Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d666a

chętnie porozmawiam z jakąś dziewczyną

Polecane posty

Gość d666a
to zależy,nie ma reguły. Mi po pijaku żadne hamulce nie puszczają,zachowuję się stosunkowo normalnie. Nie mam tak jak niektórzy,że tylko o ******iu z kim popadnie wtedy myślą :D A co do picia do "zgonu". W przeszłości często mi się zdarzało przesadzić z alkoholem,ale wtedy nic nie świrowałem,a szedłem gdzieś w puste miejsce i spałem np :D po to żeby jakoś zebrać siły i dojść do domu. Ostatni raz tak się upiłem we wrześniu 2012 i jak się rano obudziłem to sobie obiecałem,że ograniczam chlanie. I to można dopisać do kolejnych moich postanowień,których twardo się trzymam ;)

Gość d666a
Tzn. Ograniczyłem alkohol,w takim sensie,że nie doprowadzam się do takiego stanu.

Gość pytanie nr 1
Misiek,ale skąd Ty wiesz, że Ci hamulce nie puszczają skoro pijany jesteś? :p A nie przeszkadzają Ci mocno wstawione laski?

Gość pytanie nr 1
Ja też się nie doprowadzam do takiego stanu.

Gość d666a
Normalnie wiem,potrafię się kontrolować. A co do pijanych kobiet,nie przeszkadzają,do momentu,w którym mówią "pij więcej,będziesz łatwiejszy". A później Ci się taka na chama wiesza i dotyka i trzeba k***a siłą(dosłownie) się od niej uwalniać. :p

Gość d666a
A Tobie nigdy w życiu nie zdarzyło się bardzo upić?

Gość pytanie nr 1
Ale mnie rozbawiles wizja uciekającego Ciebie przed jakaś lodzia :D to już wiem, że nie jesteś nieustraszony ;) Zdarzyło się upic do nieprzytomnosci, w ogóle wtedy wszyscy ostro dali w łeb, mój byly chłopak miał nas wszystkich wtedy pilnować, ale mocno mu nie wyszlo... ze 3 dni byłam wtedy chora...koszmar...:p

Gość d666a
Zadanie go przerosło :p tylko raz Ci się to zdarzyło? :) A co do takich sytuacji,ja nie byłem przestraszony,.ale nie lubię jak mi się ktoś narzuca i chce się ****** :p w każdym bądź razie strachu nie czułem :D

Gość pytanie nr 1
Wiem, że z Ciebie twardziel i się nie "bales" w klasycznym znaczeniu tego słowa, ale i tak zabawnie :D a kobity potrafią sygnalizowac swoje potrzeby :p Ano raz...póki co wystarczy... ale żeby nie bylo- mi się aureolka tez czasami wyłącza :p

Gość d666a
hahaha "aureolka" w jakim sensie? :D

Gość pytanie nr 1
Bo ze mnie to raczej taka słodka anielica jest...:(

Gość d666a
i po alkoholu stajesz się diablicą i niegrzeczną uwodzicielką? ;) w tym sensie?

Gość pytanie nr 1
Nie, nie w tym. Ja naprawdę nie staje się kimś innym z %we krwi :p pije ma wesoło :)

Gość d666a
no to nie wiem w jakim sensie. Próbuję podpytać,ale jakoś niechętnie odpowiadasz :p

Gość pytanie nr 1
W przeciwieństwie do większości ludzi nie za bardzo lubię opowiadać o sobie, są ciekawsze tematy, już Ci to kiedyś pisałam :) sama też nie przepadam za osobami co to tylko " ja, mnie, mój, moje ", " dość o mnie, porozmawiajmy o Tobie,no to- co Ci się we mnie najbardziej podoba"....

Gość d666a
jestem ciekaw Twojej osoby,ciekawi mnie z kim rozmawiam,poprzez rozmowę chciałbym Cię ciut bardziej poznać. Ale jeśli nie chbesz to tak będzie,nic na siłę.

Gość pytanie nr 1
Ale chyba coś niecos i tak wychodzi przy okazji różnych tematów ;) nie ma się co dasac ;) buzki :)

Gość d666a
Nie dąsam się,napisałem tylko to co myślę.

Gość pytanie nr 1
Spróbuję się poprawić, ok?

Gość d666a
poprawić? A co tu poprawiać? Nie chcesz rozmawiać o sobie,w porządku,przyjąłem do wiadomości. I tyle :)

Gość pytanie nr 1
Uparciuchu- przecież mogę spróbować być bardziej "otwarta", prawda? Albo możesz Mi przypominać żebym tak okoniem nie stawała często :)

Gość d666a
możesz,ale przecież(jak dwukrotnie wcześniej wspomniałaś) nie chcesz. Więc nie musisz naginać swojego upodobania do tajemniczości :)

Gość pytanie nr 1
Jakoś to wszystko w złą stronę poszło...nie chcę żebyś to Ty się musiał przejmować tym,że nie możesz mnie o coś tam zapytać, bo mam " upodobanie do tajemniczości ", bo to się szybko stanie męczące dla nas obojga. O pogodzie tez nuda pisać :)

Gość d666a
Owszem,rozmowy o pogodzie nie należą do najbardziej pasjonujących. Nie chcesz o sobie tormawiać tutaj,na forum,publicznie,czy w ogóle? Czuję,że z takim podejściem,daleko nie zajedziemy z naszymi rozmowami w tym temacie... Ale cóż,widocznie tak ma być :)

Gość pytanie nr 1
Misiek,mi sie cos wydaje,ze jednak walnales na mnie pomniejszego focha...ale moze sie myle. Sprawa zamiast sie wyjasniac to zapetla sie coraz bardziej! 1. Czesto mam pokretny sposob myslenia i nawet nie zauwazam,ze cos pomijam milczeniem albo odpowiadam niekoniecznie na zadane pytanie-to niezalezne ode mnie. Ogolnie nie przeszkadza mi pisanie na forum, choc sa oczywiscie rzeczy o kt. tu sie nie wypowiem za skarby swiata ;) 2.Zaczepnie zapytam- "z takim podejsciem"- czyli z jakim? Przeciez pisalam Ci,ze sprobuje inaczej,nie bedzie to dla mnie jakies ogromne poswiecenie i pisanie wbrew sobie wiec relax. 3.Nie potrzebujesz wymowki jesli chcesz przestac tu pisac :p ale...chyba Cie polubilam, na tyle na ile mozna polubic kogos przez tak krotki okres czasu i przez siec :)

Gość d666a
1. Nie mam focha. 2. "z takim podejściem" czyli regularnie pomijając temat Twojej osoby :p 3. Nie uciekam,nie szukam wymówki by tutaj,z Tobą nie pisać. Jeśli ograniczymy rozmowy do kilku tematów(pogoda,polityka),to nasz dialog baaardzo ucierpi na swej atrakcyjności i ciekawości. Miło usłyszeć,że mnie lubisz. Ty też wydajesz się być fajną dziewczyną :)

Gość gość
pytanie nr 1 wyczytalam ze skończyłaś studia chemia ;) wiec chciałam sie ciebie zapytać czy ciężko ci bylo znalezc pracę? I czy pracodawcy zwracają bardzo uwagę na specjalizacje czy nie?

Gość pytanie nr 1
Gosciu-pracuje jako chemik ale nie konczylam chemii. Pracy jednak szukalam dokladnie jako laborant, mialam niesamowite szczescie,bo...pracodawca sam do mnie zadzwonil z pytaniem czy chce u nich pracowac (znali mnie z praktyk studenckich). Dla nich specjalizacja nie byla wazna, ale pytali np. o prace mgr w takim sensie co z niej moze byc przydatne firmie albo czy dalsze badania w tym temacie leza w interesie firmy. Jak zaczynalam szukac pracy to anonsow nie bylo zadnych, w UP prosto z mostu powiedzieli,ze takich ofert pracy nie ma, niestety nie wiem jak jest teraz.

Gość pytanie nr 1
D. milo,ze nie jestes sfochowany :p Ty sie bardziej skupiasz na tym, czego NIE napisalam niz na tym, co napisalam :p Rozumiem Twoj pkt widzenia ale nie zauwazylam poki co ograniczen w tematach...procz oczywistych :D

Gość d666a
Nie prawda,że bardziej zwracam uwagę na to czego nie napisałaś niż napisałaś. Poczytaj uważnie temat. Nie zawsze,racja,ale często ustosunkowuję się do Twoich wypowiedzi. :)