Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Moja sąsiadka po kilka godzin dziennie siedzi w łazience baby są pojebane

Polecane posty

Potem, jak dostałem lunetę do miałem wgląd do dalszych budynków, ale z marnym rezultatem. Kiedyś czaiłem, jak dziewczyna siedziała przed kompem, tak od 1:00 do 3:00, ale w sumie bardzo mnie to znudziło... Raz tylko dojrzałem inną sąsiadkę, jak sobie ścieliła w samej bieliznie. Potem kupiłem noktowizor, ale w sumie marny z niego pożytek, bo słabe powiększenie to raz. Ma czerwoną lampkę to dwa. Jak jest ciemno, to się ją włącza (oświetla względnie bliskie obiekty). Ale trzeba podejść bliżej (teoretycznie) i można zostać zauważonym...

Gość gość
kolejny zyeb

A noktowizor białoruski, kupiony na świebodzkim. A nikt by nie powiedział Wygląda jak solidna zachodnia robota... Poza tym bateryja mi się od niego wyczerpała, albo się popsuł. Dziwna bateria. Nie wiem, gdzie taką kupić...

njunnujn-Czemu nie ładnie, przypadkowo przecież zerkam, pilnuje swojego terenu a że przypadkowo zajrzę, to nie moja wina że jestem zdrowym facetem.

Gość gość
zaden chory psychicznie czlowiek nie przyzna sie do swojej choroby wiec nic nowego nie napisales kopij wklej

Swyft-Miałeś pewnie I generację, g***o warte to jest, zainwestuj w III generację, jak dobrze poszukasz, to już za 20-30 tys zł dostaniesz niktwoizor III generacji. Jest tak dobry, że amerykańcy zakazali go wysyłanie i sprzedaż prywatną po za układem NATO.

BSA, Ty zaproś jakąś babę do siebie bo niedługo dzieci będziesz podglądał, zboczeńcu :O ­ Swyft, BUUUU! Uciekaj przed nikczemnym ucieleśnieniem Najpiękniejszego Złego!

njunnujn- Ubyło by ci coś, gdyby ktoś cię podglądał?

krwawa- A co to ma wspólnego z dziećmi? Przecież pedofile są orientacji homoseksualnej, wiec skoro jestem hetero, to jakim cudem dzieci mogą mi się podobać?

Bylam podgladana i jest to dla mnie najgorsze doświadczenie związane z facetami, nie bylam zgwalcona a jednak w niższej skali jest to g***t na wolnosc kobiety do decydowaniu o sobie.

Pedofilia to coś innego niż homoseksualizm. Na upartego pedofilia jest osobną orientacją. Pisałeś już kiedyś o 15latkach w szatniach:O Ch*j wie co Ci do tego łba strzeli. Żaden szanujący się i porządny dorosły facet nie podgląda nikogo...tylko jacyś popaprańcy to robią.

Czemu najpiękniejszego? Nawet jednej na oczy nie widziałaś. I złe najbardziej było w tym to, że za dużo czasu na to poszło, jak na kafe. Widać, nie umiesz się dwa razy zastanowić, zanim słowo wyrzekniesz. ...

BSA a po co Ty obserwujesz ten swój teren? Wiewiórek pilnujesz w ogrodzie, czy jak?

Moorland-Ci sami co uznali pedałów za orientację seksualną, to w tym roku ogłosili że pedofila jest orientacją seksualną, zrobiło to stowarzyszynie psychiatrów czy tez psychologów w USA...

Silene-Pilnuję swojej prywaty. Na swoim terenie mam prawo patrzeć gdzie się mi podoba. U mnie nikt się nie przeźliźgnie, odkąd nie mam psa, to za niego muszę robotę wykonywać.

"Czemu najpiękniejszego? Nawet jednej na oczy nie widziałaś. I złe najbardziej było w tym to, że za dużo czasu na to poszło, jak na kafe. Widać, nie umiesz się dwa razy zastanowić, zanim słowo wyrzekniesz. ..." Pomijając to, że jestem piękna to taka żaluzja muzyczna była :classic_cool: A mógłbyś się wysłowić jakoś sensowniej? Czy się przestraszyłeś?:D ­ Moor, nie wiem z tydzień temu czytałam o tym. Ale cholera wie co jeszcze wymyślą ;)

krwawa - zależy od definicji. Do tej porty orientacja seksualna odnosiła się do płci, nie wieku, gatunku czy stanu rozkładu obiektu pożądania i gdyby uznać pedofilię za orientację, wtedy zoofilia i nekrofilia byłaby w tej samej kategorii.

"Pomijając to, że jestem piękna " Przedszkole zostaje w pamięci Przestraszyć? Czego? Zakrwawionego pudla? :p

krwawa-Wolała byś, aby prawiczek przeleciał cię w lesie, niż cię jedynie obserwował niewidoczny dla ciebie? K***a mać, żeby nie móc już iść na swój dach i z niego patrzeć na świat. Co za k***y, na swoim dachu mogę patrzeć gdzie się i podoba, to mój dach, ja go zrobiłem, ja dałem kasę na deski i papę, ja się nacharowałem jak pies, mam prawo iśc na swój dach i sobie widoki z niego pooglądać, k***a mać to mój dach i będę sobie na niego wchodził i patrzył z niego na świat. Żaden lewicowiec mi tego podstawowego prawa wolności nie zabroni!!

Twoja wolnosc kończy sie tam, gdzie zaczyna sie wolnosc drugiego człowieka. W innym przypadku nie moglbys mieć pretensji że sąsiad ze swojego dachu rzuci granatem w twoje obejście, bo ma prawo rzucać ze swojego dachu, który sam sobie wybudowal itd...

Akurat ty ekspertem od wolności, ani grzeczności nie jesteś. twoja wolność jest naruszana na każdym kroku, nawet o tym nie wiesz. A co do tematu, to jest takie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym spokojniej śpisz". :)

njunnujn- Jak będę nago chodził po ogrodzie, to ty z swojej posesji nie masz prawa na mnie patrzeć?