Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dla Marszu Niepodległości i Kolorowej Niepodległej

Polecane posty

Gość gość

Pytam się po co władze dają zezwolenie na tego typu pochody i marsze. Rzyg@ć się chce jak skrajne oszołomy niszczą nasze narodowe święto. Niech pajace idą i złożą wieńce w odpowiednich do tego miejsca i nie paradują. Takie jest moje skromne zdanie.

Gość gość
Jak się lewaki z prawakami chcą ponapierdalać to są do tego odpowiedniejsze miejsca niż stolica. Popieram cię.

Gość gość
Dokładnie. Debile się dają wciągać w polityczną grę.

Gość gość
to wy jestescie tchorze, lizajd**y i debile. bulgarzy juz od czerwca walcza ze swoja wladza, za to co im zgotowala skorupowana przez zachod wladza. walcza, bo chca zyc we wlasnym kraju, a nie wyjezdzac za praca u obcych na emigracje, walcza, bo chca zyc godnie we wlasnym kraju. a wy polacy-szczury bedziecie zawsze biede klepac, bo jestescie tchorze i do konca swoich dni bedziecie bialymi murzynami europy...

Gość gość
jak będziemy mieć takich idiotów, jak pokazuje teraz tv, to pewno, że zawsze będziemy durniami trzepanymi w duupę

Gość gość
a ja jestem dumna z Marszu Niepodległości, ty też bedziesz dumna moze kiedys, jak oderwiesz sie od pługa i pudelka, a może nigdy nie zrozumiesz i nie poczujesz sie Polką :)