Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moze nam sie ktos spodobac dopiero po jakims czasie jesli ma fajny charakter

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio spotkalam sie z pewnym facetem, fajny z charakteru, ale z wygladu nie jest to moj ideal. Postanowilam jednak dac mu szanse, bo nie uwazam, by wyglad byl najwazniejszy. Czy cos z tego moze byc?

Gość gość
Pewnie mu nawet loda nie zrobisz bo będziesz się brzydzic, a seks pewnie z litości aby nie odszedł

Gość gość
Nie zaczynam znajomosci od robienia loda, tylko od poznania drugiej osoby. Wspolczuje podejścia.

Gość gość
Mówię o przyszłości niuniu

Gość gość
Kobiecie może się spodobać z czasem, ale nie znam takich przypadków ze strony mężczyzn niestety.

Gość gość84
Powiem tak: pewnym kobietom się to podobno udaje. Nawet niektórym facetom, ale wydaje mi się, że jednak człowiek powinien podobać się nam jako całość. Mniej lub bardziej ale zawsze.

Gość gość
Mój tez nie byl w moim typie i tez się wahalam. Dzisiaj jest dla mnie najprzystojniejszym facetem na swiecie, ale to dlatego ze ma świetny charakter.

Gość gość
co za p*****ly albo sie komus podobasz albo nie ! Te ktore mowia ze z czasem zaczynasz sie podobac i daja ci szanse po wszystkich niepowodzeniach to desperatki i te ktore nikt nie chcial najlepiej je olac !