Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d666a

chętnie porozmawiam z jakąś dziewczyną

Polecane posty

Gość pytanie nr 1
Chada- jakbym sluchala rapu i chciala popelnic samobojstwo to chyba tylko przy tym :p W ogole mi sie nie podobalo... ten bit byl dobijajacy, ale tekst ok. O matko-chyba mi oko zaczelo latac :p przedawkowalam rap .p

Gość d666a
a moim zdaniem i bit i tekst bardzo dobre. Kawałek wygląda jak taka spowiedź kumplowi :D

Gość pytanie nr 1
O gustach sie nie dyskutuje, w kazdym razie ja kumplem Chady nie zostane ;) Wierze,ze ma wiernych fanow. Ostatnio wrocilam do sluchania Bullet For My Valentine (swietna nazwa tak btw :) ) i Comy, ale wokalista C. tylko mnie ostatnio wkurzyl. Gdzies tam czytalam,ze zostal jurorem w jakims

Gość pytanie nr 1
kurde...wyslalo sie :o

Gość pytanie nr 1
kontynuując- ...w jakims talent show i stwierdzil ze ma w d... opinie fanow,ze nie powinien tego robic. Ogolnie to ok, ze sie zgodzil, moze ktos sie dzieki temu przekona do Comy, ale takie madrosci mogl sobie darowac,tym bardziej ,ze to dzieki fanom jest tym, kim jest i szacunek im sie po prostu nalezy a co on sobie pomysli to juz powinien zachowac dla siebie. BURACTWO 😠. podsumowujac- podniosl mi cisnienie i nie mam zamiaru kupic juz zadnej oryginalnej plyty Comy, spieprzaj dziadu! Watpie zeby zauwazyl te strate,ale z tego co czytalam to wiele osob mialo podobne wrazenia do moich. Niesmak pozostal.

Gość d666a
Nie znam sytuacji,kurcze odniosę się trochę do rapu. Dawniej w środowisku raperów było tak,że jeśli ktoś poszedł do tv jako gość lub miał tam jakiś swój program to się sprzedał. Był krytykowany przez resztę itp. Pózniej to powoli minęło i teraz już częściej można zobaczyć rapera w tv. I nie wiem jak tam było,bo jeśli gość np zarzekał się ,że nigdy tego nie zrobi to jest hipokrytą :P ( tak jak kiedyś Agnieszka Chylińska ,która z obrażonej na świat,zbuntowanej dziewczyny poszła w gwiazdorstwo i całkowicie zmieniła swój wizerunek. Przez to znaczna część fanów dawnej Chylińskiej,się od niej odwróciła) A jeżeli ten gość nigdy nie był przeciwny tej całej otoczce telewizyjnej to miał prawo iść tam na jurora. A to,że fanom się to nie podoba.... Nie dogodzisz każdemu,zawsze komuś na świecie coś nie pasuje i każdego nie zadowolisz.Ale przyznam rację,mógł nieco łagodniej wyrazić swój stosunek do fanów :D :D Wiem,że chaotycznie napisane,ale chory jestem i mogę niezrozumiale formułować zdania :P

Gość pytanie nr 1
Oj,Misiek, czyli nie wyglada ,ze do jutra ozdrowiejesz? Dobrze rozumiem,ze kazdego nie zadowolisz i nie ma sensu sie nawet scierac w tej kwestii ale mi w sprawie Roguca nie spodobalo sie bardzo to,ze pokazal swoja wypowiedzia jak malo dba o fanow, cholernie to przykre i nieprofesjonalne. Po prostu mogl nie mowic nic. Nie mam nic przeciwko jego wystepom w tv. A Chylinska- teraz wyglada zarabiscie, czytalam jakis obszerny wywiad z nia ostatnio, dobrze sie czuje w swojej skorze i tyle. Muzycznie nie podoba mi sie to,co sie z nia stalo,ale wizerunkowo nie mam pytan ;) (tym bardziej,ze w czasach O.N.A. panowie potrafili wznosic toasty-zdrowie pieknych pan i Agnieszki- tylko sie domyslam jakie to bylo dla niej przykre....).

Gość d666a
no bez wątpienia teraz wygląda duuużo lepiej niż kiedyś :D wg mnie nie jest jakaś "zarąbista",ale ładna. Jakby znikły te tatuaże to byłoby jeszcze lepiej :p

Gość pytanie nr 1
Dla mnie wyglada zarabiscie w porownaniu z tym jak wygladala majac np.19 lat ;) tatuaze to ona sobie chyba powolutku usuwa, ale pewna nie jestem...

Gość d666a
owszem,porównując Agnieszkę dzisiejszą i Agnieszkę dawną, to wygląda zarąbiście. Ale gdy porównamy ją z np Olą Szwed,to już tak zarąbiście na jej tle nie wygląda :)

Gość pytanie nr 1
kogo Ty porownujesz-to nie ta sama kategoria wiekowa i zupelnie inne typy urody. Z reszta jak sie jest slawnym to ma sie do dyspozycji sztab stylistow itd.- to tez nie bez znaczenia.

Gość d666a
A Grażyna Wolszczak,ta to się trzyma. W tym roku skończy 56 lat (!!!!!!!!) jak na swój wiek to wygląda wręcz cudownie :D haha ;)

Gość Goźć
Chylinska pewnie swiadomie odwrucila swoj wizerunek o360s, bo z 3 dzieci to watpie czy by komus sie chcialo drzec jape jak nawiedzona. Satan odszedl.

Gość pytanie nr 1
Yhy,Wolszczakowa wyglada super, Stenka tez (dla mnie one sa bardzo podobne :p) A Chylinska ma nastepcow ktorzy "dra jape" zamiast niej ;) Nie wiem czy te nowe kierunki muzyczne to tak do konca jej wybor czy raczej chlodna menadzerska kalkulacja, oni tam w ONA sporo sie klocili wiec pewnie i tak musiala odejsc. Jest jak jest, moze jeszcze kiedys Ch. wroci do korzeni.

Gość d666a
jeśli odwrocilaby swój wizerunek o 360 stopni,to wróciłaby do punktu wyjścia ;)

Gość d666a
hahaha racja! :D w pierwszej chwili nie wiedziałem kto to Stenka. Ale wpisałem w wyszukiwarkę i już kojarzę ją. Prawda,są bardzo podobne,jak siostry :D i nawet są w podobnym wieku i jak na ten wiek super wyglądają :D

Gość Goźć
Teraz wszyscy ida na latwizne, bo to szybka kasa, chylinska musiala by sie teraz poniewierac po jakis hotelach, z koncertu na koncert a tak siedzi na pupie i robi kase jako specjalista od Ludzi Dziwnych rzadziej utalentowanych. Tak bylo z mozilem bedzie z roguckim i innymi. i ja to rozumie Bo jak wiele lat temu, kiedy wystepowanie w reklamie bylo czyms Złym, Beata tyszkiewicz wystąpiła w reklamie odkurzacza za co ja gnębili, a ona pieknie odpowiedziała jednemu z dziennikarz: Jeśli zapłacił by ktoś pany 50.000$ za stanie obok włączonego odkurzacza, to trzeba być idiotą żeby się na to nie zgodzić. Koniec kropka:)

Gość d666a
"Jeśli zapłacił by ktoś pany 50.000$ za stanie obok włączonego odkurzacza, to trzeba być idiotą żeby się na to nie zgodzić." hahahahah dobre :D Ale taka prawda,że tetaz będąc muzykiem zarabiasz jakiś tam procent za swoją twórczość (koncerty,płyty) i drugie tyle za wykorzystywanie swojego wizerunku(reklamy). Tak samo jest ze sportowcami :)

Gość pytanie nr 1
Specjalista od ludzi dziwnych rzadziej utalentowanych- dobre :D :D ja jednak czasami mam wrazenie ,ze ludzi znanych zjada ich popularnosc i stad biora sie ci wszyscy celebryci "znani z tego,ze sa znani". Rozumiem wykorzystywanie swojego wizerunku, jesli cos osiagnales i dalej to robisz a reklamy itd. sa jakby robione "na boku" ale jesli ktos znany jest z jakiejs jednej rzeczy (niekoniecznie superdobrej) a potem juz tylko zajmuje sie bywaniem i reklamami to juz jest to przerost formy nad trescia. Poza tym kazdym mozna sie zmeczyc...Ewa Wachowicz jest juz chyba na co drugim produkcie i oczywiscie wszystko z reka na sercu "poleca" ;)

Gość d666a
No racja,bardzo często to idzie w złą stronę,często ludzie porzucają swą pasję/zajęcie ,któremu zawdzięczają swą sławę i już tylko są w tv i trzepią kasę na reklamach i tego typu rzeczach.A właściwie gdyby kogoś zapytać "kim ten pan/ta pani jest?" to ludzie nie wiedzą :D i myślę,że właśnie na potrzeby określenia takich osób zapożyczono słowo "celebryta" :D Być sportowcem,który od czasu do czasu zagra w reklamie,rozumiem.Ale żeby ta "kariera" reklamowa nie stała się głównym zajęciem danej osoby :)

Gość Goźć
A swoja droga to chyba rzeczywiscie reklama jest dzwignia handlu, tylko nie rozumie firmy ktora bierze do reklamy kogos znanego aby produkt dobrze sie sprzedawal. moze sam jestem zbyt swiadomym konsumentem i kupuje tylko to co jest dobre jakosciowe i kropka (albo mi sie wydaje) No ale oni pewnie wiedza co robia i gdyby tak nie bylo to by ich nie zapraszali. Ale chyba wiem na czym to polega, na tym że jesli w sklepie czy w aptece idziesz po jakiś środek na Wzdęcia i pani pokazuje Mi dwa różne za taką samą cene, tylko ze jeden pamietam z reklamy z panią Gessler a drugiego nie znam. to jak teraz sobie o tym myślę to pewnie wybrał bym ten pierwszy i cały mÓj świadomy konsument który we mnie siedzi i z którego jestem taki dumny poszedł by się...... razem ze środkiem pani Gesler. Ideał sięgną bruku.

Gość d666a
Tak jak piszesz,ludzie tak działają,jeśli coś kupujesz a się na tym zbytnio nie znasz,to wolisz sięgnąć po towar,który jest zapakowany w pudełko z uśmiechającym się Twoim idolem :D haha :D

Gość pytanie nr 1
Jestem mniej podatna na reklame,bo jej nie widze w telewizorni :) Namietnie do tego czytam etykietki (jak sie da) i sprawdzam kraj pochodzenia- mozna sie ciekawych rzeczy dowiedziec :) I tak mnie zastanawia- jesli kupuje koperek pochodzacy z Indii kosztujacy 4zl, to ile dostal z tego Hindus go uprawiajacy, ile pochlonal transport, ile idzie dla sprzedajacego i posrednikow? I pytanie podstawowe- w jakiej formie ten koperek wyjechal z Indii (nasionka??),bo transport lotniczy koperku sie chyba nie oplacal? Albo czym zostal spryskany na statku zeby nie stracil swiezosci? I w ogole to lepiej juz nie bede tego koperku kupowac, bo przejechal pol swiata a to przeciez nieekologiczne...

Gość d666a
Ja szczerze mówiąc nie zwracam uwagi na krat pochodzenie produktu,który mam zamiar kupić. Ale wiem,że wielu ludzi się tym kieruje i starają się kupować polskie produkty :)

Gość pytanie nr 1
Niestety nie zawsze da sie kupic polskie, choc dla gospodarki byloby to najlepsze, poza tym na jakosc tez trzeba patrzec, no i czesto cena jest zapora... A Ty sie zainteresuj czasami skad cos pochodzi,naprawde kosmiczne rzeczy czasami mozna "odkryc" :)

Gość d666a
Ja przy zakupie jedzenia najczęściej patrzę na cene i tabele składników odżywczych :D

Gość pytanie nr 1
No tak :p Każdemu wg potrzeb :) A w ogóle to bardzo was tam śniegiem zasypało?

Gość d666a
Nieeee,coś tam nasypało kilka dni temu. A teraz już topnieje,a od jutra ma być jeszcze cieplej. Więc dobrze,wolę wiosne :D

Gość pytanie nr 1
Leee,myslałam że jakieś dramaty zimowe tam macie, przerwy w dostawie prądu, brak zaopatrzenia w sklepach itd. Co to za Bieszczady :p :p jakaś lipa ;) Wiem,wiem- Ty nie z Bieszczad....

Gość d666a
w tym roku na szczęście nie ma srogiej zimy :D właśnie patrzyłem na pogodę i za tydzień mają być temperatury po +5-7 stopni,więc jestem zadowolony z takiej "zimy" ;)