Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a propos sprawy Ikonowicza i bezdusznych eksmisji

Polecane posty

Gość gość

Kupuję mieszkania z lokatorami, którzy nie płacą czynszu, to nie są matki z dziećmi, ale PIJAKI I LENIE, nauczone, że wszystko im się należy za ...nic .Mój prawnik ich wywala. Nie rozumiem dlaczego miałbym mieć jakieś wyrzuty sumienia z tego powodu? Jedni muszą płacić, a inni nie? Ja pracuję od 16 roku życiu, płace czynsze i podatki. Nie miałem bogatego tatusia i niejeden kibel wyczyściłem. Przepraszam Panie Ikonowicz, ale nie mam wyrzutów sumienia.

Gość gość
Zgadzam sie z autorką. Prawo powinno byc rowne dla wszystkich. Ikonowicz wg nie chce zaistniec politycznie ( czy nadal istniec) Taki z niego socjalista jak koziej d**y traba. Biedy nie uswiadczyl, wychowal sie w dobrobycie na placowce w Hiszpanii ( brat agdy Gessler - do ktorej nic nie ma, pbo przynajmniej robi cos konkretnego). Zagrywka populistyczna i tyle.

Gość KUL_mowa
PO PIATEJ EKSMISJI Skoncza sie bzdurne interwencje, nie trzeba juz plakac przed nikim. Sam premier krzyknie: "Znalezc miejsce!" Znajda miejsce. Nad miejscem - slowiki. I transport zapewnia, i to i owo z poparciem najwyzszych komisji. Nareszcie, nareszcie grob nad glowa - az do nastepnej eksmisji. BTW - ile wynosi dzis czynsz w bylych kamienicach kwaterunkowych oddanych wnukom wlascicieli?