Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś nauczył się angielskiego sam

Polecane posty

Gość gość

Musze w 2 mc opanować angielski i to przy małym dziecku potrzebującym ciągle uwagi:( kursy, płyty odpadają. Uczyć sie słówek,gramatyki czy samych zwrotów?? Słyszałam że opanowując zwroty można sie szybko nauczyć. Jakieś rady??

Gość gość
A dlaczego kursy odpadają? Najlepiej się osłuchać i duzo rozmawiać po ang, nawet jesli ci nie wychodzi, trzeba sie dużo przełamywac żeby mowic bo ludzie sie wstydza robic bledy a to zaden wstyd! Ogladaj filmy po angielsku z polskimi napisami, zlapiesz duzo zwrotow, sluchaj nagran z lekcji, najwazniejsze jest oswoic sie z jezykiem a nie kucie na pamięc słowek

Gość gość
kursy w sensie chodzenia gdzieś na lekcje. Jestem sama z dzieckiem cały dzień nie dam rady go brać ze sobą ani nikomu go zostawić. Byłam na kursach pare lat temu jeden i drugi był do bani bo uczyli wszystkiego naraz na 2h lekcji było o pogodzie, godzinach, liczbach, alfabet i miedzy czasie zawody i zwroty biznesowe:( masakra... ludzie odpadali jak mrówki i na końcu kursu nie było bo zostało kilka osób i sie nie opłacało

Gość gość
w 2 miesiace?! Zapomnij.

Gość gość
jedynym ratunkiem dla ciebie jest metoda CALLANA ściągnij sobie z neta mp3 z lekcjami i oczywiście załatw książki do tego, dasz radę ja nie umiałam NIC po 4 mies zdałam maturę ustną , po 2 mies będziesz mówić