie komplet róznego szkła typu kieliszki do różnych win,napoi ,po takim wierszyku było jej wstyd i wolała nie przyjść a wymówiła sie bólem głowy i złym samopoczuciem,ja jak idę na wesele to nie niosę kwiatów ,nawet jak coś pisze ,wkładam 10 zł do koperty więcej i tyle ,nie kupuję żadnych proszontch win,czekolad czy miśków