Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Moja sąsiadka po kilka godzin dziennie siedzi w łazience baby są pojebane

Polecane posty

Gość gość
Link nie daje się wkleić, artykuł nosi tytuł "Polacy nie zwalniają tempa".

Swyft-Luger to stara konstrukcja, pochodził z przed I wojny, bardzo udana konstrukcja, słynny nabój 9x19 właśnie pochodzi z tego pistoletu. Uwielbiany przez oficerów III rzeszy, nawiązywał do tradycji pruskiej. Konstrukcja jak na te czasy, to naprawdę idealna. Dziś broń krótką podbili Austraicy, słynny Glock, bije wszelkie pistolety na świcie. Nawet Amerykańscy policjanci kochają Glocki, bo sa niezwodne.

Gość AK74
glocki są dobre bo jak rozbierzesz na części wymieszasz je to i tak złożysz ponownie z różnych elementów

Gość gość
Glockiem niestety posługiwał się też Breivik. Linka do tamtego artykułu majora nie mogłam wkleić, Kafe traktuje to jako spam.

Gość gość
Te wulgaryzmy tylko źle o Tobie świadczą. Nie jesteś dla mnie żadnym powaznym dyskutantem do rozmowy z tym swoim poziomem intelektualnym.

gość-Wolę być wulgarny, niż głupią pindą tak jak ty, która chce udawać mądrą. Nie masz wiedzy o wojsku, byłaś tzw koszarową panną, obciągałaś żołnierzom za drobne podarunki, więc nie udawał mądrej ,bo się kompromitujesz. Każdy wie że Ak 47 to wymysł amerykańców i gier komputerowych, bo żadna broń nie nosiła takiego oznaczenia.

Gość odnośnie AK 47
BSA ma rację akurat. Mam męża, pasonata broni i wojskowości, zresztą sam strzela, ma bron i zna się na niej. Nie ma i nie było takiego karabinu, to jakas durna nazwa Amerykanów na kałasznikowa. Także rzeczywiście - laska, odpuść,bo nie masz o sprawie wiedzy, a upierasz się.

Swoją drogą, to baby by chciały, abym się ich pytał, czy BSA może zerknąć na seks fotkę, albo na p***ole, w końcu nie spytałem ich o zgodę. Jak jebią się w lesie, to też powiniem ich się spytać, czy mogę na nich patrzeć. Krwawa, jak ktoś będzie walił konia na przystanku, to pamiętaj aby nie patrzeć, dopóki nie spytasz się go o zgodę, inaczej będziesz wscibska...:P Tak samo jak ktoś będzie się rychał w lesie a ty akurat będziesz jechać, nie patrz i zmień trasę, bo będziesz zboczona i wcibska...:P

odnośnie AK 47-Laska nigdy nie odpuści, prawda musi być po jej stronie. Takie są baby, dlatego nie warto się z babami zadawać, bo to wieczna wojna.

Gość odnośnie AK 47
Cóż, ja też jestem babą ;) co nie zmienia faktu, że nie istnieje karabin AK 47 :)

odnośnie AK 47-Ale ty jesteś mężatka po seksie, ona panna bez bolca. Różnica kolosalna u kobiet.

Gość gość
Ta dziewczynka jest w swojej lazience. nie widzisz roznicy miedzy nią a k*****i które graja w p***olach i decydują sie za pieniądze na to zebys walil pod nie konia?

gość-Jestem lepszy, takie prawo natury, inteligencja i zdolność wygrywa.

Gość gość
Zboczeniec zawsze wypiera sie ze robi cos nienormalnego. Pedofil twierdzi ze dzieci do niego lgnely.

Gość gość
Skoro BSA ma 30 lat to ile lat ma corka jego kolezanki? gora 9.

gość-K****, jestem dobry w zwiadzie, lubię kobiety, nie nagrywam je. Co jest w tym złego że i się k***a mać kobiety podobają. Tak mam i tyle, podobają mi się laski, więc na nie patrze. Jak ty jesteś pedał to masz problem, bo ja wolę kobiety, co jest normalne i naturalne.

Gość gość
A napisal ze 19 bo mu sie jedynka kliknela:D ale zbok, takich w kryminale cweluja.

Gość odnośnie AK 47
A odnośnie samego tematu - uważam, że BSA nie ma moralnego prawa podglądać młodej dziewczyny w jej własnym domu, we własnej łazience. W normalnym kraju jej ojciec miałby prawo go za to zabić lub przynajmniej spuścić mu łomot własnymi lub wynajętymi rękami. Wydaje mi sie, że podglądactwo nie jest w Polsce karalne w świetle prawa karnego, ale gdyby dziewczyna wytoczyła mu proces cywilny o naruszenie jej dóbr (udowodniła że ją regularnie podglądał), zapewne by wygrała. I może w takim kierunku należałoby iść w walce przeciwko osobom naruszającym naszą wolność (bo wolność BSA skończyła się tam, gdzie zaczęła się wolność tej dziewczyny). To tyle na temat.

Gość gość
Poszedlby za pedofilie do kicia to w końcu by dziewictwo stracil:D

gość-Ona ma ponad 40 lat, chyba norlmanle że na wsi dzieci zawsze trzymią się razem, trudno aby 15 latka miała na wsi wiele znajoych w swoim wieku...

Gość odnośnie AK 47
Natomiast, czy gość jest dewiantem kwestia dyskusyjna. W świetle wiedzy klinicznej dewiantem (czyli osobą o zaburzonych preferencjach seksualnych) byłby tylko wtedy, gdyby WYŁĄCZNIE przez podglądactwo mógł osiągnać przyjemność seksualną. U BSA tak nie jest, zapewne gdyby miał seks, wolałby uprawiać seks, to co robi, to są formu jedynie zastępcze. I nie oszukujmy się - każdy zdrowy facet hetero chciałby zobaczyć atrakcyjną babkę nago, młodą sąsiadkę też ;) Jedynie wstyd, strach przed złapaniem, brak okazji ku temu i czasem normy moralne powstrzymują facetów przed podglądaniem ładnych, nagich kobiet :) Także nie demonizujmy jego praktyk, bez przesady, zapewne marzy o czymś takim lwia część facetów, tylko tego nie realizują (widzieć kobiete nagą, nieświadomą jego obecności, dość podniecające).

odnośnie AK 47-Czyli BSA nie ma prawa sobie siedzieć na swoim dachu, bo jest to kaalne. Znaczy się, że jak ty będziesz nago biegać po swoim ogrodzie, a BSA będzie na ciebie patrzył, to powinni mnie wsadzić. O tak jak tu, tych podglądaczy powinni wsadzić do . Wpiszcie w youtube :"GOLASY W CZELADZI "

odnośnie AK 47-Jedna co sensownie gada, widać seks dziś miałaś udany i ostry. Zadowolił cię dobrze, skoro jesteś normalną kobietą. Kobieta po stosunku zawsze na chwilę normlanie myśli, taka fizyka u kobiet.

BSA myślisz,że dziewczyna poleci na twoje głodne kawałki?

Gość gość
Ta dziewczynka nie biega po lesie myje sie w swojej lazience a ty wlazisz na dach żeby ja podglądać i udajesz ze nie widzisz roznicy. ale co masz zrobić tylko takie zalosne formy wlasciwe pokwitajacym mlodzikim ci zostaly. I to jest dewiacja jeśli on szuka kobiet które moze podgladnac bo boi sie zagadać do kobiety twarzą w twarz. Poza tym preferuje lub wylacznie podgląda nieletnie , kolejne zboczenie.

xen-Na mnie jedynie muchy lecą w porze letniej :O

Gość odnośnie AK 47
BSA, ale nie odwracaj tak zwanego kota ogonem, bo aż tak głupi nie jesteś ;) Jest różnica, gdy jesteś w swoim ogrodzie w celu innym niż podglądactwo, podlewasz sobie spokojnie kwiatki, a w sąsiedzkiej parceli naga sąsiadka przechadza się ;) Sąsiadka ta musi zdawać sobie sprawę, że ktoś może ją zobaczyć nagą w tych pięknych okolicznościach przyrody i oczywiście masz prawo wówczas patrzeć ile chcesz ;) . Natomiast doskonale czujesz różnicę, pomiędzy tym, a wchodzeniem na dach specjalnie i wyłącznie w celu podglądania tej kobiety, gdy ona ma prawo czuć się ukryta i bezpieczna we własnym domu, co Ty naruszasz haniebnie. Ona nie wystawia się na widok publiczny, to ty włazisz z oczami na JEJ teren. Także podkreślam - moralnie robisz źle i sam to czujesz w głębi duszy. Natomiast jeśli chodzi o sam czyn i czerpaną z niego przyjemność, jest to dla mnie raczej zrozumiałe (tak jak pisałam, nie znam zrowego faceta, który nie chciałby zobaczyć swojej ładnej sąsiadki nago :) )

BSA xen-Na mnie jedynie muchy lecą w porze letniej pechowiec.gif x Wszystko zależy od Ciebie,pracuj nad sobą.