Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moorland

Beznadziejne rozmiary

Polecane posty

ale czemu miałybyśmy tańczyć na twoim pogrzebie? Fakt, jesteś chamski, ale jesteś obcą osobą z internetu. To ile razy nas czy naszych partnerów wyzwiesz tak naprawdę nikomu nie robi różnicy, więc ma powodu żeby cię nienawidzić. Poza tym weź pod uwagę, że pewnie nie chciałbyś takich jak my. Ile razy mówiłeś, że jesteśmy lewaczki?

Moor ma rację;) ­ BSA, i użalasz się nad sobą. Nie znasz ani życia Moor, ani mojego. Skąd wiesz jak z******ty miałyśmy start?:D

Gość gość
Właśnie kupiłam dwie pary kozaków na zimę. Jedne rozmiar 38, a drugie 40. W tym samym sklepie :-) Ale męczę się z kupnem butów za każdym razem. Są przeważnie szerokie i mają szerokie cholewki.... No dobra, już się nie wtrącam ;-) Po prostu rozmiarówka i krój większości ciuchów tez jest dla mnie problemem.

Gość gość
mam podony problem z rozmiarami nosze 36, na szerokosc niby dobry, ale w biuscie za wasko spodnie za krotkie, rekawy tez tak samo 38 na dlugosc i w biuscie pasuje, ale wisi jak worek na trzepaku:o :D

o właśnie...cholerne cholewki kozaków. W Anglii jest jakaś mania szerokich cholewek. W niektóre buty mogłabym schować razem z nogą całą zawartość torebki.

Powinnyście się cieszyć, gdy was przeciwnik umiera i akurat go chowią. Czemu żałujecie wrogów? Przecież to głupota, aby nie cieszyć się z śmierci wroga.

Ja nie lubię kozaków, wybieram wszystko co wiązane :P Z szerokością chociaz nie ma problemu ;)

żałować też bym nie żałowała, ani przeciwnikiem nie jesteś. bsa, zlituj się, to tylko forum, anonimowi ludzie, myślisz, że ktoś do tego tak emocjonalnie podchodzi jak ty?

BSA, masz zbyt wysokie mniemanie o sobie raczej. Jesteś nickiem na kafe. I tyle.

Gość gość
akurat go chowią." x wez ty k****a spadaj z takim slownictwem, chowia gdzie cie k****a nauczyli takich slow i te swoje poglady wsadz w sobie w wielkie doopsko psycholu

Gość gość
Dajcie spokój BSA, siostra mu się puszcza z ciapakiem, a j. polskieg pisanego nie opanował poprzez pochodzenie. Morrland - 90cm. chciałabym

Gość gość
ten chooj zadnego jezyka nie opanowal wyskoczyl sroce spod ogona i nawet nie wie kto jest jego ojcem matka tez tego nie wie na siostre jest wsciekly, bo chcial na niej wyprobowac swego chooja a ona madrzejsza i wybrala ciapatego dlatego frustracka wychodzi z niego wszystkimi otworami