Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lemoniada6789

Jestem biedna a też chciałabym mieć chłopaka i być kochaną

Polecane posty

Gość panandtilt
To lipa bo zawsze warto znac kogos kto jest czyims znajomym . Obcy nie wchodza w gre a poczatek to istny kosmos .

Gość Lemoniada6789
No okey, ale może ja chcę zostać w kraju? Jestem chora na nerwicę, co tym bardziej pogarsza sprawę.

Gość panandtilt
Wiesz. Pisalas juz na mojego maila . W innej sytuacji . Ale coz nowy watek :) musisz wiedziec czy dasz rade najlepiej przyjechac tak gdzies na poczatku lata . Jesli na pol roku. A propos w swoich wyslanych znajdziesz mojego maila . Taki jak moj nick

Gość Lemoniada6789
Wyraźnie piszę, że jestem Polką i nie chcę na razie nigdzie wyjeżdżać. Nie dam sobie rady bez rodziny.

Gość panandtilt
Musisz inwestowac w siebie . Moze jakis wolontariat . To coraz lepiej wyglada w cv . Moze jest cos co lubisz robic a podstawy znalazlabys w internecie. Ja tak zaczalem zabawe z projektowaniem w cad.

Gość Lemoniada6789
Mam na koncie dwa wolontariaty, dwie praktyki archiwalne, ponadto pracowałam jako hostessa, w fabryce i jako copywriter.

Gość Lemoniada6789
Co do nauki przez internet, ściągnęłam sobie właśnie kurs grafiki komputerowej :)

Gość panandtilt
O matko nie mow ze tez wybralas archiwistyke zamiast pedagogicznej . Jesli tak to poklony. Jejku dziewczyno pomysly mi sie koncza . Odbierasz mi ochote na powrot do polski . Nie chce sie tu zestarzec. A znajomosci ? Jakiekolwiek

Gość panandtilt
Moge juz tylko rzucic klatwe na kazdego kto nie chce ci dac szansy .

Gość Lemoniada6789
Znajomości mam, ale niewielkie. Koleżanka ma u siebie w restauracji popytać, kumpel u siebie w sklepie. Co do archiwalnej, to wybrałam ją dlatego, że nie chciałam być nauczycielką. Jestem zbyt nieśmiała i praca w szkole mogłaby mnie przerosnąć.

Gość panandtilt
Studiowalas moze na slaskim w katowicach ? Ciekawe kto jest dziekanem teraz za moich czasow byl kaczanowicz .

Gość Lemoniada6789
Ogólnie to pomysłów mam na siebie mnóstwo, wolę życia ogromną, tylko że rzeczywistość, w której żyję, nieco mnie zasmuca.

Gość gość
sprawdz coursera - tak wpisze w wyszukiwarce

Gość panandtilt
Zazdroszcze ci woli zycia ogromnej. Ja mam ledwie dostateczna .

Gość Lemoniada6789
Do tej pory Kaczanowicz jest dziekanem :) Świetny człowiek swoją drogą ;)

Gość Lemoniada6789
Gość - dzięki, zajrzę :) panandtilt - dlaczego dostateczną? co się dzieje?

Gość panandtilt
Nie zapomne jego wykladu ze st. Egipty przy wylaczonym swietle na starej auli. Ehhh zaluje ze sie nie staralem ze sie poddalem i ze okazalem sie cienkim bolkiem

Gość panandtilt
Lemoniada . I tak niczego ni rozwiazesz. I to to potrzebujesz pomocy . Sprawy midzy zona i mezem , a czasem ich brak , powinni rozwiazywac zona i maz ;)

Gość Lemoniada6789
Pierwszy rok i pierwsza połowa drugiego roku nie są łatwe i wiele osób odpada bądź rezygnuje, ale później idzie już z górki. Kierunek ciekawy, dla pasjonatów, ale niestety rynek pracy nie jest dla historyków zbyt łaskawy.

Gość panandtilt
A wiesz . Wciaz kocham historie . Pozim akademicki okazal sie zbyt wysoki . Ale mam na tyle checi by czytac ksiazki . Jakies artykuly w necie ... Mam kontakt z kilkoma osobami zr studiow . Nikt nie robi nic zwiazanego z tym kierunkiem ...

Gość Lemoniada6789
Rozumiem. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i znowu będziesz się cieszył życiem:)

Gość gość
Lemoniado rozkochaj w sobie jakiegos bogatego chlopaka ktory moze ci zafundowac randke w kawiarni

Gość Lemoniada6789
A jaka epoka Cię konkretnie interesuje? Ja uwielbiam najbardziej historię po 1945 roku, zwłaszcza Jugosławię Tity i konflikt palestyńsko - izraelski, i Austro - Węgry.

Gość eLP
głowa do gory! :) tak jak wyzej napisane sprawdz coursera - sam bym sie za to wzial ale nie mam odpowiednio czasu zeby sie temu dobrze poswiecic ale moi znajomi tam smigaja jak opadam z sil lub wiary to zawsze na youtubei wlaczam: Eis- teraz albo nigdy Włodi feat Eis - mam sile Nas - The world is yours i jazda :) glowa do gory autorko ! dasz rade ! nie odpadamy a walczymy!;] czasem zeby wyszlo slonce musi spasc deszcz

Gość panandtilt
Cholera zmieklem . Mam kluche w gardle i lzy w oczach ... Mam za soba statystyczna polowe zycia i nic ... Nie bedzie pomnika trwalszego nad spize ... Nawet genow nie przekaze ryczec mi sie chce . I wylewam zale obcej osobie ktora materialnie jest w malo ciekawej sytuacji ... Jestem zenujacym typem ot kim jestem .

Gość Lemoniada6789
ELP - bardzo dziękuję za motywujące słowa! Staram się nie poddawać, ale ostatnio czuję się pozbawiony wartości śmieć, który jest zupełnie niepotrzebny.

Gość panandtilt
Lubie rzeplita obojga narodow. Zakony rycerskie . Historie ww 2 glownie sily zbrojne na zachodzie ze wzgledu na rodzinna historie .

Gość eLP
nikt nie jest smieciem...wmawiajac sobie cos takiego jeszcze bardziej sie pograzasz wiec tak nie mow ;) glowa do gory i pokaz wszystkim w kolo ile znaczysz i ile potrafisz. Ty kolego wyzej tez:]

Gość Lemoniada6789
Nie mów tak. Jesteś bardzo inteligentnym facetem i wyczuwam, że wartościowym, a kryzysy i chwile rozklejania miewamy wszyscy, więc nie poddaj się i szukaj czegoś, co na nowo nada Twojemu życiu sens.

Gość panandtilt
Jestes potrzebna I... Tacy jsk ty zmieniaja swiat na lepsze .masz rozum a w tych czadach to rzadki przywilej . Kazdy go zjada a malo kto sie z nim rodzi.