Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Moja sąsiadka po kilka godzin dziennie siedzi w łazience baby są pojebane

Polecane posty

Ja np. zauważyłem u siebie, talent do inwigilacji, bo potafię zbierać o ludziach informacje kiedy się tego zupełnie nie spodziewają. I mogę powiedzieć, że "wyciągam informacje z rękawa".

Też zależy wedle czego klasyfikujemy. Aseksualizmu np. nie klasyfikuje płeć, tylko sam popęd, jego rodzaj (czy jest obecna fascynacja uczuciowa sama) tudzież jego brak. A i tak ileś odmian niby jest. Zresztą, obojętnie jak to sklasyfikować powoli przekonuję się do kary śmierci ;) ­ Swyft, zuaaaa chodzącego! I Pięknego:classic_cool: ­ BSA, wolę by żaden p**********iec nie naruszał mojego prawa do prywatności i intymności. To, ze nikogo nie krzywdzisz fizycznie nie oznacza, ze wszystko w porządku. Pedofile co tylko oglądają są OK?

Gość gość
krwawa- A co to ma wspólnego z dziećmi? Przecież pedofile są orientacji homoseksualnej, " ----------------------------------- no k***a juz mnie u ciebie nic nie zadziwi ale nie, zadziwia to, ze nikt cie jeszcze nie ulokowal na oddziale zamknietym

bsa - łazienka to nie ogród. Może po prostu tobie by nie przeszkadzało jakby ktoś podglądał cię nago i się nabijał z tego, że się masturbujesz do kamerek z szatni w szkołach gimnazjalnych?

Dopoki sasiadka BSA tego nie zauważy to nie odczuje krzywdy, wiadomo, ale caly czas jest to nieetyczne naruszać jej prywatność, W Holandii nigdzie nie spotkasz zaslonietego okna, kiedyś natknelam sie na widok penisa pana który chodzil po swoim mieszkaniu na barce metr od mojego nosa po drugiej stronie szyby, to byl przypadek i nauczka- nie gap sie w cudze okna, bo to JEGO okna:)

Gość gość
"BSA Swyft-Jestem zwiadowcą, muszę wiedzieć co się dzieje wokół mojego domu, sąsiadkę widuje nagą w jej łazience. Taka moja specjalizacja wojskowa, że wszystko widzę. Setki razy ją widziałem nago, więc nie o to mi chodzi, ale k***a ile idzie siedzieć w łazience?" Coś Ci się na głowę rzuciło BSA. Jako zwiadowca musisz wiedzieć, co się dzieje podczas akcji, a nie wokół Twojego domu. I większość normalnych ludzi nie zobaczysz nago w łazience, bo zasłaniają okna i żaluzje, o ile w ogóle mają okno w łazienkach. Czyli jeśli używasz noktowizora we własnym domu, to jesteś zboczeńcem.

krwawa-Nie są ok, ponieważ oglądanie powoduje popyt komercyjny na te filmy, które oglądają.

I nas będzie o moralności pouczał zboczeniec latający po dachu z noktowizorem :D Dobre.

Gość gość
Co wy najeżdżacie na bsa. Niech ta d****a zasłoni okno

BSA, ja mówiłam o panu który wchodzi sobie na dach własnego domu i patrzy sobie jak się kąpie dziecko sąsiadki, jak robi siusiu...

njunnujn-Jak ja widzę sąsiada nagiego to też nie patrzę. Taka moja natura.

Gość gość
"BSA Moorland-Nie, ma dobrą wentylację, po za tym dzikie tereny za oknem i ciemny dom BSA, nikt nie wie że ktoś tu mieszka, bo jestem cichy i ciemny". Powtierdzam, że jesteś ciemny. Tak ciemny, że ta pustka aż huczy. Znam wielu żołnierzy i im daleko do tej Twojej ciemnoty.

Gość AK74
BSA - masz rację. Weź sobie jakiegoś psa, mniej roboty będziesz miał.

krwawa-A co, zabronisz mi na dach wchodzić? Z niego widzę swoje pole, już raz mi ziemniaki ukradli z pola. Ja dbam o swój dobytek, w przeciwieństwie do ciebie, bo ty widać nie dbałaś o swoje dziewictwo... :P

Gość AK74
Swoją drogą ciekawe jak Krwawa wygląda . . .

Moorland-To nastolatka, nie ma faceta, po za tym kto by w wsi ruszył BSA? Sąsiedzi widzą kim jest BSA. Uwierz mi, że BSA nikt na wsi nie dotknie. Długo bym ci mógł opowiadać.

BSa, a wchodź se gdzie chcesz. Tylko nie p*****l, że jesteś porządny boś zboczeniec :P A od mego krocza wara. ­ A tlum znawców powie za moment jak wyglądam :D

Gość gość
"njunnujn Twoja wolnosc kończy sie tam, gdzie zaczyna sie wolnosc drugiego człowieka. W innym przypadku nie moglbys mieć pretensji że sąsiad ze swojego dachu rzuci granatem w twoje obejście, bo ma prawo rzucać ze swojego dachu, który sam sobie wybudowal itd..." Dobrze mu wytłumaczyłaś. Ale sądzę, że i tak nie zrozumie.

ty masz jakąś obsesję na punkcie ludzi którzy chcą ci wpieprzyć? Raz miast niej zobaczysz goła d**ę jakiegoś faceta i ci się odechce. Przy okazji, skoro to nastolatka to całkiem normalne, że duzo czasu spędza przed lustrem. i bać to ty się powinieneś jej matki.

AK74-Z******ta dupa, ale dupodajka.ps, fajny nick.

Gość gość
"AK74 BSA - masz rację. Weź sobie jakiegoś psa, mniej roboty będziesz miał". No popatrz, następny taki yntelygent się znalazł, który to nawet nie porafi zapamiętać prawidłowego oznaczenia kałasznikowa, czyli AK47. A ja jestem kobietą i potrafię. :-P

Moorland- A z jej ojcem, to wódkę piję. W sumie nie wiem o h*j wam chodzi. Macie jakieś problemy z nagością. Ja widziałem setki nagich kobiet i jakoś nie mam z tym problemu a wy tak... dziwna sprawa.

wyobraź sobie, że podgląda cię w łazience jakiś zboczony, niewyżyty facet i się do tego masturbuje. Podoba ci się ta opcja?

Mnie nazywasz "dupodajką" bo jestem w związku a sam podglądasz nastolatki, zboczeńcu. :D I to ja nie mam szacunku? Paranoja.

Gość AK74
gość - AK74 to ulepszona wersja na lżejszy nabój 5.45 mm. A nazwę AK47 to amerykańce wymyślili. Prawidłowa nazwa to AK

gość-Widać żeś kobieta, boś głupia jak but i nawet w wojsku nie byłaś. Nigdy nie było AK 47, było AK które miało kaliber7,62 × 39 mm wz. 43. W 1974 roku wyszedł nowy typ karabinka kałasznikow o oznaczeniu AK-74 z kalibrem 5,45 x 39 mm. Wiec widać żeś baba i głupia jak but, a teraz klękaj do miecza i rób to co do tępej baby należy, czyli loda z połykiem, tylko do tego się nadajesz głupia pindo!!!

AK74-Dokładnie, nigdy nie było nazwy Ak-47, na kałachach zawsze było Ak. Ale skąd baba to może widzieć, skoro całe życie tylko żołnierzom obciągała.