Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Moja sąsiadka po kilka godzin dziennie siedzi w łazience baby są pojebane

Polecane posty

BSA, Tobie żadna nie o*******e :D Ale marz sobie w nocy, niewyżyty zboczeńcu🖐️

Gość gość
Ile ma lat ta podgladana dziewczynka?12?

Gość gość
BSA to zbok !

krwawa-Widzę że twój cudowny i udany związek rozkwita na kafe w tą cudowną sobotni wieczór. Ja w twoim wieku to przynajmniej bo barach i miastach się tułałaem, zadymy byłym bijatyki itp, widze że ty swój związek w soboty chcesz przeżyć na kafeterii, z******ty związek masz, pewnie każda samotna panna takiego związki ci zazdrości.. Nie ma to jak być w związku i sobotnie wieczory spędzać na kafe...

Gość gość
Aleś Ty jest idiota BSA, Twoja głupota i chamstwo tak przekraczają wszystkie granice, że już nawet nie ma odpowiednich skal, w których mógłbyś się zmieścić. I zdziwię Cię, ale byłam w wojsku, a Wy chyba albo tam nie byliście, albo nie słuchaliście uważnie. I prawidłowa nazwa to AK47. Był też jego prototyp, AK46.

Gość gość
A jej matki nie podgladasz? podniecają cię tylko dziewczynki?

Gość AK74
Ja myślę, że Krwawa Wilczyca samotna jest. Gdyby miała faceta jak twierdzi to by tu nie siedziała.

BSA, wybacz, ale mojego faceta z jego pracy rozliczać nie będziesz :) Jednak widzę, że wciąż gul Ci chodzi :D Idź, popodglądaj jakąś nastoletnią dziewczynkę...

Gość gość
Masz rację Staszku.

gość-Nigdy nie było AK 47, nawet na wikipedii to piszą. Było Ak,AKS, które miało kaliber 7,62 mm, potem było Ak 74, AKS 74 z kalibrem 5,45 mm.Babo, nie kompromituj się, bo ta wiedza jest w necie, na wikipedii. Idź i dalej obciągaj żołnierzom, taka jest twoja misja szeregowa, rozkaz wykonać!!!

Gość AK74
BSA jest w porządku.

"Ja myślę, że Krwawa Wilczyca samotna jest. Gdyby miała faceta jak twierdzi to by tu nie siedziała." Cóż, Panowie Wy musicie być przeszczęśliwi skoro wtryniacie się w cudze życie i próbujecie je układać mówiąc co się powinno a co nie ;) Też pozazdrościć. A teraz zniknę w tajemniczych okolicznościach by poudawać, że posiadam żywot realny:classic_cool:🖐️

Gość gość
Pedofil zawsze broni pedofila spertalamy stad bo zaraz zboki zaczna sobie nawzajem obciagac:D

Gość gość
No jeśli niepodważalnym źródłem Twojej wiedzy, na które się powołujesz, jest Wikipedia, to rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać. Rozumiem, że komandosi SWAT czy GROM mniej się znają od Ciebie na broni?

"BSA, Tobie żadna nie o*******e" | dzięki z******tej cenzurze kafe musiałam dobrą chwilę domyślać sie, czego żadna mu nie zrobi :D już trochę przeginają, skoro nawet obciąganie jest cenzurowane. ciekawe, czy masturbacja też :D

Gość AK74
Alicja, już stare triki nie działają

gość-Mnie wiedzy o broni w WP uczono w wojsku, jest ona oczywista, znajdziesz tą wiedzę nie tylko na wikipedii, ale także na każdym innym forum o wojsku czy broni palnej. To jest tak oczywiste, że nawet tłumaczyć tego nie trzeba. AK -47 pochodzi głównie z gier na gimg***a, taki mareting. Nigdy nie było Ak-47, każdy kałasznikow starej serii miał pisane jedynie AK lub AKS. Niech mi ktoś pokaże polskiego kałacha z oznaczeniem AK-47. Rusy podobno w latach 90 klępały na rynek amerykański kałachy z oznaczeniem Ak-47, takie podobno najlepiej się tam sprzedawały, ale nie wiem ile w tym prawdy. W Polsce i w bloku wchodznim nigdy nie było AK-47 i tyle w temacie. Było AK i AKS.

Gość ohyda brrr
Stary zboczony satry podglada niewinna nastoltke w lazience i w dodatku nie widzi w tym niczego zlego. Autorze jestes obrzydliwy niczym ci lubiezni starcy, ktorzy podgladali cnotliwa Zuzanne w kapieli (juz w Biblii mozna znalezc przyklady podobnych zwyrodnialcow stosownie zreszta potepione dodajmy). Zapewne ta dziewczynka gdyby sie dowiedziala o tym co robisz zebrałoby sie jej na mdlosci..i zeby jeszcze :kolegowac sie z rodzicami "ofiary" SZCZYT CHAMSTWA I CYNIZMU BLEEEH Podgladactwo, niczym nieuzasadnione wscibstwo jest NIE BEZ POWODU spolecznie (czyli przez normalnych, zdrowych psychicznie ludzi) oceniane jako cos odrazajacego i sliskiego oraz zalosnego

Z ciekawości. Kiedyś widziałem lugera. Fajna podręczna broń. Ale oznaczeń nie pamiętam..

ohyda brrr-Wniosek prosty, zamurować jej okno...

Gość gość
Czyli to wojsko (m.in. Dowództwo Operacyjne Sił Zbrojnych) też nie wie, o czym pisze? Bo dla Ciebie więcej mądrości jest w Wikipedii niż u źródła, czyli w wojsku? "Kilkadziesiąt godzin wcześniej żołnierze ZBA wykryli grupę rebeliantów podkładających IED. Wezwali do wsparcia siły specjalne, które rozpoczęły pościg za podejrzanymi. Po chwili schwytano dwóch uciekinierów oraz przechwycono porzucone wcześniej przez nich uzbrojenie. Znaleziono karabin maszynowy AK-47, 5 pełnych magazynków 7,62mm, 4 granaty ręczne, 6 zapalników, kajdanki i kamizelkę taktyczną. Podczas innych operacji przeprowadzonych w okolicach dystryktu Waghez i Ghazni w ubiegłym tygodniu ZBA znalazło i zniszczyło 2 pociski do granatnika RPG oraz 3 miny przeciwpancerne". AK74 rzeczywiście przeoczyłam.

Gość ohyda brrr
A ty nie mozesz sie powstrzymac przed takimi plugawymi zachowaniami???Chociazby przez wzglad na relacje jakie lacza cie z rodzicami tej mlodej dziewczyni aby nie byc obludnym i falszywym???Cholera gdybu ci ludzie nie ufali ci, nie wierzyli, ze jestes porządnym, uczciwym sasiadem to zapewne te okna by zamurowali..