Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oby nigdy

Wolalabym usunac niz oddac

Polecane posty

Gość Oby nigdy

Gdybym znalazla sie w b lzej sutuacji życiowej, wolalabym usunac ciaze niz oddac dziecko do adopcji obcym ludziom . Nie znioslabym mysli, ze moje dziecko jest wychowywane przez obce osoby I zadne argumenty do mnie nie przemawiaja

Gość gość
Oczywiście ze tak, to normalne, osoby które myślą inaczej mają coś z głową

Gość stale_ciekawska
Ciekawe podejście, to co wolałabyś zamordować nie narodzone jeszcze dziecko,niż po urodzeniu oddać na wychowanie tym którzy będą je kochali prawdziwą miłością??? Którzy pragną tego dziecka???

Gość Oby nigdy
Tak. Wolalabym. Nie jestem inkubatorem, zeby rodzic dzieci jakims obcym osobom...zwykle jakiejs zmanierowanej paniusi, ktora nie chce stracic figury I chce sobie kupic dziecko. Zlepek komorek to nie dziecko, wiec dajcie sobie spokoj prolajfy

Gość poli30
dla mnie usunięcie płodu to nie jest mordowanie dziecka....i tak wolałabym usunąc niz komuś oddac

Gość Oby nigdy
Jak mozna zniesc mysl ze obcy ludzie wychowuja twoje dziecko? Latwiej byloby nie dopuscic do narodzin, Nigdy nie oddalabym wlasnego dziecka !

Gość gość
Popieram ,dlatego dzisiaj usunelam ciążę. Zabieg trwal doslownie 3 min.nic nie bolalo, dzieci juz mam i starczy.Od razu zalozyli mi Gynefix spirale i jest ok.

Gość Myszka fi
Tez bym wolala usunac niz oddac

Gość gość
jestem tego samego zdania

Gość gość
I ja tez

Gość gość
i ja. Mam dwoje dzieci i nie wyobrazam sobie,ze moglaby je oddac Zadnej gwarancji ,ze ludzie beda je kochac. Zadręczyłabym się.

Gość gość
I jak k***o zachorujesz na raka to weźmiesz nóż i im gardła poderżniesz? Szmaty j****e! 😠

Gość gość
tym bardziej ze nigdy niemasz gwarancji ze dziecko zostanie przygarniete a nie bedzie w dommu dziecka,same i jedno z wielu

Gość gość
"dla mnie usunięcie płodu to nie jest mordowanie dziecka.." x "dla ciebie" to nawet woda może być sucha. znam takiego który twierdził że kradzież to nie kradzież tylko "wzięcie sobie". fakty są takie że aborcja to zamordowanie człowieka.

Gość mekkong
obrzydliwe. ja sto razy bardziej wolałabym urodzić żeby zyło i oddać ludziom którzy nie mogą a pragną mieć dzieci. Strasznie smutne jest to co piszecie, jakiś niebywały porażajacy egoizm

Gość Zniesmaczona polaczkami
To rodz jak maszyna. Ja nie jestem inkubatorem I obcym dzieci rodzic nie bede. Proste. Jak sobie urodze, to dla siebie.

Gość gość
Nigdy

Gość gość
a mnie smiesza wypowiedzi ze lepiej urodzic i oddac ludziom co chca dziecka.Ale na swiecie jest tyle niekochanych dzieci.Jak ktos chce adoptowac i ma mozliwosci to adoptuje takich dzieci nie brakuje.A nast ktore trafi do domu dziecka moze tam zostac do 18-stki.Tej gwarancji nie masz ze trafi do jakiejs rodziny

Gość gość
widać tu egoizm kobiety. Lepiej pozbawić kogoś życia niż miał by być szczęśliwy z kimś innym :(

Gość gość
oczywiście że tak , trzeba być niedorozwiniętym aby powołać życie i oddać je obcym ludziom , tylko motłoch patologiczny moze robić takie ''podmianki rodziców '' i nie widziec w tym nic złego

Gość Kurde noooo
Biale niemowlaki rozchodza sie jak swieze bluzeczki. Bogate paniusia tylko czekaja az jakas glupia biala biedna tzipa odda

Gość gość
No zesz ku*wa. Napradwe nigdy nigdzie nie wypowiadam się na forach, ale na tym mnie po prostu Ch*j strzelił . jestem w stanie jakoś tam zrozumieć kobiety które nie mają dzieci i twierdzą coś tam. Długo byłam za aborcja, bo jak, bo koszta, bo życia, bo mozliwosci. Idziesz na to USG w 2-3 msc i słyszysz serce. SERCE, k***a jak bije....a teraz...Ucisz je. Kurwa.mac, nie jestem w stanie zrozumieć kobiet które piszą tu takie rzeczy mając dzieci - idź do swojej córki i jej powiedz że właśnie 'wyskrobalas' jej siostrę 'mamo'. KURWA MAC. Zaszlas? nie chciałas? Dorosła jesteś? Ponies 'konsekwencje'. Nos, urodz, oddaj. Nie decyduj o czyimś życiu..ktoś mógl zadecydować o twoim...a gdyby twojej matce akurat wtedy nie pasowalo? NC.NC.brak słów.

Gość gość
Najlepiej to jest zostawic i wychowac mimo wszystko albo oddac bliskiej rodzinie. Aborcja jest okrucieństwem.

Gość gość
Gdyby babcia miała wąsy..... odebrać życie to można istocie świadomej, usunąć ciążę też można dość szybko. Ja tez wolałabym usunąć niz urodzić i oddać.

Gość gość
autorka to po prostu egoistka albo ja albo umieraj

Gość gość
Zupełnie nie myślicie, że mężczyzna będący ojcem dziecka chciałby je wychować. Chciałby dać mu miłość i stworzyć rodzinę :(

Gość Alisssa
To oddaj ojcu juz widze jak bedzie chowal :D A w domu dziecka bedzie niekochane i niechciane. Skonczy jako patologia spoleczna. Ale kobiety ze wsi z czystego egoizmu przed Panem Bogiem zeby nie isc do piekielka wola urodzic i oddac. Albo zapewnic pieklo w patologicznej rodzinie. Coz. Podwojna moralnosc. A zdeformowane tez byscie rodzily zeby mialy pieklo na ziemi? Bylo ZAWSZE samotne i nigdy nie kochane chyba ze przez matke poki zyje.

Gość gość
to się nie bzykaj- nie będziesz mieć tego problemu. Nie rozumie twojego podejścia ale to "twój" zarodek

Gość gość
Jezeli jest w mojej macicy i ojciec nie poczuwa się do odpowiedzialnosci to jest tylko mój problem. W Polskim prawie pomoc przy aborcji jest karalna ale kobieta dokonująca aborcji nie bo nikt nie ma prawa zabronić jej zrobić ze swoim ciałem co chce a zarodek dopóki nie stanie się samodzielny jest częścią jej ciała.