Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rycerz jeden

Nie umiem gadać z ludźmi czy mam szansę na dziewczynę

Polecane posty

Gość Rycerz jeden

nie umiem tak toczyć rozmowy by ona prowadziła do przyjaźni, związków, nowych znajomości. Nie jestem jakimś tumanem o wąskich horyzontach, wyglądam też nieźle ale w życiu nie miałem jeszcze dziewczyny i w tym co opisałem wyżej upatruje problem. Przecież ja się nawet z żadnymi ludźmi nie spotykam towarzysko. Jakie są moje szansę na dziewczynę?

Gość gość
Wypowie się ktoś.

Gość moozanka
trudno powiedziec, to zalezy od wielu rzeczy. nie kazda dziewczyna chce faceta-gadule wiec szanse masz. jesli jestes w porzadku, jestes fajny, mily, itd. to z pewnoscia sie jakas znajdzie. byc moze jestes nieco nietypowy ale to tylko oznacza ze musisz trafic na nietypowa dziewczyne. jak bedzie potrafila docenic jaki jestes to nie bedzie sie gadka przejmowac. ja znam faceta, ktory nie dosc ze tak jak Ty byl daremny w prowadzeniu rozmowy to jeszcze byl nieco 'oschly', zdawkowy wobec ludzi. ale wiesz, zawsze go lubilam, bo byl w porzadku i nigdy nie byl niegrzeczny, chamski, nigdy nikomu nic zlego nie zrobil, nie powiedzal. no i ma fajna zone. z czasem sie skumplowalismy i jest cennym czlowiekiem w moim zyciu. nadal nie jest geniuszem rozmowy ale wogole mi to nie przeszkadza. uwielbiam go takim jaki jest i w zyciu nie przyszloby mi do glowy by to zmieniac. gdyby nie fakt, ze oboje jestesmy w zwiazkach to bysmy pewnie krecili lody ;)

Gość Rycerz jeden
A jak sobie stworzyć odpowiednią sytuacje do poznania? Myślę nad tym od dawna i do dziś nie wymyśliłem nic konkretnego.

Gość Czandra21
No jak sobie stworzyć, proszę powiedzcie!!

Gość Czandra21
Co ja mam zrobić, ludzie?

Gość gość
zrup jej loda

Gość Czandra21
Ale mi nie wystarcza podglądanie z fikcyjnego konta na FB.

Gość gość
a ile masz lat rycerzu?

Gość gość
nie musisz umieć gadać z ludźmi...jak będziesz mieć gruby portfel to i tak każda Twoja będzie ;)

Gość Rycerz jeden
No ale to nie będzie jutro, za tydzień czy za miesiąc tylko na to potrzeba czasu by mieć gruby portfel i co robić do tego momentu, mogę mieć dziewczynę?

Gość gość
Spróbuj pogadać z jakąś na badoo. I zobaczysz jak się toczy rozmowa z dziewczyną. Może poznasz kogoś nietypowego, podobnego do Ciebie, kto też ma podobne problemy do Ciebie. Powodzenia

Gość gość
też mam ten problem ale jestem dziewczyną, więc cię rozumiem :)

Rycerz jeden nie umiem tak toczyć rozmowy by ona prowadziła do przyjaźni, związków, nowych znajomości. Nie jestem jakimś tumanem o wąskich horyzontach, wyglądam też nieźle ale w życiu nie miałem jeszcze dziewczyny i w tym co opisałem wyżej upatruje problem. Przecież ja się nawet z żadnymi ludźmi nie spotykam towarzysko. Jakie są moje szansę na dziewczynę? x Wszystko zależy od Ciebie.

Gość Rycerz jeden
Ale nie chcę kupować kota w worku posiłkując się netem i tymbardziej nie chcę robić kumulacji problemów znajdując kogoś komu to samo doskwiera co mi. Ja chcę z tego wyjść a nie w tym trwać.

Gość Rycerz jeden
Wkurza mnie ten apodyktyczny ton. A niby dlaczego nie? Przecież nie jestem jakimś nie do życia człowiekiem (egoista, furiat itd.)

Gość gość
C***a jesteś, że laski nie masz.

Gość Rycerz jeden
To czego powinienem już dokonać w przeszłości według ciebie żeby tą laskę mieć na dzień dzisiejszy? Wypunktuj. Ja nie jestem z tego faktu zadowolony, widzisz że stale szukam rozwiązania tej kwestii.

Gość Rycerz jeden
Czasu się nie da cofnąć ale teraz mógłbym to wdrożyć w życie. Mówicie że jestem c**ą bo nie miałem laski. Co się dokładnie pod tym kryje?

Gość Rycerz jeden
Nie wierze w los, jestem materialistą. Możesz tu coś adekwatnego do mojej sytuacji napisać?

Gość Rycerz jeden
Jak ktoś ma problemy z nawiązywaniem kontaktów to może w taki sposób jak ja skończyć. 21 lat, nigdy dziewczyny, żadnych widoków na zmiany.