Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawion 20tka

Dlaczego młodzi panowie lubują się w starszych kobietach

Polecane posty

Gość Zaciekawion 20tka

Może wypowie się ktoś, kto jest młody i ma doświadczenie ze starszymi kobietami? Jak wam było z nimi?

Gość gość
Bo myślą, że mogą być lepsze w łóżku, ale prawda jest taka, że wcale być tak nie musi. Jednak prawda jest taka, że mogą bardziej doceniać seks.

Naoglądali się p***o i wydaje im się że starsze kobiety są wyposzczone i marzą tylko o penisie, do tego stopnia, że (według tych młodziaków) takim kobietom wszystko jedno kto i w co im będzie wkładał :P

bylem z mlodszymi i starszymi a moja ocena jest taka ze najbardziej odwazne seksualnie kobiety sa w wieku ok 30-35 lat...

Gość gość
Chłopcy za mamusią tęsknią a jak dorosną to zaczną szukać córeczek. Niestety .

Gość gość
A może tacy faceci się wypowiedzą?

Gość gość
Wielowieyski kiedys powiedzial, ze kobieca figura jest naprawde kobieca dopiero po urodzeniu dziecka. Cos w tym byc musi.

Tak chyba stereotypowo, starsza kobieta jest dojrzalsza ma większe doświadczenie życiowe jak i seksualne i to jest podniecające.

Sa doswiadczone i wiedza czego chca mi osobiscie bardzo podobaja sie dojrzale Panie i nie jest wazne jak wygladaja poprostu maja w sobie to cos :) dla mnie kobieta jest jak wino ahh

Gość gość
Najlepsze są 40letnie marynarzowe albo żony których mężowie wyjechali do Anglii :classic_cool:

Gość Slodzinika 1
Z perspektywny tej dojrzalszej to zdecydowanie z biegiem lat: - zaczęłam bardziej podkreślać swoją kobiecość - nie boję się eksperymentów - nauczyłam się czerpać przyjemność z kontaktu z mężczyzną - nabrałam pewności siebie i chyba to jest to, co pociąga młodszych facetów ;) Inna sprawa, że z młodszym można fajnie spędzić czas, zabawić się w łóżku, ale nie zbudować trwały związek :)

Gość gość
A lubisz w anala?

Gość gość
Bo dojrzałym chodzi o seks a nie o staly zwiazek czyli cele zaczynaja byc zbierzne.

Bo dojarzała już większość celów życiowych ma zaliczone ;) zazwyczaj jak ma zrobić karierę to już zrobiła, jak ma spełnić się jako matka to też już ma to zazwyczaj za sobą ..w końcu przychodzi czas na czyste przyjemności :D ..a że czas płynie, to nie ma co ich odkładać w nieskończoność ;) ..a młodzi panowie też niecierpliwy ..przynajmniej Ci, co akurat lubowali/lubują się we mnie ;)

Gość gość
Starsza kobiety to często długo bez seksu. Zaprosiła mnie taka beż wahań do mieszkanie gdy odwiozłem ją po imprezie pod mieszkanie. Nie miałem wątpliwości po jej zachowaniu, że niesamowicie potrzebowała . W mieszkaniu nie mogła się juz opanować i raczej ona pozdzierała z nas ciuchy. Orgazm miała nie do opisania. Takie doświadczenia skłoniło mnie do wniosku, że taka inicjatywa seksualna kobiety jest strasznie pociagajaca.

Gość gość
Byłem z taką 42 dla mnie to było rozczarowanie. Nasłuchałem się jakie są dobre w łóżku i podniecało mnie to. No i tak się stało że poznałem taką w pracy. Potem spotkania na kawę itd. Zawsze zadbana, szczupła podniecająca. Choć te oznaki starzenia jednak psują wszystko i trzeba użyć wyobraźni. W końcu pierwszy nasz seks był dla mnie raczej czymś co chciałbym zapomnieć. Chodzi o to, że ona poruszała się jak mucha w smole. Tak nieporadnie, była taka nierozciągnięta. Tragedia przekręcić się z brzucha na plecy...głośne yyyyyyyyy jak jakaś staruszka. Na czworakach od tyłu chiałem ją bzykać to jak ofiarą losu wyglądała. No pamiętam moją rowieśniczkę to dziewczyna jak guma, pięknie się wypiłęła, to wycięcie kręgosłupa taka podniecająca linia cała cipkę widać. A ta wyglądała na czworaka jak stary kot z kręgosłupem w pałąk. Ta dupa taka mizerna nie no żal. Odechciało mi się wszystkiego. A już rano jak zobaczyłem jak zwleka się z łóżka to był gwóźdź do trumny. Zmyłem się od niej szybko. W pracy wyglądała z tapetą jakoś w miarę, ale dla mnie to koniec. Wiem jak to wygląda naprawdę. Paniom starszym dziękuję. Dobre w gadce, a w łóżku łamanie starych kości. Może jakąś gimnastykę uprawiajcie bo trochę to żałosne jest.

Gość witoszka
moim zdaniem na ten temat powinni wypowiedzieć się mężczyzni.I to tacy ,którzy mieli doświadczenie w kontaktach z kobietami o wiele od nich starszymi.(tak jak niektórzy powyzej)

Gość gość
chyba zle trafiles