Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz pochwalil przy mnie cialo dody

Polecane posty

Gość gość

i w domu dostal zjebe, wpadl w taka furie jak mu powiedzialam ze ni sie to nie spodobalo, ze wsiadl w auto I sobie pojechal obrazony jak stad do warszawy... ale ja nie dam sie oglupic

Gość gość
dodam, ze zrobil to dzisiaj na imprezie u naszych wspolnych znajomych, on sie tak swobodnie czuje w obecnosci mojej kolezanki, ze czasem p*****lnie nawet takie cos, kompletnie bezmyslnie co o tym myslicie

Gość gość
2 dzieci, 15lat razem I takie cos... marzylam I ta furia jak mu powiedzialam probowal ze mnie debila zrobic ze nie wiem w jakim kontekscie to powiedzial, ale kontekst naprawde nie byl trudny do zrozumienia myslalam ze mam madrzejszego chlopa...

Gość gość
chlopa żal dlatego ze podobają mu się transy pokroju rabczewskiej. :D

Gość gość
przeciez ta laska jest glupia jak but... w dodatku z lewej nogi

ale to nie ważne kogo on pochwalił. mi osobiście doda też się nie podoba, ani z twarzy ani z ciała, ale chodzi o to, że facet chyba ma prawo powiedzieć swoje zdanie :O autorka jak się domyślam jest strasznie zakompleksiona i to jest jej problem a nie jej męża 🖐️ autorko proponuję ogarnąć się :classic_cool:

Gość gość
zdecydowanie z autorką jest coś nie tak

Gość gość
musi być zakompleksiona. skoro jej chłop chwali paszteta ona sama musi wyglądać jak gargamel :D

Gość gość
nie nie jestem zakompleksiona... ale moglby pochwalic swoje dzieci jakie sa madre I ladne albo powiedziec ze zona dobrze gotuje a nie chwalic jakas obca babe z ktora nic go nie laczy!!!!!! I ktora nie umie sie wypowiedziec madrze na zaden temat

Gość gość
fajnie... pewnie tak sobie dzisiaj o mnie znajomi pomysleli

Gość Babka z piasku
"nie nie jestem zakompleksiona... " Jesteś, a teraz wyjdź i nie wracaj. 🖐️

Gość gość
hehe a jak konkretnie to powiedzial?? tak ni z guchy ni z pietruchy wyjechal z tekstem,ze doda mu sie podoba czy jak?

hahahahaha :D Ty też się nie umiesz mądrze wypowiedzieć, bo to co teraz napisałaś to jest chyba prowokacyjny żart :O na poziomie dody :classic_cool: skąd Ty się urwałaś, jakie Ty masz podejście do życia :O idę stąd bo mimo, że lubię się czasem zażenować to już mi chyba wystarczy.

Gość gość
a czemu znajomi mieli tak o tobie pomyslec,zrobilas mu przy nich afere?

Gość gość
bylam ciekawa co macie mi do powiedzienia na jego temat a nie na moj.... nie ma tu normalnych ludzi?

Gość gość
A to nie moze mu sie nikt podobac?? tobie autorko nie podoba sie zaden inny facet oprocz twojego meza? powaznie?

Gość gość
nie nie przy nich, w domu mu powiedzialam, uwazam ze przegial I zachowal sie jak nastolatek a nie jak dojrzaly facet ktory ma prawie 40 na karku I dzieci

Gość gość
jesteś zakompleksiona,i to bardzo, jakby powiedział że ją kocha ożeni się z nią że jest dla niego całym zyciem to co innego, ale przecież on jej nawet nie zna, porostu powiedzial że mu się podoba, co w tym złego,zla jesteś że mu sie doda podoba ,czy zła bys była też o inną gwiazdę, ja też nieraz mowię ktory mi sie aktor podoba i mąz nie robi mi afery, bo przecież wie że go nawet nie znam,,,,,,,, pomyśl o swoim zachowaniu bo cię zostawi

Gość gość
"bylam ciekawa co macie mi do powiedzienia na jego temat a nie na moj.... nie ma tu normalnych ludzi?" to dlatego autorko,ze twoj maż nie zrobil nic zlego,ma oczy,widzi wiec niektorzy ludzie ,oprocz ciebie rowniez mu sie podobaja..to przeciez normalne? No chyba ,ze powiedzial,ze ty to niezly pasztet jestes a Doda za to ma niezle cialo:D wtedy masz prawo byc wkurzona:D

hehe, a jak się według Ciebie powinien zachować ten dojrzały facet koło 40 z dziećmi? czy jest jakiś kodeks zachowania prawie 40 letniego faceta z dwójką dzieci? jest tam zakaz wypowiadania swojego zdania na temat ciała innych kobiet? zakaz chwalenia innych kobiet? jak to jest :classic_cool:

Gość gość
nie zwracam uwagi na innych facetow, mam jednego wystarczy, na pewno nie podnioslabym takiego tematu przy mojich dzieciach jakos nie przechodzi mi to... zeby moja corka myslala ze jest ok jak mama sie oglada za innymi mezczyznami a potem z ciocia o tym rozmawia.... masakra, gdzie tu zdrowe wychowanie

Gość gość
nie przy dzieciach, niech sobie robi co chce poza domem z kumplami rozmawia o czym chce, zartuje, itp... ale dzieci nie powinny takiego czegos slyszec

Gość gość
a żeby tak powiedział jak wróci że się z Tobą rozwodzi bo teraz będzie z Dodą :)

Gość gość
tak... podoba mi sie cialo mela gibsona jego rece nogi miesnie.... bez jaj, musialabym byc pijana zeby przy dzieciakach sie do tego stopnia wyluzowac I tak o jakims facecie opowiadac

Gość gość
To,że zrobił to w Twojej obecnosci. Nie było fair. Nawet pewnie przez chwile nie pomyslal jak Ty się czułas... Słuchaj wez kiedys wyjdz z domu w jakies spodniczce i wgl fajnen bluzeczke,pokaz troche ciala. zobaczysz jak zareaguje. a Kiedys przy znajomych powiedz przy nim jaki to Leonardo di Caprio jest przystojny :)) i fajnie zbudowany. Cos jest nie tak skoro on takie rzeczy przy Tobie mowi, tez by mnie szlag trafil i moj mezczyzna dobrze o tym wie. To ty powinnas wsiasc w samochod i pojechac a nie on... Bo to on ciebie uraził.

Gość gość
okres Ci się spóźnia czy to już menopauza ? :)

Gość gość
Autorko,teraz z dziecmi wyskakujesz ale powiedz ,ze zabolalo to ciebie jako kobiete bo o to naprawde chodzi.Masz prawo tak czuc,ale popracuj nad poczuciem wlasnej wartosci-niech sobie gada,z ciebie tez niezla Dżaga jest;)