Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oby nigdy

Wolalabym usunac niz oddac

Polecane posty

Gość Alisssa
Wlasnie chca nam te prawa odebrac. A poza tym pewnie - oddajcie do domow dziecka niech panstwo utrzymuje patologie. No i na pewno znajdziej sie cudowna rodzina ktora kazde adoptuje. Nie badzcie egoistkami - swietoszkami o podwojnej moralnosci - albo sie zabezpieczajcie albo nie gadajcie glupot. Ksieza maja najwiecej pojecia o ciazach niech sie zajma swoimi kochankami.

Gość gość
Obecnie wykrywalność podziemia aborcyjnego jest prawie zerowe, nawet jak zmienią prawo to i tak wiele kobiet będzie nadal usuwać tylko w wiekszej tajemnicy. Współczuję tylko kobietom które naprawdę poronią i będą przechodziły piekło przesłuchań bo będą podejrzane. Ja w Polsce nie mieszkam więc poje/bane polskie prawo mnie nie obowiązuje.

Gość gość
dokładnie, nikt żadnej kobiety nie powstrzyma...podziemie i turystyka aborcyjna będa kwitły

Gość gość
Inkubatorem nie jestes,a cipo...daja byc mozesz???

Gość gość
Facetowi, który ***** bez zobowiązań należałoby urwać jajka !

Gość gość
dlaczego rząd i kk mają milknąć w sprawie, skoro choćby tutaj nadal tyle samo 'sędziów' i strażników moralności, przyzwoitości itp.? nie wyobrażam sobie ani usunąć, ani oddać, ani osierocić, dlatego nie zachodzę; nie wypowiadam się co powinny zrobić kobiety, gdy zachodzą, bo to chyba najtrudniejsza z decyzji jaka jest w ogóle do podjęcia ! jakby mnie ktoś sądził w takiej sytuacji kazałabym mu się odstosunkować, po prostu precz, wynocha, wara, ale to bez gadania ! do decyzji dopuściłabym jedynie ojca dziecka i tyle.