Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Moja sąsiadka po kilka godzin dziennie siedzi w łazience baby są pojebane

Polecane posty

Gość odnośnie AK 47
"Poza tym preferuje lub wylacznie podgląda nieletnie , kolejne zboczenie." . Napisał, że ma 19 lat. A tak szczerze, to jakie ma preferować? Podstarzałe panie w średnim wieku? ;) Oczywiście że preferuje młode, jak każdy facet :) Także ludziska, bez przesady. On postępuje nieetycznie, ale tylko tyle.

Gość gość
A co mial napisać? Ze podgląda nieletnią? jestes naiwna i bronisz zboka, zapytaj go sie ile tysięcy filmów z podgladaniem ma na dysku zapisane.

odnośnie AK 47-Jak walą się w lesie w aucie, to twoim zdaniem też nie należy na nich patrzeć? Mam chodzić bagnami, aby komuś w dupace nie przeszkodzić? Każda kobieta lubi się podobać facetowi, wiec co traci? K****, nawet chcą mi patrzenia na kobiety zakazać. P******y kraj. Dla was to najlepiej jak by się faceci powiesili. K****, j****e księżniczki, udające wstydliwe, a na boku jebią się jak d****i, j****e k***y, wstydzą się nagości, ale j***ć się jak k***y w lasach to już się nie wstydzą. Nie ma to jak fałszywa moralność. J***ć się to tak, ale udawać że jesteście dziewicami.

Bsa,masz rację.Patrzeniem nikomu krzywdy nie robisz.Tym bardziej,jeśli ludzie nie dbają o własną prywatność.Pomijam fakt,że są i tacy,których widownia kręci.

Gość gość
Zobacz jak teraz sie wypiera i unika stwierdzenia ze podgląda dziewczyne w jej prywatnej przestrzeni w której ona nie chce byc widziana przez nikogo. To zbok, który pierwszego podniecenia doznal podglądając kobiete sikająca w lesie i teraz ciągle szuka takiej podniety- podgladnac kobiete nieswiadoma jego obecności, tylko to go podnieca, to jest jego dewiacja.

Gość odnośnie AK 47
" A co mial napisać? Ze podgląda nieletnią?' . A skąd wiesz, że kłamał, znasz jego sąsiadkę i jej wiek? :) Teraz to ty się bawisz w domysły, żeby potwierdzić swoją tezę. Zresztą o ile pamiętam gusty BSA z innych jego wypowiedzi, to jemu się podobają różne kobiety, takie o sylwetce dojrzałej, z dużymi piersiami też, więc niekoniecznie nastolatki. . Nie bronę BSA, po prostu trochę już chodzę na tym świecie (nie jestem dzieckiem, choć w średnim wieku też nie ;) ), że jakoś nie bulwersuje mnie, że faceta kusi podejrzeć nagą babkę. Co nie zmienia faktu, że uważam, że etyczne to nie jest i narusza dobra podglądanej osoby (bo oczywiście nie wiadomo, jak ona czułaby się z tym faktem, mogłaby być zadowolona i podjarana albo czuć się poniżona i skrzywdzona, raczej to drugie jednak).

odnośnie AK 47-Nie moja wina że kobiety mnie nie lubią, nic na to nie poradzę, za to umiem je podejść, tak byłem szkolony. Puszczacie się w lasach, to BSA to wytropi, tak mam, że umiem zawsze dobrze wszytko wypatrzeć. Ogólnie to i tak powinni mnie beatyfikować, że tylko zwiaduję, mam masę adresów kobiet, które zdradzają facetów po lasach. Ciekawie jak by zareagowały ich żony i mężowie, gdyby dosatli odemnie wiedzę, co ich małżonkowie robią w lasach. A rejestracja auta wszystko ci powie.

Gość odnośnie AK 47
" podgladnac kobiete nieswiadoma jego obecności, tylko to go podnieca, to jest jego dewiacja." . Tak, wtedy to byłaby dewiacja. Ale troche znam BSA z forum i jego nie tylko to podnieca, zadowala się tym, bo nie ma seksu. Gdyby miał - zapewne czerpałby z niego przyjemność. Nie bronię go, to świr :) Ale nie jakis demon, satyr, książe ciemności we własnej książęcej osobie, więc zluzujcie trochę pośladki, kobietki ;)

BSA tropienie zdradzających kobiet po lasach,to twoja pasja?Po co to robisz.Zajmij się sobą.Kobiety nie lubią szowinistów.

Gość gość
Jej matka ma 40lat wedlug niego, urodzila córkę mając 21 lat, nawet przyjmując jego wersje, a nie ma co wierzyc mężczyźnie bez honoru, to on podgląda dziewczyne od paru lat, na tyle dlugo żeby mu sie to znudzilo jak pisal wiec na pewno zaczal jak byla nieletnia. Nigdzie nie pisal ze podgladal jej matke wtedy trzydziestolatke, zatem kręcą go tylko podlotki, jest to dewiacja jak u Humbolta z "Lolity".

Gość gość
Mylisz sie moim zdaniem zakladajac ze wolalby seks. Nie jest zdolny do zwykłego seksu wlasnie dlatego ze jest zaburzony seksualnie.

Gość odnośnie AK 47
Gościu, zluzuj :) Pamiętam różne debilizmy BSA z forum, kręcą go nie tylko nastolatki, bardziej "bujne" i starsze kobiety też ;) Nie wiem, czemu tak strasznie chcesz go spalić na stosie, po prostu za bardzo się tym podniecasz :)

Gość odnośnie AK 47
"Nie jest zdolny do zwykłego seksu wlasnie dlatego ze jest zaburzony seksualnie." . Niestety to znów teza, którą przyjąłeś w sposób nieuprawniony :) On seksu nie uprawiał dotąd, bo mu nie wychodzi z poznaniem kobiety (bywa i tak), a nie dlatego, że nie chce go uprawiać. Jeśli w końcu pójdzie do łóżka z kobietą (czego szczerze mu życzę) to tylko wtedy się okaże, czy nie jest zdolny.

Czasem okrutna jestem,ech co złego to nie ja:).

xen-Nie lubię zrad i k******a. Wytropiłem głównie facetów przy kasie, ciekawe historie, gnanie za facetem na rowerze pod wzniesienia ok 10 km, to nie lada wyczyn. Wytropiłem, ale nie ma sprzętu do tego rodzaju zdjęć, więc i dowodów brak. A intuicja podpowiada że jego żona bez dowodów nie uwierzy, facet przy kasie, małe dziecko, ona nie pracuje. Facet pracuje 30 km od domu i r***a koleżankę z pracy, jeździ starym cigeczento, czyli nawet tej koacanki najprawdopodobnie nie sponsoruje. H*j mnie bierze, gościu ma w życiu wszystko a i tak mu mało, k***a mało i mało, cipek mu brakuje.

Gość odnośnie AK 47
BSA - nie nakręcaj się już, bo Ci zaszkodzi ;) Lepiej odpowiedz sam na pytanie. Oskarżają Cie tu, że jesteś zbokiem, bo kręcą Cie tylko nieletnie, nieukształtowane cieleśnie dziewczątka. Czy to prawda? Nie kręcą Cię dorosłe kobiety z dojrzałym ciałem?

Jak straci,doceni po czasie.Niektórym w tyłkach przewraca się od szczęśliwości,nie znają umiaru.

Miało być ona jeżdzi cigeczento a on Dewoo lanosem, jebią się w lanosie.

odnośnie AK 47-Mnie już chyba jedynie karuzela kręci. K****, k******o na każdym kroku, a oni mają żal że mi się kobiety podobają. Tak, k****, podobają mi się kobiety w różnym wieku, jestem hetero i podobają mi się kobiety, mogę być dla was zbokiem, bo podabają mi się kobiety a nie faceci. Skoro was przeraża że facetowi podobają się kobiety i czują do nich seksualny popęd, to pewnie jesteście jakieś dziewice... Inego wytłumaczenia nie widzę.

Gość odnośnie AK 47
Słuchaj, ale czemu się denerwujesz? Nie stresuj się, ok? W końcu jakąś babkę przelecisz i będzie fajnie ;) Wyluzuj, naprawdę.

odnośnie AK 47-Nie przelecę, ja z*****em dużo sytuacji, nie jestem stworzony do kobiet. Ale jak k***a można mieć dobrą pracę, ładny dom, żonę, dziecko i jechać do lasu j***ć swoją powładną? K****, jedni nie mają nic, a inni jebią wszystko. Tak to jest, jak baby r****czy wybierają.

BSA,dam Ci dobrą radę,zajmij się sobą.Patrz na siebie,nie na innych.Twoje życie ma być ciekawe,reszta się nie liczy.

Gość odnośnie AK 47
" Ale jak k***a można mieć dobrą pracę, ładny dom, żonę, dziecko i jechać do lasu j***ć swoją powładną" . Szczerze to nie wiem, jak można. Ale taki jest ten świat, nic nie poradzisz, więc nie dręcz się tym, bez sensu. Uważam, że każdy facet jest stworzony do kobiety (i odwrotnie), za wyjątkiem popaprańców, których kobiety nie kręcą (bo nie mają libido, bo coś tam).

odnośnie AK 47-Więc skoro nigdy nie miałem kobiety, to sam nie wiem do czego jestem stworzony. Zwiadowca to chyba moje powołanie. Przegrałem życie i tyle, idę spać, aby oobódzić się w kolejnym przegranym dniu życia. Chociaż można by obstawiać, kto bardziej przegrał, czy ja czy żona tego z lanosa.

Gość odnośnie AK 47
Dobranoc zatem. I... nie łam się, jeszcze jesteś facet w kwiecie wieku, dopóki ci się kobiety podobają, podniecają, dopóki jesteś zdolny do seksu i kochania, to jest czas i szansa. Naprawdę tak myślę :) Pa.