Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SzlachetnaPaczkA

Polecane posty

Gość gość
"-że nie macie żadnych granic bo chcecie sterylizować matki bo wam to odpowiada" Po to człowiek ma rozum żeby panować nad swoją płodnością . Jeżeli dana para jest na tyle głupia ze rozmnaża sie jak króliki to powinno sie ich sterylizować jak zwierzęta ....dla ich własnego dobra.,

Gość gość
"Pani Magdalena (30l.) i Pan Krzysztof (31l.) wychowują wspólnie siedmioro dzieci: Weronikę (12l.), Beatę (10l.), Michała (8l.), Wioletę (7l.), Klaudię (5l.), Aleksandra (3l.) i Krzysia (1 rok). Przyczyną trudnej sytuacji rodziny jest brak stałego zatrudnienia Pana Krzysztofa. Pani Magdalena, z powodu opieki nad najmłodszymi dziećmi, nie może podjąć jakiejkolwiek formy zatrudnienia"

Gość gość
"Pani Honorata (51 l.) i pan Kazimierz (54 l.) mieszkają razem z dwójką synów: panem Sebastianem (21 l.) oraz panem Karolem (26 l.). Przyczyną trudnej sytuacji rodziny jest brak stałej pracy oraz codzienne borykanie się z finansami. " Po odliczeniu kosztów utrzymania mieszkania, dochód na jedną osobę wynosi 397 zł.

Gość gość
"Pani Honorata (33 l.) i Pan Mirosław (44 l.) wychowują pięcioro dzieci: Krystiana (11 l.), Natalię (10 l.), Dawida (6 l.), Marka (3 l.) i Małgorzatę (2 l.). Przyczyną trudnej sytuacji rodziny jest wielodzietność." . rozumiem że skoro przyczyną trudnej sytuacji jest wielodzietność to rodzina najbardziej potrzebuje prezerwatyw?

Gość gość
Matko takie mlode kobiety i tyle dzieci:(

Gość gość
..............

Gość gość
ludzie są nienormalni bo zamiast skupić się już na tych dzieciach co są, zadbać o to żeby miały co zjeść w co się ubrać, żeby miały komputer czy inne pomoce szkolne- mnożą się na potęgę!

Gość gość
albo zastanawia mnie to- kobieta stracila prace bo zaszla w ciążę a to jest problemem złej sytuacji w domu co nie przeszkodziło jej zajść w kolejne 3 ciąże....

Gość gość
albo inna opcja jak kobieta zobaczy dwie kreski na teście to od razu do lekarza po L4.... Rozumiem, że niektóre źle się czują, mają ciążę zagrożoną i wtedy L4 jest jak najbardziej wskazane, ale jak kobieta jest zdrowa i nie ma przeciwwskazań do wykonywanej pracy to powinna pracować jak najdłużej się da. Nie ma co się dziwić, że po macierzyńskim zwalniają a takie egzemplarze, które tracą pracę i zachodzą w ciąże to już w ogóle nie jestem w stanie zrozumieć... Dodam, że sama jestem już w zaawansowanej ciąży i nadal pracuje:P

Gość gość
mnie wkurza to że przez takie baby co ich jedynym chobhy jest rodzenie dzieci pracodawcy nie chcą zatrudniac kobiet na umowe o prace

Gość gość
*hobby

Gość gość
u nas jest babka która 17lat była na macierzyńskim/L4, zatrudniona jako nauczycielka w liceum. Non stop przez 17lat była albo w ciązy albo na macierzyńskim.... Ma 12 dzieci i ileś tam w niebie. Prowadziła z nami kursy przedmałżeńskie:P

Gość gość
dobra jest.....

Gość gość
jeszcze w budżetówce rozumiem, ale zatrudnić taką pracownicę?:P nie ejstem przeciw rodzinom wielodzietnym, ale wszytsko trzeba robić z głową:)

Gość gość
gość "-że nie macie żadnych granic bo chcecie sterylizować matki bo wam to odpowiada" Po to człowiek ma rozum żeby panować nad swoją płodnością . Jeżeli dana para jest na tyle głupia ze rozmnaża sie jak króliki to powinno sie ich sterylizować jak zwierzęta ....dla ich własnego dobra., @ dla własnego dobra a pytałaś kogoś o zdanie czy to dla twojego dobra o czym byście się tu spuszczały chociaż tępe babska zawsze coś wymyślą durne pipy

Gość gość
a i czy te co chcą sterylizacji są wysterylizowane?

Gość gość
Z opisów, które tu wklejacie wynika, że 90% rodzin jest w trudnej sytuacji przez głupotę. Młodzi ludzie, a narobili dzieci i teraz żyją w biedzie. Jak można mieć 5 i więcej dzieci, nie mając stałego dochodu i warunków do tego? Chyba nigdy tego nie zrozumiem. Inny przypadek- kobieta całe życie nie pracowała, żyli z pensji męża, mąż zmarł i teraz problem, bo za co żyć. A wystarczyło iść wcześniej do jakiejkolwiek pracy, to teraz byłoby łatwiej. Dlatego śmiać mi się chce z kafeterianek, które są z siebie tak dumne, że pracować nie muszą, bo mąż utrzymuje rodzinę. A życie różnie się układa.

Gość gość
no ale to jak czekać na śmierć męża ? bo jest jeszcze opcja że nie pracuje ale mąż jest ubezpieczony i co mam się cieszyć z kasy za skórę niektóre kobiety tak jak i ja nie myślą o tym bo mi też może się coś stać tak ale uwierz szczęśliwy człowiek nie żyje tym co będzie za rok tylko cieszy się dniem obecnym to chwila zawalik i nie ma nas.

Gość gość
90% jest przez własną głupotę ale próbują być sprytni jakbym była biedna i nie miałą pralki wzięłabym KAŻDĄ działającą nie wybrzydzałabym!! A tu takie wymagania, że hoho

Gość gość
nikt tutaj się nie kłuci to jest forum i każdy może wyrazić swoją opinię

Gość gość
kłóci oczywiście:P

Gość gość
gość gość "-że nie macie żadnych granic bo chcecie sterylizować matki bo wam to odpowiada" Po to człowiek ma rozum żeby panować nad swoją płodnością . Jeżeli dana para jest na tyle głupia ze rozmnaża sie jak króliki to powinno sie ich sterylizować jak zwierzęta ....dla ich własnego dobra., @ "dla własnego dobra a pytałaś kogoś o zdanie czy to dla twojego dobra o czym byście się tu spuszczały chociaż tępe babska zawsze coś wymyślą durne pipy" Dla dobra dzieci które nie mają co jeść i marzą o własnym łóżku czy głupiej lalce powinno sie takich dzieciorobów STERYLIZOWAĆ JAK ZWIERZĘTA !!!

Gość gość
"gość a i czy te co chcą sterylizacji są wysterylizowane?" Nie muszę bo wiem co to antykoncepcja .

Gość gość
a i weź zacznij jeździć po kraju i je sterylizuj buuuahhhhaaa

Gość gość
Ja tez mogę dołożyć sie do sterylizacji patoli. Brzydzą mnie takie rodziny gdzie nie ma co jeść w domu zimno a mnożą się jak króliki

Gość gość
i to jeszcze najlepsze - mieszkaja na jednym pokoju i przy tych dzieciach które już są robią następne i tak wychodzi żepo 7-8 śpią w jednym pokoju.....

Gość gość
Biedne dzieci maja p***o na żywo bleeee

Gość gość
Te co tak bronią patoli chyba sami pochodzą z takich rodzin .

Gość gość
Na sterylizacje dla tych rodzin tez bym sie dorzucila :D

Gość gość
wyszczekały się już że tu tak cicho