Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego współcześni mężczyźni prawie w ogóle nie mają wymagań wobec kobiet

Polecane posty

yeez to też po części prawda. Nawet w dużej części. Większość społeczeństwa jest tak ogłupiona przez media,że zapomina o samokształceniu się , a zjawisko to dotyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn. Ludzie zbyt bardzo starają się żyć tak jak żyją bohaterowie ich ulubionych seriali, a za mało są sobą i stąd brak wymagań facetów wobec kobiet i kobiece wymagania typu kasa i własne mieszkanie wobec mężczyzn

Gość dawny cream
" cream nie oslabiaj mnie fajny tzn madry inteligentny wrazliwy tolerancyjny co wy tylko o tej kasie? " to tylko puste słowa napisz prawde jaki jest fajny facet

No bo jaki jest model w tych serialach? Ci ludzie nic nie robią, rzadko pokazywani są w pracy czy zajmujący się jakimś hobby...głównie to kawusie, spotkania ze znajomymi i rozmowy o d***e Maryni.

madra zaradna inteligenta nie wybiera osoby skupionej tylko na rodzeniu dzieci podobne przyciaga podobne :) chyba ze ktos jedzie na pozorach i obie strony cos z tego ukladu maja ludzie myslacy widza i wybieraja swiadomie a nie innymi czesciami ciala

Yeez - jasne, dlatego faceci którzy sami mają coś do zaoferowania mają też odpowiednio wysokie wymagania.

Gość dawny cream
oglądajcie ekipe z warszawy :D ja oglądając ten program przez 10 minut stwierdziłem ze nie mam szans na panne bo jestem za normalny i wiem ze przez to bede zawsze sam bo bycie normalnym=

cream od niepamietnych lat nic w sobie nie zmieniles czy to jest normalne ?

Gość dawny cream
miało byc 💤

Tak fiku moja matka była mało ambitna bo postanowiła do końca życia zajmować się domem. Dzięki swojej niskiej ambicji dorobiła się męża alkoholika, milionów kłótni, powybijanych zębów , awantur gdzie nóż już przy gardle miała I to właśnie zawdzięcza ona swojaj niskiej ambicji, niczemu innemu. gdyby była ambitna po ciąży to takie sytuacje nie miałyby prawa bytu. I tak - powiedziałem matxe,ze jest mało ambitna, ale mimo wszystko nadal ja kocham i nie postrzegam przez to jak jakis wybrakowany egzemplarz - wkońcu to dzięki niej na swiat przyszedłem. Ty fiku z kolei jestes ignorantką która najprostszych rzeczy do wiadomości przyjąć nie potrafi. Kobieta nieambitna nigdy przez faceta nie bedzie godnie traktowana i o to mi tylko chodzi, o nic wiecej. Jezeli uważasz inaczej to sama zobaczysz,że skończysz prędzej czy później w związku w którym partner bedzie z pododu Twojej niskiej ambicji Ci nadskakiwał na tysiące różnych sposobów

Kiedyś oglądałam TOWIE i Geordie Shore...nie sugeruj się tymi programami za bardzo ;P

Gość dawny cream
mor..chyba tak yeez......zmieniłem wiele ale te zmiany nic nie znacza dla kobiet bo nie jestem w ich typie poniewaz tak jak pisałem jestem normalny a normalny= 💤, oraz głupi bo nie mam papierka mgr oraz nie zarabiam kokosów

Niska ambicja, to branie takiego faceta jak Ty, który nie docenia kobiety i traktuje jej z szacunkiem. Czasem największą ambicja jest życie z godnością.

czytalam i rozmawialam z toba od 2005 roku nie widze zmiany komik tlumaczyl ci godzinami i nic jak grochem o sciane

Fiku - sama nie szanowałabyś kogoś kto całymi dnami siedzi w domu, nie ma własnego zdania, nie ma żadnych zainteresowań i nigdy nie powie nic ciekawego. Do takich osób nie ciągną ludzie którzy sami są ambitni i interesujący...i takie są tego skutki.

Gość dawny cream
yeez....ty tego widze nie rozumiesz jak typowa imprezowa panny :O

Nie będę w stanie docenić kobiety, która jedyne co mi bedzie w stanie zaoferować to dziecko i małżeństwo. O czym miałbym z taką rozmawiać? O naszym ślubie i dziecku? Fajnie, ale przydałoby się coś wiecej, bo wspominanie czasów ślubu codzień przez x lat spowodowałoby tylko frustrację.

Czasem największą ambicja jest życie z godnością. czy nazywasz godnoscia setny temat o brunecie ?

nie zauważyłam, żeby to co opisujesz moor było normą, kobiety, które siedzą w domu, zazwyczaj siedzą, gdyż maja małe dziecko (i wyobraź sobie, że zachodzą w ciążę dopiero po ślubie i nikogo nie ła[pią na dziecko :D) i z chęcią wrcają potem do pracy, choć to akurat według Pavla nie jest ambitne :D

Gość dawny cream
typowa imprezowa panna:O*

cream :D dzieki za te imprezowa panne ale nawet nie wiesz jak daleki jestes od prawdy :) dzieki

Fiku - ja nie mówię o takich kobietach które coś robią, tylko o takich właśnie które nigdy nic nie robią, których całe życia obraca się wokół dziecka. Super, jest dziecko, a co dalej? Wiecznie rozmawiać tylko o dziecku?

I broń dalej swojego zdania fiku - to najlepiej pokazuje jakie Ty masz ambicje - facet i dziecko a poza tym żadnych własnych aspiracji. Słyszałaś ten kawał? Facet lekko na bani wraca do domu ...... Żona od razu, srata-ta- ta, pijak, tylko wódka Ci w głowie itp... Facet sięga do kieszeni, wyciąga kartkę i mówi: - OK, przyniosłem test, zaraz zobaczymy jaka Ty obeznana i kulturalna jesteś! Żona: - Zobaczymy, czytaj. - Taaak, pytanie pierwsze. Podaj jakieś dwie waluty. - Łatwizna! No chociażby dolar i euro. - Dobra, podaj dwa typy środków antykoncepcyjnych. - Jejku, mogę ci co najmniej 10 podać! - Wierzę. Pytanie trzecie. Podaj mi nazwy dwóch rzek w Islandii... Żona: - ??? - Milczysz? Ha! Wiedziałem! Oprócz szmalu i seksu, żadnych, k***a, zainteresowań!... żadnych.

Fiku - niekoniecznie, bo są ludzie którzy nawet jak pracują to tak "bez serca" (co akurat nie jest niczym dziwnym), ale poza tym też nic nie mają. Takie puste w środku skorupki.

I tak jak w tym kawale niestety wygląda ambicja wielu dzisiejszych kobiet - nie mają żadnej. A takich kobiet na poważnie się raczej nie bierze

Tak, to są moje ambicje :) Kochający mężczyzna, rodzina są dla mnie ważniejsze od wszystkiego innego :) Jestem z tego dumna.

Gość dawny cream
teraz panny bedą to oglądac i bedą te laski z "ekipy z warszawy" nasladowac :O Moorland...czyli czego nie rozumiem ? :O