Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta pracująca jako sprzedawczyni może wydać się atrakcyjna dla faceta

Polecane posty

Gość gość
Czemu nie ???

Nie wszyscy mogą studiować. I po co? Po to, żeby dostać papier prywatnej uczelni jakiegoś dziwnego nikomu nie potrzebnego kierunku i pracować po 5 latach studiów na kasie?

Gość gość
Bo nie wszyscy ludzie potrafią mądrze wybierać kierunki i nie wszyscy chodzą na prywatne uczelnie

Gość gość
a co sądzicie o kobietach z cukierni (włąscicielka?? Kiedyś za taką latałem W******o mnie kiedyś ostro, że do pracy nosiła głębokie dekolty.. A jak ale się dowiedziałem że ma dzieci to mi się całkowicie odechciało. ..

Gość gość
Co za różnica pracować w cukierni czy monopolowym, sprzedawca to sprzedawca

Gość gość
A z kelnerką moglibyście być? czy tez obciach?

Gość gość
obciach

Nie ale tancerko Go-Go to bym nie chciał chociaż nie dyskredytuję jej jako normalnej kobiety bo powodów wyboru tego zawodu nie znam a stereotypów pod uwagę nie biorę .

Gość gość
pulchny a jaki ty zawód wykonujesz jeśli można wiedzieć skoro tak się lubujesz w pracownicach fizycznych?

Ja mam działalność w branży remontowo - budowlanej . Zgodną z wykształceniem , Technikum budowlane ale moja matura z 1982 roku nie jest gorsza niż obecne licencjaty .

Gość gość
to być może tłumaczy dlaczego lubisz "fizolki" ;)

Gość gość
W takim razie jeśli kobieta ma ambitny zawód. To czy to jest na plus czy na minus dla faceta???

Gość gość
glupie pytanie, oczywscie ze facet moze byc z taka kobieta. lepsza taka praca, niz bezrobocie. mi osobiscie sie podoba pewna dziewczyna z biedronki ;P ale wstydze sie zagadac do niej. bo glupio jakos tak.

Gość gość
no może sprzedawczyni w butiku to żadna praca fizyczna ale też nie ma się czym chwalić

Może a może nie mam kompleksów i nie oceniam nikogo po pracy jaką wykonuję ale zapewniam że spotkałem wielu chamów z tytułami naukowymi , choćby z racji wykonywanego zawodu właśnie .

Ja oceniam, jeśli chodzi o potencjalnego partnera, potrzebuję autorytetu, muszę widzieć mężczyznę w mężczyźnie.

Widzisz Fikuśna a ja ożeniłem się z dziewczyną którą pokochałem , która pokochała mnie , której kobiecości nigdy nie negowałem a to że w międzyczasie dokształciła się i ma wyższe wykształcenie i zajmuje kierownicze stanowisko w sporej sieci handlowe to już drobiazg , który ja szczerze olewam .Kocham ją za to jaka jest a nie za szkołę czy zawód .

Gość gość
-> fiku - nie masz chyba pojęcia o pracy w ''butiku'' jakimkolwiek. tam jest harówka przy inwentaryzacji co kilka tygodni, zostawanie po godzinach, spisy, porządkowanie, przekładanie wszystkiego i nie wiadomo po co; czy to buty czy ubrania. To fizyczne tyranie.

Pulchny, faceci nie szukają w kobietach autorytetu :) Nie zniosłabym faceta, który wylądowałby pod moim pantoflem, który byłby ode mnie głupszy, mniej zaradny itp itd. Dostaję frustracji z takimi facetami, czuję sie jakbym to ja "nosiła spodnie", a ja jestem delikatną słabą wrażliwą kobietką.

Gość gość
No skoro jesteś zerem, to szukaj 'ałtorytetów'. Nie dziw się tylko, że nikt takiej 'badziewairy' nie chce.

Nie jestem ani pantoflarzem ani niezaradny a co do głupoty to nie mnie ją oceniać . Można być wartościowym człowiekiem po zawodówce i mędą po studiach a inteligencji w żadnej szkole nie uczą . Życie nauczyło mnie jeszcze jednego Mądrość tzw życiowa więcej znaczy niż wiedza .

Gościu nie uważam nikogo za ,,badziewiarę "a gdybym uważał Fiku za nieinteligentną to bym z nią nie dyskutował . Tak że swoje inwektywy zachowaj dla siebie .

Pulchny jesteś innej daty, jak piszesz twoje technikum znaczyło więcej. Powiem więcej, inteligencję się czuje, po prostu w obcowaniu z daną osobą, nie mogłabym mieć faceta nieinteligentnego.

i wiesz co Pulchny, mam słabość do starszych ze względu an tę mądrość życiową i taki spokój, cenię ich za to, a to bym ceniła faceta jest warunkiem koniecznym.